ZTE fram andra spel smartphone Nubien och samlar pengar

28

Företaget ZTE har presenterat sin nya spel smartphone Nubia Red Magic 2. Som den första generationen, som släpptes i början av året, projektet samlar in medel på plattformen av kollektiv finansiering, kampanjen kommer att pågå fram till den 6 December 2018.

Leveranserna ska börja nästa månad efter kampanjen för att samla in pengar. Deltagarna i projektet är $ 560, men detaljhandeln priset måste vara högre.

Smartphone har en hel del förändringar jämfört med föregångaren, bland annat har det blivit mycket mer kraftfull. I stället för förra årets Qualcomm Snapdragon-processor 835 och upp till 8 GB RAM-minne Snapdragon nu används 845 och 10 GB LPDDR4X. Inbyggt flash-minne som har en kapacitet på 256 GB.

Har en dual air-to-liquid cooling system. Det gör det möjligt att sänka temperaturen ner till 13,2 grader Celsius samtidigt som produktiviteten ökar med 70%. Också markerade 3D-stereo ljud, stöd för DTS 7.1, denoising som bygger på artificiell intelligens, SMARTA PA-förstärkare och Ultra DTSX. Spelet läge med höga prestanda gör att du kan identifiera spelet scenen i realtid, inklusive rätt belysning och taktil feedback 4D Chock.

Den smartphone som kör på operativsystemet Android Paj. Andra egenskaper som tillverkaren kommer att meddela närmare release.