Reglaget mekanism ramlösa smartphone Hedra Magic 2 visas i pr-video

45

Huawei har publicerat en teaser video som visar reglaget mekanism av ramlösa smartphone Hedra Magic 2.

Huawei har redan visat smartphone i slutet av augusti, IFA-mässan i år 2018, men då detaljer avslöjades inte. Smartphone kommer att ersätta den ursprungliga Ära Magi, som släpptes i December 2016. Det är helt ramlösa och utan en cut-out visas i iPhone stil X. Kameran ligger i den modul som öppnas när förskjutning av displayen.

Hårdvara grund av smartphone top-end processor HiSilicon Kirin 980 med avancerade funktioner av artificiell intelligens. Det förväntas också kraftfulla laddaren är 40 watt, vilket ger mycket snabb laddning.

Presentation av Hedra Magic 2 kommer att hållas den 31 oktober, två veckor senare än tillkännagivandet av flaggskepp smartphone Mate Mate 20 och 20.