De Første Stumme Meme Ulykke i 2019 Er Her

24

Foto: venligst udlånt af Layton Police Department

Vi har gjort det 11 dage i 2019, uden at et meme-inspireret ulykke, men det er forbi nu. Nogen har officielt undlod “Fugl Max Udfordring.”

Hvis du ikke er klar over, hot nye trend er at prøve at køre i trafikken, mens bind for øjnene. Inspireret af Netflix film Fugl Max (i, som en blindfolded Sandra Bullock går rundt og prøver ikke at se en skræmmende monster), den Fugl, Max Challenge falder et sted mellem en marketing-meme og knockout spil. Og ifølge politiet i Layton City, Utah, stunt resulterede i en temmelig grim ulykke tidligere i denne uge.

Løjtnant Travis Lyman, som er talsmand for afdelingen, fortalte Gizmodo, at en 17-årig pige forsøgt hende held og lykke med det meme på mandag og endte med at smadre ind i et andet køretøj. Han sagde pigen kørte ned Layton Parkway med en 16-årig passager, når hun blindfolded hende ved at trække hende hue ned over hendes øjne. Hun gjorde ikke vare længe, før at ende i den modsatte vejbane og kolliderede med en bil.

Fuglen Max Challenger ‘ s vehiclePhoto: venligst udlånt af Layton Police Department

I tillæg til rammer et andet køretøj, hvis føreren havde ikke frivilligt ind i den udfordring, teenager lastbil også spundet ind i en forsvarlig mur og et let indlæg. Mirakuløst blev ingen skadet. Lyman sagde hensynsløs kørsel anklager mod den teenager var under overvejelse.

Fuglen Max Challenge væltede et sted i mellem at være ikke-en-meme og et meme-i-embryonale-tilstand tidligere i denne måned, når Netflix tweeted en advarsel til sine brugere til ikke at deltage i dette farlige aktivitet.

Som tusindvis af retweets sendt til Twitter tidslinjer over hele landet, medier tog varsel. New York Times har lavet to indlæg om det. “Har du prøvet det selv,” De Gange bedt om. “Vil du?” Den udfordring har nået sin modne form af meme, når YouTuber og professionel hjernen geni Jake Paul lagt en video af sig selv at prøve det i hans unge, påvirkelige publikum. Og her er jeg fremme meme er spredt for en verden for dum til at vide bedre.

Jeg vil bare sige, at hvis du gør dette, vil du gå ned og dø, og du vil sandsynligvis dræbe en anden person også.

[Layton Politiet via KUTV]

Dele Denne Historie