Opstart ønsker at uploade din hjerne til sky, men er nødt til at dræbe dig til at gøre det

60

Nectome tilbyder at bevare grå substans gennem ‘vitrifixation’ proces, der er testet på kaniner, men ikke har en metode til at uploade hjerner endnu

@alexhern

Wed, 14 Mar 2018 10.53 GMT

Sidst ændret on Wed, 14 Mar 2018 11.29 GMT

Illustration of a brain-shaped printed circuit board.

Blodtilførslen til hjernen vil blive erstattet med balsamerings-kemikalier, at bevare den neurale struktur, selvom de dræbe patienten.
Foto: Alfred Pasieka/Getty Images/Science Photo Library RF

En amerikansk opstart er, og de lover at overføre kundernes hjerner til skyen ved hjælp af en banebrydende teknik, det er afprøvet på kaniner.

Den eneste fangst, i henhold til selskabets medstifter? Processen er “100% dødelig”.

Nectome, der blev grundlagt i 2016 med et par af MIT AI forskere, håber at tilbyde en kommerciel anvendelse af en ny proces for at bevare hjerner, kaldet “aldehyd-stabiliseret kryopræservering”. Den proces, der resulterer i, at hjernen bliver “vitrifixed” – startup ‘ s self-opkaldt betegnelse for hovedsagelig dreje det i glas – er lovende nok til, at det har vundet to priser fra Hjernen Bevarelse Foundation, for at bevare en kanin hjernen i 2016 og en gris hjernen i 2018.

Indflydelsesrige start accelerator Y Combinator har taget Nectome i, med organisationens øverste chef, Sam Altman, bliver en af de 25 personer til at betale en $10.000 i depositum for at deltage i sin venteliste. “Jeg antager, min hjerne vil blive uploadet til skyen,” Altman fortalte MIT Technology Review.

Men der er en ret stor ulempe. For forglasning proces for at bevare en hjerne godt nok til at forlade håber præcise uploade eller revival, det er at være gennemført på det tidspunkt, død. Eller, mere præcist, den har for at være årsag til død: emne/kunde/offer har blodgennemstrømningen til deres hjerne erstattet med balsamerings-kemikalier, at bevare den neurale struktur, selvom de dræbe patienten.

Nectome mener, at tjenesten er lovlig i visse stater i USA med robust aktiv dødshjælp love, herunder Californien, hvor “død med værdighed” vedtægter har eksisteret i to år. Selv da, men det betyder ikke forudsige den faktiske brug af sine tjenester, indtil omkring 2021.

Den anden ulempe ved Nectome er der, i lighed med de fleste kryopræservering virksomheder, virksomheden ikke har nogen egentlig metode til at genoplive eller uploade hjerner gemmer. Det håber at demonstrere et fuldt uploadet simulering af “en af de biologiske neurale netværk” engang omkring 2024, ifølge sin hjemmeside. Der er ingen tidsfrist for at give et uploadet hjerne med noget, der nærmer sig evnen til at kommunikere med omverdenen.

  • Himlen freezes over: hvordan kryoniske business lover evigt liv