Hur man lindrar muskelspänningar korrekt med hjälp av en hemmassager

ERID: 2SDnjbt9wyC

Ökad muskeltonus, stelhet och kronisk trötthet är vanliga problem som nästan alla möter. Detta underlättas särskilt av stillasittande arbete och brist på regelbunden rörlighet. Detta tillstånd orsakar inte bara obehag, utan kan också bli en grogrund för utvecklingen av olika sjukdomar. För att förhindra dettamåste du värma upp dina muskler. Men vad händer om det inte går att träna regelbundet? Svaret är enkelt: använd en massageapparat.

Hur man lindrar muskelspänningar ordentligt med en massageapparat i hemmet. Gör dina muskler ont? Du kanske behöver en bra massage. Foto: Prodex. Foto.

Gör dina muskler ont? Kanske behöver du en bra massage. Foto: Prodex

Innehåll

 • 1 billig slagverksmassager DEERMA
 • 2 massageapparater med utbytbara tillbehör
 • 3 kompakta och lätta massageapparater
 • 4 massageapparater med högkvalitativ massage

Billig slagmassager DEERMA

DEERMA DEM-M101G är en kompakt slagverksmassager, designad för djup massage och eliminering av ökad ton. Den är utrustad med en kraftfull motor som producerar intensiva högfrekventa vibrationer, som specifikt påverkar musklerna. Den här typen av värmer dem och hjälper till att förbättra blodcirkulationen och lindrar spänningar efter en hård dag på jobbet.

Billig slagmassager DEERMA. Denna massageapparat sträcker ut alla muskler. Foto.

Denna massageapparat sträcker ut alla muskler

DEERMA DEM-M101G stöder flera grader av massageintensitet:

 • Låg vibrationsintensitet – för lätt massage och avslappning.
 • Medellång vibrationsintensitet – för måttlig massage och stress lättnad
 • Hög vibrationsintensitet – för djup massage och stimulering av blodcirkulationen.

Köp DEERMA DEM-M101G

Faktum är attdu kan använda DEERMA DEM-M101G i eventuella villkor. Den är tillräckligt kompakt för att ta med dig på en resa eller till kontoret. Och eftersom massageapparaten också fungerar med minimalt ljud kan du koppla av utan att störa andra.

Massören kommer med 6 utbytbara tillbehör, som var och en är inriktad för ett unikt användningsscenario:

 • Flerpunkts stort munstycke med kontaktpunkter — för massage av armar, ben och nedre rygg;
 • Shiatsu massagetillbehör — för skonsam stimulering av handflatorna och fötterna;
 • Sfäriskt massagehuvud — för stora muskelgrupper (rumpa, ländrygg, ben);
 • Platt fäste — för daglig axelmassage;
 • Skärpt massagehuvud — för handflatorna och fotsulorna, med djupgående stötar;
 • Kloformat fäste i form av en draktass — för daglig avslappning av alla muskelgrupper.

Massager med utbytbara tillbehör

Enhetens kropp är gjord av slitstark plast, och massagehuvudena har en mjuk beläggning för bekväm kontakt med huden. Således kan den användas även utan en klädkudde. Efter passet kommer han inte att lämna några skrubbsår eller irritation på kroppen. Huvudsaken — välj det läge som passar dig, eftersom massageapparaten i sig är ganska kraftfull, och därför kan kraften i dess rörelser i det mest intensiva driftläget verka överdriven för vissa.

Med denna massageapparat kan du arbeta även ensam

Tekniska egenskaper av DEERMA DEM-M101G:

 • Drifteffekt: 30 W
 • Vibrationsfrekvens: upp till 3200 rpm
 • Antal lägen: 7
 • Batteritid: upp till 2 timmar

Köp DEERMA DEM-M101G

Använd kampanjkod TPSRSNG38200för att få en rabatt på 200 rubel.

För enkel användning var DEERMA DEM-M101G utrustad med ett bekvämt handtag som gör att du enkelt kan rikta massagehuvudena< /strong> till önskade delar av kroppen. Det är särskilt användbart för att massera rygg, nacke och axlar. Du kan faktiskt till och med använda den på dig själv, vilket många massageapparater inte tillåter dig att göra på grund av den icke-ergonomiska designen.

Kompakt och lätt massageapparat

DEERMA DEM-M102G är en mer avancerad lösning som erbjuder avancerade massagealternativ. Denna modell låter dig anpassa intensiteten och typen av massage djupare beroende på dina behov, och har en uppvärmningsfunktion, som hjälper till att djupt slappna av musklerna och förbättra blodcirkulationen. Batteritiden kan nå en och en halv timme.

Kompakt och lätt massageapparat. DEERMA DEM-M102G masserar inte bara utan värmer också. Foto.

DEERMA DEM-M102G inte bara massage, utan också värmer

Massagetekniker DEERMA DEM-M102Ginkluderar 5 lägen, inklusivevibrations- och pulserande massage, vilket möjliggör du att använda massageapparaten inte bara för medicinska ändamål, utan också bara för nöjes skull. Amplituden av hans rörelser — 6 mm, vilket motsvarar lösningar på högre nivå, och dragkraften når 5 kg. Generellt sett kommer enheten att påskynda blodet och ge unik lätthet åt musklerna.

Köp DEERMA DEM-M102G

DEERMA DEM-M102G är kompakt, lätt och ändå pålitlig. Dess kropp är gjord av hållbar plast, designad för långvarig och säker användning, inklusive transport. Massageapparatens vikt är endast 262 g, så du kan ta den med dig även i en handväska.

Massören kommer med 3 utbytbara tillbehör:

 • Mjukt massagehuvud med silikonborst — för helkroppsmassage;
 • Fingermassagetillbehör — för massage av axlar, nacke och armar;
 • Akupressurmunstycke — för handflatorna och fotsulorna

Massager med högkvalitativ massage

Bekvämt är DEM-M102G utrustad med en automatisk avstängningsfunktion. fungerar efter 15 minuters drift. Detta undviker överhettning av enheten och förhindrar helt enkelt för tidig urladdning. Och batteriladdningsindikatorn hjälper till att övervaka den återstående batteritiden, vilket börjar signalera om du inte ansluter enheten till uttaget i tid.

DEERMA DEM-M102G levereras med en mängd olika ersättningstillbehör

Tekniska egenskaper hos DEERMA DEM-M102G:

 • Drifteffekt: 15 W
 • Vibrationsfrekvens: upp till 3500 rpm
 • < li>Antal lägen: 5

 • Batteritid: upp till 1,5 timmar

Köp DEERMA DEM-M102G

Använd kampanjkod TPSRSNG38200för att få en rabatt på 200 rubel.

Du kan köpa massageapparater DEERMA DEM-M101G och DEERMA DEM-M102G för att lindra muskelspänningar och förbättra det allmänna välbefinnandet på Ozon med snabb leverans direkt till din dörr. Eftersom produkten är fysiskt placerad i Ryssland behöver du inte betala några importtullar eller andra avgifter. Och om du betalar för din beställning med ett Ozon Card blir kostnaden för köpet ännu lägre.

Reklam. Annonsör LLC «Top Sourcing»


Date:

by