Hvorfor kribler dine fødder, hvorfor er det farligt, og hvordan lindrer man spændinger med en massager?

ERID: 2SDnjeMt2st

Kender du den følelse, når dine ben bogstaveligt talt summer efter en hård dag på arbejdet? At bede din husstand om at strække dine fødder er bestemt ikke en mulighed, hvis der ikke er noget ønske om at fornærme dem med en sådan anmodning. Og at gøre det på egen hånd kan være for trættende, så du vil helt sikkert ikke være i stand til at hvile. Og hvorfor, hvis du kan købe en fodmassager, som kompetent vil strække ikke kun dine fødder, men også dine lægge, lindre spændinger og give dig en følelse af ægte fornøjelse. Tilbage er kun at vælge den passende model. Men vi har en næsten ideel mulighed i tankerne.

Hvorfor kribler dine fødder, hvorfor er det farligt, og hvordan lindrer man spændinger med en massager. En massager derhjemme er ikke et indfald, men en nødvendighed. Foto.

Massager derhjemme — dette er ikke et indfald, men en nødvendighed

Indhold

 • 1 Hvorfor har du brug for en massager
  • 1.1 Er det værd at købe et massageapparat til hjemmet
 • 2 Sådan bruger du et massageapparat
  • 2.1 Massageapparat til at lindre benspændinger
 • 3 Hvilket massageapparat til ben vælger

Hvorfor har du brug for et massageapparat

Hvorfor har du brug for et massageapparat? Deerma DEM-M702F masserer ikke kun, men varmer også. Foto.

Deerma DEM-M702F ikke kun massage, men varmer også

Deerma DEM-M702F — Dette er en innovativ enhed, der vil hjælpe med at klare trætte ben, forbedre blodcirkulationen og lindre spændinger, der er akkumuleret i løbet af dagen. Det er generelt accepteret, at enheder af denne type skal være dyre — i bedste fald flere titusinder af rubler, — men Deerma DEM-M702F vil være en behagelig overraskelse for dig. Især under hensyntagen til dets funktionelle egenskaber:

 • Termiske effekter hjælper til mere effektivt at slappe af musklerne og lindre spændinger. Dette er især nyttigt efter en lang dag på fødderne eller intens fysisk aktivitet.
 • Enheden tilbyder to driftstilstande, der kan vælges afhængigt af brugerens præferencer. Dette giver dig mulighed for at tilpasse massagen og opnå maksimal komfort.
 • Evnen til at vælge intensiteten af ​​masserende bevægelser giver dig mulighed for at tilfredsstille ethvert brugerbehov. En let massage er velegnet til afslapning, mens en mere intens er velegnet til en dyb påvirkning af musklerne.
 • Særlige ruller og mekanismer inde i massageapparatet imiterer bevægelserne af massageterapeutens hænder, hvilket giver en mere naturlig og behagelig massagefølelse.
 • < /ul>

  Er det værd at købe et massageapparat til hjemmet

  Nogle vil måske mene, at massage— især hvis det ikke er ordineret af en læge — dette er et indfald. Men faktisk tjener massageapparater ikke kun en afslappende funktion, selvom dette også er vigtigt. Deerma DEM-M702F forbedrer blodcirkulationen, hvilket ved regelmæssig brug ikke kun hjælper med at lindre hævelser, men i nogle tilfælde også reducerer risikoen for dannelse af trombose og åreknuder. Faktisk får vi en enhed i hjemmet, der hjælper med at forebygge forskellige sygdomme og vedligeholde sundheden for fødder og ben generelt.

  Massér de dele, der oplever træthed &#8212 ; ingen begrænsninger

  Mærkeligt nok kan Deerma DEM-M702F ikke kun bruges på fødder og lægge, men også i området omkring knæ og hofter. De færreste ved, at træthed ofte er en konsekvens af øget tonus i musklerne i overbenene. Deerma DEM-M702F kræver ikke særlige færdigheder. For at gøre dette skal du blot løfte massageapparatet og placere det som vist på billedet ovenfor. Den kan bruges derhjemme på et hvilket som helst passende tidspunkt, hvilket gør det til et fremragende alternativ til professionel massage.

  Køb Deerma DEM-M702F

  Sådan bruger du massageapparatet

  < p>For at opnå maksimal effekt ved at bruge Deerma DEM-M702F massageapparatet, anbefales det at følge nogle få enkle regler:

  • Forberedelse: Før du bruger massageapparatet, skal du sørge for, at dine fødder er rene og tørre. Dette vil hjælpe med at undgå kontaminering af enheden og give mere behagelig brug.
  • Valg af tilstand og intensitet: Vælg den passende massagetilstand og intensitet afhængigt af dine præferencer og dine fødders tilstand .
  • < li>Afslapning: Sæt dig i en behagelig stol eller sofa og placer dine fødder i massageapparatet. Prøv at slappe af så meget som muligt og nyd massageprocessen.

  • Regelmæssighed: For at opnå de bedste resultater anbefales det at bruge massageapparatet regelmæssigt, 15-20 minutter om dagen.

  Køb Deerma DEM-M702F

  Tension Relief Massager væk fra dine fødder

  Praktisk ataktivere massage eller skifte tilstanddu behøver ikke engang at bøje dig ned. Dette gælder især for ældre mennesker, for hvem forskellige former for bøjning måske ikke anbefales på grund af deres fysiske tilstand eller andre egenskaber ved kroppen. Deerma DEM-M702F leveres med en fjernbetjening, som du kan bruge til at give kommandoer til enheden på afstand.

  Generelt er Deerma DEM-M702F — Denne enhed handler om din komfort. Se bare på det specielle stofbetræk, som har en høj grad af blødhed og ikke forårsager ubehagelige fornemmelser ved kontakt. Det sker jo, når stoffet glider eller knirker. Der vil ikke være noget lignende her. Fløjlseffekten vil tværtimod berolige og afslappe din hud, og den intensehandling af 3D-rullervil give dig ægte fornøjelse.

  Hvilket fodmassageapparat skal du vælge

  Hvilket fodmassageapparat at vælge. Massageapparatet er betrukket med blødt stof og har en praktisk fjernbetjening til at skifte tilstand. Foto.

  Massøren er polstret med en behagelig at -berøringsstof og har en praktisk fjernbetjening til at skifte tilstand< /p>

  Fodmassager Deerma DEM-M702F– dette er en fremragende løsning for dem, der ønsker at pleje deres fødder og bevare deres helbred. Dens alsidighed, brugervenlighed og positive brugeranmeldelser gør det til et populært valg blandt dem, der leder efter en effektiv måde atslappe af og forynge deres fødder. Uanset om du dyrker sport eller bruger meget tid på dine fødder, vil denne massager hjælpe dig med at føle dig bedre og passe på dit helbred.

  Du kan købe Deerma DEM-M702F på Ozon. Når du betaler med et Ozon Card, vil prisen for dig være mindre end 6.000 rubler. Og hvis du bruger kampagnekode TPSRSNG34500, vil dit køb være endnu mere rentabelt. Det er bare super billigt, i betragtning af hvor meget en massagesession hos en professionel massageterapeut koster. Faktisk betaler du for dit køb på kun en uge, selvom du bruger det alene. Og hvis et af dine husstandsmedlemmer værdsætter enheden, så vil det være næsten umuligt at overvurdere fordelene ved dets køb.

  Køb Deerma DEM-M702F

  Reklame. Annoncør LLC «Top sourcing»


Date:

by