Sjimpanser Bruk Gren som ‘Stige’ i Dristig Forsøk på å Flykte Fra Belfast Zoo Skapet

37

Skjermbilde: Danielle Monaghan (Facebook)

Noen utrolig rampete sjimpanser satt på ganske en skjerm for besøkende i Belfast Zoo over helgen ved å forsøke en stor pause fra sine skap—et dristig forsøk som ble tatt opp på video som en klarte å komme forbi en vegg.

Video deles på Facebook av Danielle Monaghan—som var i dyrehagen med familien hennes og snakket med BBC om hendelsen—viste dyr å administrere til mote en slags stige ut av en grein før skalering og legge ut på veggen til skapet. En annen video delte å Monaghan side viser en av dyr sauntering tvers av banen etter sin vellykkede brekke.

Monaghan sa at selv om hun i utgangspunktet fryktet at dyr kan angripe deres gruppe, sjimpanse viste seg å være ganske chill. Faktisk, Chantal Baxter—som også var tilstede under flukten—fortalte BBC at når hennes barn har prøvd å kjefte på en, “jeg tror hun redd for det, og det gjorde liksom gjøre sin vei tilbake opp bakken.” Dette spor, så jeg kan ikke forestille meg at jeg hadde veldig mye glede å være skrek til av et merkelig barn heller.

Zoo manager Alyn Cairns fortalte BBC at de siste stormene kan ha gjort greiner på trær i sjimpansene ” område mer utsatt for å bryte, slik at dei “for å bryte dem og bruke dem som en stige for å komme ut.” Men som BBC bemerket separat søndag, hendelsen er den andre breakout zoo har sett i år etter en truet rød panda fikk ut av sin penn i januar på grunn av en tilsynelatende elektriske feil.

Vi har nådd ut til Belfast Zoo om den forsøkte breakout og vil oppdatere dette innlegget hvis vi høre tilbake.

[BBC]

Deler Denne Historien