Neatsvor U1Max – en förstklassig robotdammsugare med självrengörande och lidar redan i Ryssland

Den 25 april 2024 höll Neatsvor en oförglömlig onlinepresentation av sina senaste produkter. Den karismatiska virtuella presentatören, som blev varumärkets maskot, tog publiken genom en spännande resa in i framtiden och demonstrerade företagets banbrytande utveckling.. Neatsvor är känt för sin obevekliga strävan efter excellens och sätter högsta standard för kvalitet och kundservice. Detta uttrycks i det växande förtroendet hos kunder, som lämnar många entusiastiska recensioner av varumärkets märkesprodukter på marknadsplatser. Det är inte förvånande att sändningen sågs av tusentals människor som ville röra vid produkterna från en tillverkare som erbjuder genuin innovation.

Neatsvor U1Max är en förstklassig robotdammsugare med självrengörande och lidar redan i Ryssland. Neatsvor U1Max är en kraftfull och bekväm robotdammsugare. Foto.

Neatsvor U1Max — kraftfull och bekväm robotdammsugare

Robotdammsugare med självrengörande station

Under presentationen lät Neatsvor varje tittare uppleva företagets speciella atmosfär och interaktionsstil med sina kunder, unik för det. Evenemanget uppmärksammades av kända bloggare, internetstjärnor och tematiska medier som täcker området högteknologi.

Den huvudsakliga intrigen var tillkännagivandet av den revolutionerande U1MAX. Detta är inte bara en robotdammsugare, utan en heltäckande lösning för att automatisera hemstädning, designad för att frigöra din tid, som kan läggas på avkoppling, självutveckling eller kommunikation med människor nära dig. Multifunktionell och intelligent, U1MAX kan förvandla rutinmässiga hushållssysslor till en enkel och bekväm process.

Dammsugaren imponerar med sina möjligheter och användarvänlighet. Dess självrengörande station, som följer med, kanarbeta helt självständigt i upp till 30 dagari rad. Den använder också ett vattenelektrolyssystem för desinfektion och fyller automatiskt på själva robotdammsugarens vattentank när den går ut för våtrengöring.

Och sedan, när den återvänder till stationen, allt smutsigt vatten kommer att samlas i en separat tankavsedd för avfallsvätskor. Ett sofistikerat rengöringssystem för rullen, behållaren och brickan eliminerar risken för mögelbildning och tar hand om användarnas hälsa.

Kraftfull robotdammsugare med lidar

U1Max har ett intelligent system för att samla sopor och självrengöra< /p>

Den integrerade dammuppsamlingskedjan säkerställer en ren och hygienisk process. Sopor samlas i dammsamlaren på bara 12 sekunder, vilket minimerar spridningen av damm och allergener i luften. Samtidigt krävs rengöring av själva dammbehållaren endast en gång var 90:e dag, vilket avsevärt förenklar underhållet.

Köp U1MAX

U1MAX Roterande rulle, som imiterar professionell rengöringsutrustning, tar enkelt och effektivt bort smuts tack vare sin höga rotationshastighet och optimala tryck på ytan. Och rullens speciella design gör att den automatiskt reser sig vid kontakt med mattan, för att inte blöta den, och faller till golvet efter att ha övervunnit mattan.

Dubbellinje lasernavigering i kombination med TOF-sensorer ger exakt konstruktion av en karta över rummet och den optimala rörelsevägen för roboten, vilket eliminerar kaotiska rörelser och ökar rengöringseffektiviteten. Detta tillåterU1MAXUndvik säkert hinder och rengör noggrant områden längs väggar och på svåråtkomliga ställen.

Robotdammsugarens kraftfulla sugsystem hanterar all typ av smuts, vare sig det är djurhår, smulor eller mindre skräp. Den omdesignade rullborsten förhindrar trassel och ger en djup rengöring på en mängd olika ytor.

Kraftfull robotdammsugare för mattor

Neatsvor Dammsugare — Detta är ett verkligt konstverk och ingenjörskonst

Ultrasonic mattdetekteringstekniki kombination med lasernavigering och TOF-sensorer förbättrar noggrannheten och säkerheten hos U1MAX på olika typer av golvbeläggningar. Roboten anpassar sig till varje hems egenskaper och ger den mest effektiva städningen.

Neatsvors egenutvecklade mobilapplikationöppnar upp för nya möjligheter för att personifiera och hantera städprocessen. Användare kan skapa rumskartor, styra roboten i realtid, ställa in ett schema och övervaka statusen för uppgiftens slutförande. Regelbundna appuppdateringar förbättrar effektiviteten och förlänger enhetens livslängd.

Köp U1MAX

Mer än tio års erfarenhet av att utveckla intelligenta rengöringsrobotar, innovativ teknik och oklanderlig service — allt detta gjorde det möjligt för Neatsvor att vinna konsumenternas kärlek och förtroende. Den nya U1MAX förkroppsligar företagets bästa utveckling och blir en oumbärlig högteknologisk assistent för att upprätthålla renlighet och komfort i hemmet.

Neatsvor fortsätter att förbättra sina produkter och service i den ryska marknaden, strävar efter att hjälpa ännu fler familjer njuta av komfort och renlighet. Företaget ser sitt uppdrag i att utveckla avancerad teknik och innovationer för att bli en ledande aktör på marknaden för smarta hushållsapparater i Ryssland i framtiden.


Date:

by