#2018 CES | Samsung visade en prototyp av böjbar smartphone

78

I slutet av utställningen CES-2018, traditionellt hålls i Las Vegas, det sydkoreanska företaget Samsung har beslutat att göra ett mycket begränsat antal inbjudna deltagare som omfattas av kameror blottande, prototypen demonstration av hans hemliga Galaxy X, rykten som cirkulerat länge i Nätverk. Som väntat, smartphone har en vikbar skärm.

Riktiga foton av enheten, naturligtvis inte, men källorna, som var på mötet rapporterade att Galaxy X kommer att ha en 7,3-tums böjbar skärm. Produktionen av nya objekt beräknas starta i November detta år, efter att bolaget lösa vissa tekniska brister i enheten. Naturligtvis, om några tekniska egenskaper enheten samtidigt tal kan inte vara (framåt ett år, trots allt), men den största nackdelen av enheten är opålitliga design.

Vid händelsen, konstaterade att den största svårigheten ligger i det instabila läget i den mekanism av folding-enheten och experter arbetar på att lösa detta problem. Enligt preliminära uppgifter kommer displayen att böja i båda riktningarna, och OLED-panel på grundval av flexibla polymerer kan sträckas av 12 mm utan risk för skador. Företaget är nu en test paneler, klarar upp till 200 tusen vika.

Om ovanstående problem kommer att lösas i tid, då redo smartphone 2019 kommer att officiellt presentera för allmänheten.

#2018 CES | Samsung visade en prototyp av böjbar smartphone
Nikolai Khizhnyak