DEEBOT T30 PRO OMNI er en unik robotstøvsuger, der er nødvendig i ethvert hjem

ERID: 2SDnjeLHK8N

Hold huset rent — Dette er altid en tidskrævende og besværlig opgave. Men hvad nu hvis du kunne stole på en smart assistent til at gøre rent i din lejlighed hver dag? DEEBOT T30 PRO OMNI — Dette er en revolutionerende enhed, der vil tage sig af renheden af ​​dine gulve, mens du gør vigtigere ting. Lad os prøve at finde ud af, hvorfor dette er det bedste valg blandt robotstøvsugere, og hvorfor, hvis du køber noget lignende, er det fra ECOVACS-mærket.

DEEBOT T30 PRO OMNI er en unik robotstøvsuger, der er nødvendig i ethvert hjem. Denne robotstøvsuger vil bogstaveligt talt tage sig af al rengøringen. Foto.

Denne robotstøvsuger vil bogstaveligt talt tage sig af al rengøringen

Indhold

 • 1 Smart vaskerobotstøvsuger
 • 2 Robotstøvsuger med et kraftigt batteri
  • 2.1 Robotstøvsuger med selvrensende, men uden affaldssække
 • 3 Hvor kan man købe bedste robotstøvsuger

Smart vask robotstøvsuger

DEEBOT T30 PRO OMNI & # 8212; Dette er den nyeste generation af robotstøvsuger. Den er udstyret med en kraftig motor, der gør det muligt for den effektivt at opsamle støv, snavs og dyrehår fra forskellige typer gulvbelægninger. I dets tilfælde når den maksimale sugekraft 11.000 Pa, hvilket er mindst 2 gange mere end langt de fleste analoger på markedet. Faktisk kan den med en sådan kraft konkurrere selv med klassiske støvsugere og ikke kun med robotter.

Navigationssystem TrueMapping 2.0 med kunstig intelligensog lasersensorer med tredimensionel scanningsteknologi TrueDetect 3D 3.0 giver DEEBOT T30 PRO OMNI mulighed for at opbygge et nøjagtigt kort over rummet og optimalt plotte rengøringsruten og undgå forhindringer. Roboten bygger et kort over et rum med et areal på op til 100 kvm. på kun 6 minutter og er i stand til at genkende snesevis af de mest almindelige genstande i huset, inklusive ledninger, hjemmesko eller tæpper.

Smart vaskerobotstøvsuger. Støvsugeren kører næsten tæt på væggen, men rører den ikke. Foto.

Støvsugeren passerer næsten tæt på væggen, men rører den ikke

Afhængig af dette ændres i øvrigt også støvsugerens driftstilstand. For eksempel, når du registrerer tæpper, øges sugekraften, og når du kører ind i et hjørne eller passerer forhindringer tangentielt, aktiveres TruEdge-tilstanden, som tillader DEEBOT T30 PRO OMNI at passere kun en millimeter fra kanten af ​​en genstand eller væg, hvilket øger nøjagtigheden og kvaliteten af ​​rengøringen.

På samme tid, med kæledyr, hvis de befinder sig i støvsugerens vej, sker alt anderledes. Apparatet går rundt om dem med stor margen for ikke pludselig at fange dem eller nå at reagere, hvis dyret begynder at bevæge sig. Apropos kæledyr. DEEBOT T30 PRO OMNI har anti-tangle børsteruller. På denne måde slipper du efter rengøringen at tømme støvsugeren for dem, selvom du har flere dyr boende i dit hus på én gang.

Robotstøvsuger med et kraftigt batteri

DEEBOT T30 PRO OMNI & # 8212; Dette er en støvsuger, der er designet til at eksistere så selvstændigt som muligt og udføre sine opgaver. Ikke alene er den udstyret med et 5200 mAh batteri, som gør at den kanrengøre i 180 minutter på en enkelt opladning og rengøre gulve takket være en automatiseret moppe, men den kræver heller ikke regelmæssig rengøring og fjernelse af snavs eller spildevand .

Køb DEEBOT T30 PRO OMNI

DEEBOT T30 PRO OMNI gør dit arbejde lettere ved at haveavanceret selvrensende dockingstation. Robotten renser automatisk sin støvbeholder for affald og vasker dens dyser, hvilket eliminerer behovet for konstant vedligeholdelse af enheden. Klassiske robotstøvsugere samler som regel affald i en speciel pose, der kræver udskiftning. Dette er både utrygt set ud fra risikoen for udslip af støv og ganske enkelt ubelejligt.

Robotstøvsuger med selvrensende, men uden affaldssække

En robotstøvsuger med selvrensende, men uden affaldssække. Se den store plastikklods på toppen? Det er der alt støvet suges ind. Foto.

Ser du den store plastikklods på toppen? Det er her alt støvet suges ind

DEEBOT T30 PRO OMNI har ikke affaldssække. I stedet bruger den en aftagelig plastbeholder, som udover at være genanvendelig har tilstrækkelig volumen til at blive tømt højst én gang hver 150. dag. På denne måde behøver du ikke bøvle med støvposer og, lige så vigtigt, behøver du ikke bruge penge på at købe dem. Når alt kommer til alt, hvad man end må sige, er dette et forbrugsstof, der kræver periodisk udskiftning.

 • Støvsugeren tømmer ikke kun selve støvbeholderen efter rengøring, men skyller og tørrer mopper også grundigt. , vedligeholde dem i perfekt renlighed til næste rengøring.
 • To-trins system med våd rengøring med vandskift. Den ene moppe fugtes konstant med rent vand, og den anden — fjerner opløst snavs. I modsætning til andre robotter erstatter DEEBOT T30 PRO OMNI selv snavset vand i tanken med rent vand, hvilket giver upåklagelige gulvrengøringsresultater.
 • Egen stemmeassistent. DEEBOT T30 PRO OMNI understøtter integration medYIKO AI stemmeassistentmed præcis kommandoinput samt Google Assistant og Amazon Alexa. Med dem kan du give robotten kommandoer med stemmen, for eksempel starte eller stoppe rengøringen, sende den til genopladning.
 • DesinfektionstilstandVed våd rengøring kan DEEBOT T30 PRO OMNI bruge et særligt desinfektionsmiddel, der ødelægger op til 99,99 % af bakterierne på gulvet.

Hvor kan man købe den bedste robotstøvsuger

Hvor kan man købe den bedste robotstøvsuger

Hvor kan man købe den bedste robotstøvsuger. Støvsugeren har et par aktive ruller, der vasker selv genstridigt snavs på gulvet. Foto.

Støvsugeren har et par aktive ruller, der vasker selv genstridigt snavs på gulvet

DEEBOT T30 PRO OMNI — Dette er en yderst usædvanlig robotstøvsuger. Oftere end ikke er modeller, der tilbyder et sammenligneligt (og ofte værre) sæt funktioner betydeligt dyrere. Deres pris starter fra 100 tusind rubler og derover. Men ECOVACS er afhængig af tilgængeligheden af ​​sit produkt, som ud over dets lave pris er kendetegnet ved en række helt unikke funktioner:

 • Minimum brugerdeltagelse i rengøringsprocessen og vedligeholdelsen af robot
 • Ideelle resultater til rengøring af gulve uanset gulvtype
 • Bekvem kontrol via en mobilapplikation og stemmekommandoer
 • Lang driftstid på en enkelt opladning og en fuldautomatisk dockingstation
 • Støjsvag , sikkerhed og miljøvenlighed ved brug

Køb DEEBOT T30 PRO OMNI

Du kan købe DEEBOT T30 PRO OMNI til en attraktiv pris med kampagnekode < strong>TPSRS9F2F8E0 på OZON-markedspladsen. Varerne bliver leveret fra et lager i Rusland, så inden for få dage har du det. Kureren leverer pakken direkte til din dør. Er du enig i, at dette er mere bekvemt og sikrere end at vente på afgang fra Kina? Men det vigtigste — Dette er en fordel, for lige nu kan du spare mange penge ved at købe denne støvsuger. Bestil DEEBOT T30 PRO OMNI i dag, og giv dig selv fri tid til vigtigere ting ved at overlade plejen af ​​renheden af ​​dine gulve til en smart robotassistent!

Annoncering. Annoncør LLC «Top sourcing» TIN 5024181806


Date:

by