Ceremonien tildeling Spillet Awards 2017 vil blive afholdt i morgen

39

Det synes kun for nylig døde ned gaming udstilling E3, Gamescom og Tokyo Spil Vis, og på næsen er en helt ny begivenhed. For eksempel, på lørdag lanceret 2017 udstilling PlayStation-Oplevelse, hvor Sony vil vise nye projekter for sin konsol, PlayStation 4 og PlayStation VR headset. Og i morgen vil blive holdt en ceremoni for tildeling af de bedste spil i år på Game Awards i 2017. En slags “Oscars” i gaming industrien er ikke kun interessant for den højtidelige del, men det faktum, at der under ceremonien publikum viser helt nye videospil. Hvad de kan forvente fra den ceremoni, samt hvor og når til at se udsendelsen af denne begivenhed – læs vores materiale.

Den faste vært for en ceremoni, Game Awards journalist Geoff Keighley er begyndt at vække interesse i tilfælde flere uger, før det begynder. I sin Twitter, at han offentliggør nyheder om, hvad vi kan forvente af de kommende ceremoni. Så, i løbet af konferencen forventer vi 15 til 18 “verdenspremierer”. Det kan være trailere af helt nye spil, store annonceringer og meget, meget mere. Blandt andre ting, Keighley bemærkes, at målgruppen for de to spil i en helt ny gaming universer, som ingen nogensinde havde set. Alt dette er meget interessant, ikke?

Også fra Keighley, lærte vi, at Game Awards 2017 helt sikkert vil besøge en spil designer Hideo kojima (Metal Gear Solid), Guillermo Del Toro (“Hellboy,” “pan’ s Labyrinth”) og skuespiller Norman Reedus (“Boondock Saints”, “the Walking dead”). Som du sikkert ved – trioen er i øjeblikket involveret i at udvikle et mystisk spil af Død Stranding, som er stort set ukendt. Det er ikke udelukket, at vi vil vise en ny trailer eller selv (krydser fingre!) et stykke ægte gameplay. Men for at gøre kommende tid, og håber på noget jeg ikke ville anbefale det, for ikke at blive skuffet, hvis vi stadig vil vise noget.

Fans af blockbuster i dag Playerunknown ‘spillet’ s Battlegrounds vil være glade for endelig at se et helt nyt kort, hvor udviklere arbejder for ganske et stykke tid. Området hedder Miramar er en stor ørken region, der tilbyder spillere et stort spillerum for kreativitet og overlevelse. Under ceremonien, vil vi også indføre en ny region for at leve. Udviklere fra Studiet Sjældne, som er ejet af Microsoft, lover at fortælle noget interessant om sin nye spil Hav af Tyvene. Det er sandsynligt, at vi vil kalde den dato for offentliggørelse af projektet.

Ukrainske udviklere fra 4A Games, at der er nye gameplay fra deres kommende spil Metro-Stationer. Lad mig minde om, at det var første gang præsenteret på messen E3 2017 og har produceret spillere som er gode nok indtryk. Om den kommende ceremoni går mange forskellige rygter, herunder helt fantastisk. For eksempel, hvad der vil være den første, der set i spil som Soul Calibur VI, Devil May Cry 5, og endnu (!!!) Portalen 3. Selv om vi taler om Portalen, dette rygte mest sandsynligt, blev født fra offentliggørelsen af de nye Bridge Constructor puzzle spil Portal, lavet i stil med Valve spil. Så for et spil med nummer 3 i titlen, bør ikke tælle.

Det er ikke udelukket, at vi venter på, at nye meddelelser fra disse studier og udgivere, som Rocksteady, Nintendo (de længe har fodret os med løfter om at afsløre et nyt Metroid Prime) og mange andre. I tillæg til Geoff Keighley på den fase af Spillet Awards 2017 vil være sådanne berømtheder som Andy Serkis (ringenes Herre, abernes planet”), Zachary Levi (“Thor: Ragnarok”, “Chuck”), Felicia day (“Musik blog Dr. Horrible”, “Guild”), Aisha Tyler (“Skytten”). Til at varme op, publikum vil være den musikalske gruppe Phoenix, berømte cellist Tina Guo og ægte symfoniorkester.

Ceremonien vil begynde December 8 at 3:30 Moskva tid. Om en time vil vare de såkaldte pre-show, efter at der ved 4:30 vil begynde den officielle del af arrangementet. For at se et live stream vil være på YouTube her på dette link. Hvis du af en eller anden grund ikke kan se udsendelsen, så fortvivl ikke! Vi vil straks offentliggøre på vores hjemmeside den fulde rapport om alle nye meddelelser, Game Awards 2017. Så bo hos os.

Ceremonien tildeling Spillet Awards 2017 vil blive afholdt i morgen
Sergey Grå