‘Teleskopet kunne Ikke Se, at Udlændinge,’ Direktøren for på Mystisk vis at Lukke Ned Observatorium Krav

77

Foto: Samat Jain (Flickr)

Det har været en uge siden National Solar Observatory i Sunspot, New Mexico, blev lukket ned, blev evakueret, og besøgt af FBI-agenter—og uoplyste “sikkerhedsproblem” bag al denne aktivitet er fortsat en gåde for offentligheden.

Teorier om den sande begrundelse bag lukning spænder fra en tilfældig aflytning af militære signaler til at fange bevis for fremmede liv.

Nu, James McAteer, direktør af Solplet-Solar Observatory, har tilsyneladende udelukket, at en af disse teorier. McAteer fortalte de lokale nyheder stikkontakt KOB, at “teleskop kunne ikke se, at udlændinge. Alle data vil blive offentliggjort i sin uændret form. Intet er skjult eller hemmeligt.”

McAteer, professor ved New Mexico State University, præciseres, at Gizmodo, at vi ville nok ikke selv finde rumvæsener med et teleskop. “Alle udlændinge i vores nærhed af Universet er meget sandsynligt, mikrobiel,” McAteer fortalte Gizmodo. Han har også fjernet andre teorier. “Der var ingen killer solar storm. Sol storme sker hele tiden. Ingen observationer af en fiktiv planet.”

Men han sagde, at han ikke ved, hvorfor FBI har været involveret. New Mexico State University kører teleskopet, men den Sammenslutning af Universiteter for Forskning i Astronomi (AURA), der driver ejendommen. “AURA lukkede stedet. Det var deres beslutning,” McAteer sagde. “Hverken AURA eller det lokale politi har bekræftet, hvorfor, men jeg foreslår at nærme sig dem som primære kilder.”

Shari Lifson, en talsmand for AURA fortalte Gizmodo, at “intet har ændret sig, anlægget er lukket.”

FBI ‘ s Albuquerque Division nåede ikke at reagere på en Gizmodo anmodning om kommentarer.

AURA ‘ s tavshed om sagen er blot, at flere vilde spekulationer og borger detektivevner. YouTuber Dj.R@NSOM 4:20-TV FREEDOMIST FILM filmet sin gennemgang af området på torsdag og observeret, at lokalerne er stadig helt opgivet. Han fandt intet, der kaster lys på spørgsmål om sikkerhed, men han fandt en kasseret X-Filer, DVD-hviler på toppen af en skraldespand.

[KOB]