Facebook forbud for kvinner å poste ‘menn er avskum” etter trakassering skandaler

51

Komiker Marcia Belsky er 30 dagers forbud for svar til misogynistic misbruk rettet mot venn ber protest resulterer i hundrevis av suspensjoner

Social MediaANKARA, TURKEY - OCTOBER 29: A woman works on his computer in front of Facebook sign in Ankara, Turkey on October 29, 2017. (Photo by Aytac Unal/Anadolu Agency/Getty Images)

Mange av innleggene som har sett Belsky og andre utestengt fra Facebook har vært i svar til direkte angrep på dem og venner med hva mange ville vurdere hatefulle ytringer.
Foto: Anadolu Agency/Getty Images

Facebook

Facebook forbud for kvinner å poste ‘menn er avskum” etter trakassering skandaler

Komiker Marcia Belsky er 30 dagers forbud for svar til misogynistic misbruk rettet mot venn ber protest resulterer i hundrevis av suspensjoner

Tirsdag 5. desember 2017 14.23 GMT

Sist endret tirsdag 5. desember 2017 17.03 GMT

I kjølvannet av flere seksuell trakassering og overgrep skandaler over hele verden, Facebook har blitt utsette kvinner for “hat” mot menn etter oppslaget varianter av uttrykket “menn er avskum”.

Til tross for Facebook ‘ s chief operating officer Sheryl Sandberg varsel om mulig tilbakeslag mot kvinner som skandaler rock selskaper og politiske institusjoner, sosiale nettverk fortsetter å forby kvinner å snakke ut mot menn som gruppe.

New York-baserte standup-komikerne Marcia Belsky ble forbudt i oktober i 30 dager fra Facebook for å legge ut “menn er avskum” som en kommentar på hennes venn Nicole Silverberg fotoalbum detaljering misbruk Silverberg hadde fått etter å ha skrevet en liste over måter mennesker kan behandle kvinner bedre på Twitter, som senere ble publisert av the Guardian.

Marcia Belsky
(@MarciaBelsky)

Jeg (sarkastisk) skrevet denne kommentaren på @nsilverberg innlegg screenshotting dusinvis av død og voldtekt trusler

30-dagers ban lol

Bye @facebook ✌️ pic.twitter.com/6PPVeClv9o

Oktober 19, 2017

Belsky fortalte Daglig Dot dette var ikke første gang Facebook hadde forbudt henne for like brudd, inkludert vitser og uskyldige kommentarer advarsel om påståtte seksuelle overgripere.

Belsky er ikke alene i sin sensur og forbud av Facebook. Andre komiker Kayla Avery sier hun rutinemessig blir utestengt for kommentarer som “menn er søppel branner”, “det verste”, “trash” og andre derivater. Etter flere suspensjoner, Avery satt opp et fellesskap prosjekt kalt Facebook Fengslet, fremhever historier av de som lider tilsvarende forbud for å poste kommentarer.

En egen Facebook gruppe på rundt 500 kvinnelige komikere fikk også sammen på 24 November for å iscenesette en protest, innlegg derivater av “menn er avskum” alt på en gang. Nesten hver kvinne som tok del i protest fikk utestengt av Facebook, ifølge Daily Beast.

Facebook sa Belsky er forbud var en feil, og gjeninnsatt noen av kommentarene. Men ifølge nylige innlegg av Avery, stipendiat komiker Elsa Waithe og andre, Facebook er ikke bare fortsatt å forby folk for å legge inn nye kommentarer langs linjene av “menn er avskum”, men aktivt går gjennom deres tidslinjer og slette eldre innlegg om menn.

Kayla Avery
(@averykayla)

Cooooooool så @facebook er FORTSATT gå gjennom tidslinjen min hvis du vil slette innlegg. Funny skjønt Facebook sa @MarciaBelsky var en feil, men de er fortsatt målretting min side…hva. A. Mysterium! pic.twitter.com/YcV8SWbpUg

Desember 4, 2017

En del av problemet er Facebook er komplisert moderere retningslinjer.

Facebook sier at trusler og hatefulle ytringer rettet mot en beskyttet gruppe bryter med samfunnet sitt standarder og derfor fjernet. Det sosiale nettverket fortalte Daily Beast at “menn er avskum” var en trussel, og derfor bør fjernes.

Facebook er “beskyttet kategorier” er basert på rase, kjønn, religion, etnisitet, seksuell orientering og andre faktorer. Når hatefulle ytringer rettet mot en kategori retningslinjene er klare – innholdet må være fjernet. Men i henhold til ProPublica når hatefulle ytringer rettet mot undergrupper av kategoriene en større bredde er gis-brukere.

Mange av innleggene som har sett Belsky og andre utestengt fra Facebook har vært i svar til direkte angrep på dem og venner med hva mange ville vurdere hatefulle ytringer.

Marcia Belsky
(@MarciaBelsky)

“Drepe deg selv n*******” vurdert og funnet ikke å bryte normene. “Alle menn er angivelig stygg?” fjernet og kvinnen utestengt i løpet av timer pic.twitter.com/RfpJTt5Mg7

November 29, 2017

Facebook fortalte Daglig Prikk som spesifikke angrep er vurdert som trakassering, og sa: “Hvis jeg angripe deg for å være en kvinne som ville beløpe seg til hatefulle ytringer. Men hvis jeg angriper deg fordi jeg har noe mot journalister som ville kvalifisere som trakassering.”

En av grunnene til den kvinnelige komikere blir utestengt over og over er at Facebook opererer en eskalering politikken, med en oversikt over tidligere hendelser for tilbakefall. Hver etterfølgende brudd på Facebook er fellesskapet får en tyngre straff.

Av hensyn til personvernet, Facebook moderatorer også se innholdet i isolasjon, noe som betyr at rammen av innholdet, hvem som har produsert det, og deres historie kan være svært vanskelig å oppdage.

Facebook sier at det er å jobbe hardt for å bøte trakassering problemer, og har gjentatte ganger uttalt at den ønsker det sosiale nettverket til å være en trygg og respektfull plass for alle. Etter opptak av skuddvekslinger, drap, voldtekter og overgrep, ble streamet live på nettstedet, Facebook sa det var å legge til 3000 i ekstra moderatorer til sine ansatte, og at det ville avgrense sin moderasjon politikk.

Facebook fortalte Daglig Prikk som sin politikk-teamet består av et variert utvalg av mennesker, inkludert tidligere lærere, påtalemyndigheten og kvinner som har arbeidet i en voldtekt krise sentrum. En talsperson sa: “politikk er ikke utviklet i et vakuum. Vi kontakt med forskere og akademikere. Vi samarbeider med eksterne grupper for å få tilbakemeldinger og kompetanse.”

En Facebook talsmann fortalte the Guardian: “Vi forstår hvor viktig det er for ofre for trakassering for å være i stand til å dele sine historier og for folk å uttrykke sinne og meninger om trakassering — vi lar de diskusjoner på Facebook. Vi trekke linjen når folk angripe andre bare på grunnlag av sitt kjønn.”

  • Facebook moderatorer: en kjapp guide til jobben sin og dens utfordringer