Elon Musk Geloften te Nemen op Flint Water Crisis

46

Foto: Getty

Elon Musk is het nemen van een goede beetje kritiek de laatste tijd, veel van het verdiende. Na het doorstaan van heel wat van roosteren over zijn ineffectieve inspanningen om kinderen te helpen gevangen in een grot in Thailand, hij is nu toegezegd om te helpen elke persoon in Flint, Michigan, die nog steeds beïnvloed worden door het water crisis.

Het is een beetje een traditie op Twitter te herinneren Musk dat enkele duizenden huishoudens in Flint moeten de leidingen die water brengt naar hun huis vervangen. De Michigan Department of Environmental Quality gevonden dat Flint water systeem was vrij van gevaarlijke niveaus van lood verontreiniging in januari 2017, maar het probleem niet echt opgelost worden totdat alle leidingen zijn vervangen, een proces dat kan het verhogen van het loodgehalte voor bepaalde eigenschappen. Voor nu, de bewoners worden verteld om het gebruik van een filter of gebotteld water.

De aanwezigheid van lood verontreinigde drinkwater in Flint kwam voor het eerst de aandacht van het publiek in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste bronnen van schaamte in de Verenigde Staten. Geen schande voor de gouverneur van Michigan, Rick Snyder, waarvan het beheer is grotendeels verantwoordelijk voor de crisis. Nee, hij is nog steeds in functie, het drinken van schoon water. Het is gewoon een van die dingen, dat maakt je beschaamd om een Amerikaan.

Op dinsdag, na het herhaaldelijk in gebreke te zijn gesteld over de crisis wanneer hij kondigde aan een van zijn minimale inspanningen om te doen wat goed is in de wereld, Muskus zei dat hij was gaan helpen bij het oplossen van Flint. Wanneer een gebruiker tweeted, “Hey @elonmusk ik hoorde een heleboel mensen zeggen: er is GEEN MANIER die u kunnen helpen schoon water in Flint, Michigan. Zei je zou niet in staat idk,” Muskus gereageerd:

Slechts in het geval dat er iets mysterieus gebeurt er met die tweet, Muskus gezegd, en we citeren, “houdt u van mening dat dit een engagement dat ik zal het fonds de vaststelling van het water in een huis in Flint water verontreiniging boven de FDA niveaus. Geen grapje.”

Muskus al snel begon te verduidelijken wat hij bedoelt met “fonds de vaststelling van het water” in een tweet:

Muskus toen begon het openbaar brainstormen over hoe zijn plan zou werken.

Dus, het plan is niet helemaal afgesloten is. En zoals je misschien hebt opgemerkt in Musk ‘ s eerste tweet, de Food and Drug Administration (FDA) is niet het federaal agentschap dat het beleid van de openbare waterleiding. (Dat zou de Environmental Protection Agency; de FDA is het reguleren van de kwaliteit van flessenwater, echter.) Maar deze belofte is niet iets wat je wilt gezeur. Het is niet iets waar je wilt zijn formulering of punt uit, dat hij zou worden misverstand wat hij zich om. De betekenis van zijn tweet is duidelijk, en terug te nemen zou het helemaal een lul bewegen.