Fede højtalere og høretelefoner sælges på AliExpress med stor rabat. Kom nu!

Sommer — Det er tid til afslapning, eventyr og selvfølgelig musik. Der er mange måder at gøre din sommer virkelig uforglemmelig på. Nogle går til vandet, andre — til naturen, og atter andre slapper bare af derhjemme. Men alle vil de nyde godt af Tronsmart højttalersystemer og hovedtelefoner, som vil give dig uovertruffen lydkvalitet. Og det vigtigste er, at du på udsalg på AliExpress kan købe disse nye varer til virkelig attraktive priser. Det eneste, der er tilbage, er at træffe det endelige valg.

Tronsmart-højttalere og hovedtelefoner kan købes med god rabat. Hvis du har tid. Foto: Audiophile Heaven

Gå ikke glip af muligheden for at købe de bedste Tronsmart-produkter med betydelige rabatter på AliExpress fra 17. juni til 23. juni. Besøg Tronsmart Official Store på AliExpress i dag, og fordyb dig i en verden af ​​førsteklasses lyd til uovertrufne priser.

Indhold

  • 1 Tronsmart Bang Max: kraftfuld højttaler til fest
  • 2 Tronsmart Bang SE: billig højttaler med god lyd
  • 3 Tronsmart Halo 200: højtaler med kraftfuld lyd og lys
  • 4 Tronsmart Halo 100: karaoke højttaler
  • 5 Tronsmart T7: kompakt højttaler med 360 lyd
  • 6 Tronsmart Sounfii R4: hovedtelefoner med god lyd

Tronsmart Bang Max: en kraftfuld højttaler til fester

Hvis du leder efter en højttaler, der er i stand til at gøre ethvert møde med venner til en fuldgyldig fest, Tronsmart Bang Max vil være det ideelle valg. Tre-vejs lydsystemet har to diskanthøjttalere, mid-tweetere og bashøjtalere for at producere imponerende lyd på op til 130 watt. Forvent fyldig, detaljeret lyd med kraftfuld bas, melodiske mellemtoner og klare høje toner.

Tronsmart Bang Max: en kraftfuld højttaler til fester. Denne højttaler giver dig ikke kun god lyd, men også lys og musik. Foto.

Denne højttaler giver dig ikke kun fantastisk lyd, men også lys og musik

Takket være Ægte trådløs stereoteknologi og TuneConnDu kan kombinere op til 100 Bang Max-højttalere i et enkelt lydsystem, synkronisere musik og lysshows for at skabe en virkelig episk stemning. Samtidig er modellen beskyttet efter IPX6-standarden, hvilket betyder, at Bang Max ikke er bange for regn og vandstænk.

Køb Tronsmart Bang Max

Den er batteri holder op til 24 timer, garanterer, at festen fortsætter hele natten og videre. Du kan tilpasse højttaleren til din smag i den proprietære Tronsmart-applikation. Det giver dig mulighed for at justere equalizeren, vælge lyseffekter og styre stereolyden.

Tronsmart Bang SE: billig højttaler med god lyd

Tronsmart Bang SE: billig højttaler med god lyd. Dette er en stor og kraftfuld højttaler. Foto.

Dette er en stor og kraftfuld kolonne

Tronsmart Bang SE & # 8212; en forenklet version af toppen Bang Max. Den har tilpasset LED-baggrundsbelysning, 40 W udgangseffekt og to højttalere, der spiller i et bredt område og giver lys og livlig lyd, og IPX6-vandtætning giver dig mulighed for at tage højttaleren med dig udendørs, uanset vejrforholdene.

Ligesom den ældre model kommer Bang SE med et praktisk håndtag, så du kan tage den med dig overalt. På trods af den mere overkommelige pris sparede producenten ikke på højttalerens tekniske udstyr og udstyrede den med et rummeligt batteri, som giver den op til 24 timers batterilevetid og understøtter synkronisering med andre højttalere i serien for exceptionel stereolyd .

Køb Tronsmart Bang SE

Tronsmart Halo 200: en højttaler med kraftfuld lyd og lys

Sådan en «tønde» vil pifte enhver fest op

Producenten kalder Tronsmart Halo 200-højttaleren for festernes rigtige konge, og han tog bestemt ikke fejl af egenskaberne. DetteDet kraftfulde 120W højttalersystemudstyret med et 3-vejs lydsystem, der producerer så rummelig og højkvalitetslyd, at du bogstaveligt talt fordyber dig i musikken som i en dyb pool. Ligesom andre Tronsmart-højttalere understøtter Halo 200 op til 100 højttalere samtidigt og kan bruges til at skabe et virkelig episk lydbillede.

Men Halo 200 — Denne beslutning handler ikke kun om lyd, men også om belysning. Belysningstilstande, der kan tilpasses via appen, vil tilføje visuel charme til dine fester. Yderligere funktioner som stereoparring og mikrofon- og guitarindgange giver dig mulighed for at holde virkelig legendariske fester. Det vigtigste — Gå ikke glip af rabatter på Halo 200 under sommerens udsalg på AliExpress.

Køb Tronsmart Halo 200

Tronsmart Halo 100: karaoke højttaler

Tronsmart Halo 100: en højttaler med karaoke. Selv den yngre version af højttaleren understøtter karaoke. Foto.

Selv den lave version af højttaleren understøtter karaoke

Du elsker ikke kun at lytte til musik< /strong>, men også synge med ? Med Tronsmart Halo 100 højttaleren kan du blive en lokal stjerne i din virksomhed. Den har en udgangseffekt på op til 60W, der leverer dyb, fyldig bas og krystalklare højder, der fylder rummet med afbalanceret lyd. Men det vigtigste er, at den understøtter karaoke, så du kan synge når som helst og hvor som helst.

Med Halo 100 kan du skabe en cool feststemning med kraftfuld lyd suppleret med lyseffekter, der matcher takten i din musik. Og den imponerende autonomi, som når 18 timer på en enkelt opladning, sikrer, at det sjove vil vare så længe som muligt, uden at det kræver en tilslutning til en stikkontakt. Denne storslåethed suppleres af evnen til at skabe et stereopar og finjustere lyden gennem den proprietære Tronsmart-applikation, hvilket giver alle, der er i nærheden af ​​Halo 100, en unik lytteoplevelse.

Køb Tronsmart Halo 100

Tronsmart T7: kompakt højttaler med 360° lyd

Tronsmart T7: kompakt højttaler med 360 lyd. Tronsmart T7 er god og kompakt. Foto: Audiophile Heaven. Foto.

Tronsmart T7 er god og kompakt. Foto: Audiophile Heaven

Tronsmart T7 er den perfekte kombination af kraft og bærbarhed. Dens lyd er kun så god, som selve højttaleren er kompakt. SoundPulse Audio Systemleverer virkelig fordybende 360-graders lyd, så du kan nyde din musik, uanset hvilken side af enheden du er på. Ud over et sofistikeret lydsystem har producenten sørget for IPX7 vandtæt, så T7 er klar til ethvert eventyr — fra en poolfest til en tur til stranden.

Stereopartilstand giver dig mulighed for at kombinere to T7-højttalere ved hjælp af Bluetooth-protokollen for at skabe rigere lyd. Og hvis du placerer dem i forskellige dele af rummet, får du en fantastisk volumeneffekt. Lyse LED-tilstande forbedrer stemningen, mens equalizer-indstillinger via Tronsmart-appen lader dig skræddersy lyden til dine præferencer. Gør din sommer lysere med Tronsmart T7, som fås med rabat på Aliexpress.

Køb Tronsmart T7

Tronsmart Sounfii R4: hovedtelefoner med god lyd

Tronsmart Sounfii R4: hovedtelefoner med god lyd. Gode hovedtelefoner kan være billige. Foto.

Gode hovedtelefoner kan være billige

Hvis du har brug for hovedtelefoner med anstændig lydkvalitet og kommunikation til en overkommelig pris, Tronsmart Sounfii R4 vil være et glimrende valg. Det støjreducerende system med fire mikrofoner sikrer krystalklare opkald selv i støjende miljøer, mens 12 mm titanium-kompositdriveren sikrer afbalanceret lyd med dyb bas for en optimal lytteoplevelse.

Sounfii R4's design ser ikke udslidt ud, som andre producenter, fordi det var inspireret af rummet og ikke duplikerer andre lignende løsninger. Anatomisk korrekt design og udskiftelige ørepuder vil sikre behagelig brug selv under træning eller lange flyvninger. Et 400 mAh batteri giver hovedtelefonerne mulighed for at arbejde i op til 28 timers uafbrudt musikafspilning, og intelligent touch-kontrol forenkler adgangen til funktioner.

Køb Tronsmart Sounfii R4


Date:

by