Ik Probeerde Heel Hard te Rippen Deze Ongelooflijk Moeilijke Panty en Mislukte Jammerlijk

30

Foto: Victoria Song (Gizmodo)

Er is een hoop mis met de damesmode, maar gescheurde kousen rang vrij hoog op de lijst van vervelende eigenaardigheden ik heb net geleerd om te zwijgen en te behandelen. Serieus, alles zal scheuren panty. Is uw teennagel vreselijk lang? Scheur. Heb je lopen te dicht bij een scherpe tafelrand? Gigantische gat in uw dij. Heb je gewoon zitten met te veel gusto? Bereid je voor op je kousen op te splitsen in uw ingewanden. Was je lui en besloten het aan de stok je een paar goede in de wasmachine in plaats van wassen met de hand? Afscheid panty!

Dus als Sheertex mij gemaild voordat de CES te zeggen ze had onbreekbaar panty gemaakt van dezelfde vezels zoals kogelvrije vesten, was ik geïntrigeerd. Ondanks de 99 dollar prijskaartje, ik zou bereid zijn om uit te shell als het betekende dat ik zou kunnen stoppen met het verspillen van geld op de $5 twee packs bij de drogisterij. Hoewel goedkoop, ze zijn in wezen disposable en heb je een 50/50 kans van één van hen scheuren zodra u het pakket opent. Meer dan een jaar, ben ik waarschijnlijk besteden ongeveer $100 op een panty toch.

Tot mijn verbazing, Sheertex eigenlijk woonde tot aan zijn belofte. De stof voelde me dik en stevig aanvoelt, maar pure wanneer daadwerkelijk gedragen. Ik stak mijn hele arm in een been, probeerde te rippen uit elkaar met mijn puntige, unmanicured klauwen, en zelfs vast te zitten door middel van een rits om te zien of het zou het addertje onder het gras. Nada. Zelfs toen ik dacht dat de vezels werden over om eindelijk te geven wijze en rekken uit elkaar, het bleek dat ik bijna brak mijn nagel voor in de plaats. En met de rits test, was ik geschokt om te zien dat je gewoon kon massage de geplooide stof terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Voor de vergelijking heb ik geprobeerd uit elkaar scheuren van een normaal paar panty. Het was belachelijk eenvoudig. De $20 warenhuis paar uit elkaar gevallen, wanneer ik prikte met mijn nagel en volledig uit elkaar gescheurd als ik getrokken. Gizmodo video producer Eleanor Einde probeerde een “stomp” test—dat is wanneer je op de nylons en echt trek—en de Sheertex niet rippen. De gewone panty, echter, scheurde aan flarden met een minimale druk.

Volledige openbaarmaking, als u de schaar of een mes, de Sheertex uiteindelijk zal breken. Gewoon niet zonder strijd en meerdere pogingen—die is behoorlijk indrukwekkend voor een stuk van kleding. Als voor een lange levensduur, Sheertex vertelde me een paar geschat te gaan tot tien keer langer dan de concurrenten. Die, op zijn minst, betekent dat u kunt dragen ten minste 10 keer voor nodig om het te vervangen. Ik heb nog nooit in dertig jaar van het leven op deze groene Aarde in het bezit van een paar panty die duurde tien draagt.

Ze zien eruit als de gemiddelde nylons. Ze zijn het niet. Foto: Victoria Song (Gizmodo)

En terwijl het niet per se de meest opzichtige innovatie—je kunt niet echt zeggen van de Sheertex van gewone panty ‘ s in een oogopslag: het is wel cool als je denkt over de mogelijke toepassingen. Lichtgewicht en toch scheurvast stoffen nuttig kunnen zijn in het verbeteren van een breed scala van producten die buiten de mode, zoals u weet, is het uitvinden van een echte superheld cape. Of meer in de praktijk, in dingen zoals parachutes, nood werknemer uniformen, of zeilen.

Maar voor nu, ik zou genoegen nemen met het gooien van al mijn gat-y, gescheurde kousen.

Volg samen met al onze CES 2019 dekking hier.

Deel Dit Verhaal