Dit Lichaam Warmte-Aangedreven Smartwatch Wordt Één Ding Heel Goed

58

Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Een van de meest interessante gadgets ik heb het getest in de afgelopen jaren was de Matrix PowerWatch: een fitness-tracking uurwerk aangedreven alleen door de drager van de warmte van het lichaam. De batterij-technologie was netjes, maar het kijken naar de functionaliteit is beperkt en het was niet zijn. Matrix Industries’ nieuwe PowerWatch X belooft een meer nuttige en staat draagbaar, maar zelfs met een oneindige levensduur van de batterij, het nog te kort schiet van een handig smartwatch.

SmartwatchesMatrix IndustrieënLead SmartwatchesMatrix Industrieën

PowerWatch X

SmartwatchesMatrix Industrieën

PowerWatch X

PowerWatch X

WAT IS HET?

Een smartwatch aangedreven door je lichaam warmte, die nooit moet worden opgeladen.

PRIJS?

$279

ALS

Zolang je het draagt, het zal altijd de macht hebben.

NIET ZOALS

‘Slimme’ mogelijkheden zijn zeer beperkt.

Toegegeven, gadget makers hebben snel gespeeld en los met de term ‘smartwatch’. Het is gebruikt voor het beschrijven van alles, van full-blown touchscreen wearables, analoge uurwerken die gewoon bijhouden van uw stappen. Een smartwatch moet ongetwijfeld meer doen dan alleen de tijd vertellen, maar als ik de uitgaven honderden dollars op een apparaat dat moet presteren dan een basic Timex, ik ben op zoek naar een draagbare, dat bespaart me de moeite te trekken uit mijn smartphone om de paar minuten, en dat is waar het PowerWatch X teleurstelt.

Als u niet bekend bent met de PowerWatch X de meest vooraanstaande en innovatieve functie, ik ga naar meer informatie over de mogelijkheid om de oogst van uw lichaam warmte in mijn review van de originele PowerWatch. Kortom, het horloge gebruik maakt van het thermo-elektrische effect waar verschillende temperaturen kan worden gebruikt voor het genereren van een stroom. In dit geval, de achterkant van de PowerWatch X, dat is altijd het aanraken van je huid, blijft warmer is dan het kijken naar het gezicht, dat wordt blootgesteld aan de lucht dus het blijft koeler.

Het werkt zoals beloofd, en de technologie achter de PowerWatch biedt een prikkelende glimp van een toekomst waarin het opladen van kabels kan gaan uitgestorven. Maar nu de technologie staat nog in de kinderschoenen, en wordt geleverd met heel wat compromissen, dat maakt het een moeilijk te verkopen.

De PowerWatch X is een beetje groter dan de Apple Horloge, maar formaat vergelijkbaar met vele fitness-gerichte communicatie.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Net als de originele PowerWatch, de PowerWatch X maakt gebruik van een basic Scherpe monochroom LCD-display geheugen dat minimaliseert het energieverbruik, maar ten koste van een verminderde zichtbaarheid. In een donkere kamer kan het moeilijk zijn om te lezen, en de achtergrondverlichting is zo vaag dat het eigenlijk alleen maar beter weergeven situatie, wanneer u probeert om te kijken naar het horloge in volledige duisternis.

Heatsinks die vergemakkelijken van het horloge ‘ s power systeem zijn slim gecamoufleerd als onderdeel van de robuuste ontwerp.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

De PowerWatch X voelt zich niet groter of zwaarder dan het oorspronkelijke model—als er iets de rubber strap maakt het voor het gevoel een tintje lichter aan de pols. Maar het is zeker groter dan de meeste smartwatches, dankzij het ontwerp elementen, zoals gecamoufleerd koellichamen dat het verbeteren van de warmte afgevende en power-genererende mogelijkheden. Het kan nog steeds makkelijk voor een pittige buiten of fitness horloge, echter, als je in die blik.

Een Bluetooth-verbinding naar een gratis smartphone app is inbegrepen, waardoor de PowerWatch X te synchroniseren geschiktheid voor het bijhouden van statistieken, zoals hoeveel stappen je hebt genomen en hoe ver je hebt gelopen. De makers van de PowerWatch ook beweren dat het niet een bijzonder goede baan bij het inschatten van hoeveel calorieën—een eenheid van warmte—u verbrandt met behulp van metingen van uw eigen wisselende lichaamstemperatuur. Maar fitness buffs zal worden teleurgesteld in het ontbreken van een ingebouwde hartslagmeter, als de achterkant van het horloge is in plaats gewijd aan het oogsten van uw lichaamswarmte.

De PowerWatch app is basic, maar biedt een gemakkelijke plek om te back-up van uw fitness statistieken.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Dus wat onderscheidt de oorspronkelijke PowerWatch van de nieuwe PowerWatch X, en rechtvaardigt een $80 prijs verhogen? Meldingen… in ieder geval erg basis. De X om u te waarschuwen voor inkomende sms-berichten, e-mails en telefoontjes met trillingen en een afgeknotte geanimeerde boodschap op het scherm, en zal aangeven gemiste meldingen met behulp van een klein pictogram dat wordt weergegeven onder de tim—maar dat is het. Je kan niet een lijst van ontvangen meldingen, zie je niet meer informatie over een inkomend bericht, en als je een melding mist, is er geen manier om te vertellen wie het was, zonder te trekken uit uw smartphone en controleren.

De PowerWatch X introduceert meldingen, maar de extra functionaliteit is frustrerend beperkt.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Er is geen touchscreen, maar met twee fysieke knoppen en een kroon wijzerplaat die fungeert als een draaischijf, een lijst van meldingen kan eenvoudig worden genavigeerd. Dus waarom is een schijnbaar cruciale functie als die ontbreekt? Stroomverbruik. Terwijl de PowerWatch X stroom kan opwekken met behulp van je lichaam warmte, het is een zeer beperkte oogst, zodat de technici achter de draagbaar hebben moest ervoor zorgen dat de meegeleverde functionaliteit niet snel afvoer wat sap is beschikbaar.

De dimensionering van de PowerWatch X tegen een draagbare zoals het Apple-Horloge—misschien wel de meest feature-packed smartwatch op de markt—is niet een eerlijke vergelijking. Maar de PowerWatch X in de uitvoering van de smartwatch heeft is teleurstellend beperkt, zelfs in vergelijking tot wat veel basic fitness-trackers bieden in termen van kennisgeving functionaliteit.

De belofte van nooit te hebben om een smartwatch is een verleidelijke, maar de beperkingen van de PowerWatch X de slimme mogelijkheden zijn veel meer frustrerend dan dat je de stekker van uw draagbaar in rekening te brengen een paar keer per week. Op $80, – goedkoper, de oorspronkelijke PowerWatch is nog steeds de betere manier om te gaan als je nieuwsgierig bent over het uitproberen van deze innovatieve technologie.

LEESMIJ-bestand

  • Nooit te hebben voor het opladen van een draagbare dat oogsten vermogen van uw lichaam warmte nog steeds voelt als magie.
  • De PowerWatch X nieuwe melding functies zijn frustrerend beperkt.
  • Op$280 is het 80 dollar duurder zijn dan de oorspronkelijke PowerWatch, maar niet genoeg om te rechtvaardigen verschil in prijs.
  • De low-power LCD-scherm kan moeilijk zijn te zien in het donker, en de horloge-achtergrondverlichting is bijna nutteloos afm.