Mercedes kommer att lansera förarlösa bilar inom ett år

35

Varje dag är mindre tvekan om att obemannade fordon förr eller senare kommer det att passa in i våra liv. Detta stöds av det faktum att loppet ingår fler och fler stora varumärken. Till exempel, företrädarna för den tyska biltillverkaren Mercedes lanserar sobstvennogo tjänsten under året.

Ett företag uttalande som kallas den nya tjänsten Automated Transfer (eller om du föredrar det, “auto-Transfer”). Lanseringen kommer att produceras i Usa i delstaten Kalifornien i slutet av 2018-början av 2019. Bland de första modellerna kommer att vara en sedan S-klass hatchbacks och B-klass, och efter en tid kommer de att få sällskap av en modifierad version av konceptet F 015 Lyx i Rörelse. Under tester i kabinen för skyddsnät kommer att vara föraren. Dessutom, för kunder tjänsten är helt gratis, medan service testas.

Det är också värt att notera det faktum att Mercedes inte gå i strid ensam. Hon tog stöd av Bosch och Nvidia. Den första är att arbeta på sensorer som kommer att hjälpa bilen “för att navigera i rymden”. Nu Bosch är redan stereo kameror och lidars, men de behöver förbättras. Dessutom flödet uppgifter som de behöver för att hantera. Och här kommer in i bilden Nvidia. De är kända för att ha Pegasus AI dator som är konstruerad för Autonoma kontrollen över fordonet. Det är möjligt att processen 320 biljoner operationer per sekund och är konstruerad så att dess kyla systemet lätt kan integreras i kylsystemet av bilen. Och han är lätt att skala och är ansluten till maskinen. Så det nybildade trio har alla chanser att hamna högt upp på den blomstrande marknaden.

Mercedes kommer att lansera förarlösa bilar inom ett år
Vladimir Kuznetsov