Amazon Spiser Eero

22

Foto: Adam Clark Estes (Gizmodo)

Indtil for cirka et par minutter siden, Eero ‘ s mesh networking system var vores anbefaling til at fylde et stort hjem med en pålidelig, hurtig, og let at bruge wifi. Men nu, at Amazon har netop annonceret det erhvervende selskab, er det måske ikke en dårlig idé at sætte dit wi-fi-opgradering planer på hold, indtil vi ser, hvad Bezos har i tankerne til dit trådløse netværk.

Som vores hjem, og det tilfældige gadgets for, at magten, det fortsætter med at blive klogere, har der været stigende efterspørgsel på det trådløse netværk at holde alt, der er koblet til internet. Mesh netværk har hidtil været svaret til at holde tilstrømningen af wifi-tilsluttede enheder kørende og spiller smukt sammen, og Eero gør et bedre job end de fleste til at holde routeren og sine noder nemt at oprette og administrere, som vi fandt i vores undersøgelse—så længe du ikke har noget imod at betale en præmie for hardware.

Så hvad vil ændre sig, når Amazon ‘ s overtagelse af Eero er afsluttet? Der er, ikke overraskende, få detaljer i Amazon ‘ s officielle pressemeddelelse, bortset fra virksomhedernes administrerende Direktører og SVPs komplimentere hinanden. Vil Amazon opretholde den brand, der er ikke så meget en husstand navn i selskaber som Linksys og D-Link er vokset til at blive, eller vil Eero sidste ende blive medlem af Echo familie? Spørger Alexa til at hjælpe dig med nemt at tilslutte en ny smart-enhed, til dit trådløse netværk, vil uden tvivl være praktisk, men som vi for nylig opdaget, at det er alle, men umuligt at blokere Amazon fra dit liv, så vil du virkelig ønsker at åbne en anden gigant døren for online forhandler for at komme ind i dit hjem?

[Amazon]

Dele Denne Historie