Teoretisk fysiker Michio Kaku fortalte, hvor menneskeheden vil bevise “teori om alting”

16

En af de mest grundlæggende opgaver i moderne fysik er at søge efter de såkaldte “teori om alting” — en kombineret fysisk-matematisk model, der beskriver alle de kendte fundamentale vekselvirkninger. Oprindeligt dette begreb anvendes i en ironisk-tasten til at henvise til en række generelle teorier. Over tid, udtrykket fast i popularisering kvantefysik til at henvise til en teori, der forener alle de fire grundlæggende samspil i naturen (tyngdekraften, den elektromagnetiske, den stærke og svage).

I løbet af det tyvende århundrede har der været mange “teorier om alt”, men ingen af dem kunne ikke passere den eksperimentelle test, eller der er betydelige vanskeligheder i tilrettelæggelsen af eksperimentel validering for nogle af kandidaterne. Men ifølge eksperter inden for teoretisk fysik, det berømte popularizer af videnskab, og forfatter til en lang række populærvidenskabelige bøger og publikationer Michio Kaku, menneskeheden vil være i stand til at udlede en “teori om alt” inden år 2100, der er allerede efter kun et par årtier.

I denne uge Kaku, deltog i arrangementet på portalen Reddit, hvor han tilbød det til stamgæster til at stille ham nogle spørgsmål. En kommentator spurgt om, hvordan i henhold til Kaku opdagelse menneskeheden kan gøre i de næste generationer. Fysikeren svarede:

“Jeg tror, at i dette århundrede (ikke nødvendigvis i vores liv tid) vil blive bevist teorien om alt”.

Af den måde, er ikke den eneste forudsigelse af den berømte popularizer af videnskaben, om opdagelser, der venter os i det 21. århundrede. Læs mere du kan læse om det i en af vores tidligere artikler. Vender tilbage til emnet spørgsmål på Reddit, i henhold til Kaku, i de kommende årtier, har vi også forvente, at der opstår brain-computer interfaces, der giver mulighed for kommunikation mellem den menneskelige hjerne og Internettet direkte, menneskeheden sendt til stjernerne rumfartøj, der vil opleve gener, der er ansvarlige for aldring og også opfange signaler fra en fremmed civilisation.
Hvis hans forudsigelser er korrekte, så fremtidige menneskeheden vil være meget interessant.

Fysikeren også delte sine tanker om, der er nu, vi har alle hørt om simulation hypotese i Universet — en filosofisk holdning, at virkeligheden omkring dig, er en computer-simulation, der er skabt af nogle sverhrazdutoe civilisation.

I henhold til Kaku, at det ikke vil være i stand til noget digitale computer. Fordi det ville kræve ufattelige magt beregninger af den bevægelse af hver enkelt molekyle i Universet.

Hvad synes du om de forudsigelser, Michio Kaku? Del dine tanker i vores Telegram chat.