Nah eller Aww? Menneske-Størrelse Pingviner Engang Kan Gå På Tværs Af New Zealand

13

A model of the penguin and a person, having a discussion about business or something. En model af den pingvin, og en person, der i en diskussion om virksomhed eller noget. Grafik: Canterbury Museum

En fossil discovery har tilføjet en anden post på listen over komisk store New Zealand fugle: en 5-mund-høj pingvin.

Bare i sidste uge rapporterede vi, at forskere har fundet ud af fossile beviser for et barn-størrelse papegøje i 16-millioner-år-gamle rock. Nogle af de samme forskere har nu annonceret at finde en pingvin, der kunne have vokset over 5 meter høj og vejede over 150 pounds, ifølge en pressemeddelelse fra Canterbury Museum. Til sammenligning, i dag er kejserpingviner kan blive op til 4 meter. Disse gamle pingviner kunne have vokset sig til en størrelse, der af forskellige årsager end New Zealand ‘ s andre store fugle.

“En meget stor størrelse… er tilbøjelige til at have været på grund af inter – og intra-specifikke konkurrence for opdrætsanlæg og fødevarer ressourcer på land og i havet,” skriver forfatterne i den rapport, der blev offentliggjort i denne uge i Alcheringa: En Australasian Journal of Palæontologi.

Illustration for article titled Nah or Aww? Human-Size Penguins Once Waddled Across New Zealand

Amatør palæontolog Leigh Elsker fundet fossile eksemplarer i en klippeformation på den side af Waipara Floden på New Zealands South Island i 2018, ifølge pressemeddelelsen. Find bestod af ben, knogler, samt potentielle flipper knogler, hvis form ikke synes at passe sammen med forskellige andre arter af store pingvin, som forskere har fundet i fortiden. De forsøgsvis opkaldt fuglen Crossvallia waiparensis, tildele den til Crossvalia slægten af en anden stor penguin og navnet waiparensis fra Waipara floden.

Formen af benets knogler adskilte sig fra de nyere pingvin arter, ifølge avisen, hvilket tyder på, at de forskere, at disse fugle kunne have været stærkere svømmere eller endnu ikke havde tilpasset en oprejst holdning.

Så heftig, som denne model er, det er ikke den største fossile pingvin, der endnu er opdaget, eller endda den største fossile pingvin fundet på New Zealand. Denne titel går til 200 pund Kumimanu biceae.

C. waiparensis er ikke bare stort, det er også gamle, blandt de ældste af pingviner—og pingviner er allerede blandt de ældste moderne fugle. Dette fossil bekræfter, at pingviner udviklet deres giant size tidligt i deres udvikling, i henhold til papir, og viser, at New Zealand var sandsynligvis en hot spot for pingvin arter i løbet af Paleocæn periode, som fulgte udryddelse af de ikke-flyvende dinosaurer.

Sammen med sidste uges enorme papegøje, denne mægtige penguin er endnu en påmindelse om, at forhistoriske New Zealand var en fantasi land med nogle sjove og mærkelige væsener.

Dele Denne Historie