Drabant tog billeder af Jorden fra en afstand af 1 million kilometer

29

På maj 5, når NASA lanceret sin lander Indsigt Mars sammen med ham blev der sendt to små helt identiske satellit-kaldet Mars Terning. De er ikke større end en rejse taske. For nylig, en af dem tog et billede af jorden fra en afstand af 1 million kilometer. Dette blev gjort for at ære billedet af den blege blå prik, der er oprettet med Voyager sonden i 1990.

Jorden er en lille prik, der svæver i et uendeligt sort tomrum. Svært at tænke om det, at være på overfladen, men et nyt foto fra NASA beviser dette faktum.

Små modulære rumfartøj, der er kendt som de blev lanceret (CubeStats), i det øjeblik, der rejser til Mars med Indsigt. De kaldes MarCO-MarCO A og-B. de er de mest kompakte satellitter, der nogensinde er sendt ud over månen.

Maj 9, har bestået prøver, og MarCO-B, som ingeniører også ringe til en Wall-E, lavede sin første nogensinde billede. Det blev gjort for at kontrollere udbredelsen af antennen. Men i det fjerne kan man se, at to genstande – Jorden og månen. Dette foto blev taget på en afstand af 1 million kilometer fra vores hjem planet.

“Mener, det er vores hyldest til den “Voyager”” sagde Andy Bell, chief engineer MarCO. Skibe CubeSats har aldrig gik så langt ud i rummet, og i dag MarCO-MarCO A-og B virker det helt fint med at rejse. Deres vigtigste opgave er at kontrollere fordele af CubeSats i deep space. Hvis mindst én af de to satellitter vil nå ud til Mars, vil vi være i stand til at få mere rettidige og fuldstændige oplysninger om den Indsigt, du forsøger at lande på planetens overflade.

Drabant tog billeder af Jorden fra en afstand af 1 million kilometer
Ernest Vasilevskiy