Vilken Xiaomi-säkerhetskamera att välja: jämförelse av de bästa billiga modellerna

Sinnsro för sin egen säkerhet spelar en viktig roll i varje människas liv. Vi vill alltid vara säkra på att vårt hem, familj och egendom är under pålitligt skydd. Tidigare, för att detta skulle bli möjligt, var det nödvändigt att installera ett professionellt videoövervakningssystem hemma, vars underhåll kunde kosta en ganska slant. Men idag, när innovation har blivit mer tillgänglig än någonsin, kommer det att vara ganska enkelt att installera en Xiaomi smart kamera hemma. Men låt oss försöka ta reda på vilken exakt.

Xiaomi-kameror är billiga, men mycket bra i kvalitet. Foto: Techzim

Innehåll

  • 1 Xiaomi Smart Camera C301: kompaktkamera med bra kvalitet
  • 2 Xiaomi Outdoor Camera CW300 EU: utomhuskamera med skydd
  • 3 Xiaomi Smart Camera C200: billig säkerhetskamera
  • < li>4 Xiaomi Smart Camera C300: den bästa kameran till ett lågt pris

Xiaomi Smart Camera C301: en kompaktkamera med bra kvalitet

Xiaomi C301 — en utmärkt modell för dig som vill spara pengar

Xiaomi Smart Camera C301 — det här är en kompaktkamera, som lätt passar in i interiören tack vare sin lakoniska design. Trots sin blygsamma storlek har den bra teknisk utrustning. C301 är utrustad med en 3 MP-sensor som ger tydliga bilder med en upplösning på 1080p. Och tack vare den roterande mekanismen täcker kameran ett stort område, roterar i olika riktningar och lämnar därmed inga döda vinklar.

Infraröd belysning, som C301 är utrustad med, ger den med sikt på upp till 10 meter även i totalt mörker. I det här fallet kommer bilden som spelas in av kameran att vara i färg och inte svartvit, som de flesta analoger från samma priskategori. Separat är det värt att notera den höga nivån av tillförlitlighet och hårdvaruskydd för linserna, så att en slarvig droppe av kameran inte förstör den.

Xiaomi C301 är lätt att konfigurera och styra genom den egna mobilapplikationen Xiaomi Home. Du kan ta emot rörelseaviseringar, se livevideo och ta bilder direkt från din smartphone. Kameran stöder även lokal datalagring på ett MicroSD-minneskort upp till 128 GB, så detta kommer att spara dig från att betala för molnlagringsabonnemang.

Köp Xiaomi C301

Xiaomi Outdoor Camera CW300 EU : utomhuskamera med skydd

Xiaomi utomhuskamera CW300 EU: en utomhuskamera med skydd. Denna kamera kan installeras även på gatan. Foto.

En sådan kamera kan installeras även på gatan

Om du behöver videoövervakningskamera utomhus, Xiaomi utomhuskamera CW300 EU — bra val. Denna allvädersmodell är utrustad med ett hållbart hölje med damm- och fuktskydd enligt IP66-standarden, vilket gör att den kan fungera under alla förhållanden, så den är lämplig för användning i de flesta regioner i Ryssland.

CW300 är utrustad med en4 MP-matris och en roterande lins med bred betraktningsvinkel. Den stöder videoinspelning i 2K-upplösning, vilket ger mycket detaljerade bilder. Infraröd belysning med en räckvidd på upp till 30 meter gör att kameran kan «se» även i beckmörker, och den inbyggda mikrofonen fångar upp alla misstänkta ljud.

Som andra Xiaomi-kameror, CW300 stöder «smart» funktioner som rörelse- och persondetektering i ramen. När sensorerna utlöses får du omedelbart ett meddelande på din smartphone. Kameran är även kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa och stöder tvåvägsljud, vilket gör att du inte bara kan höra utan även tala genom den inbyggda högtalaren och mikrofonen. På så sätt kan du simulera närvaron av ett hem, även om du för närvarande är någonstans långt borta.

Med stöd för dual-band Wi-Fi upprätthåller CW300 en stabil internetanslutning och ger snabb dataöverföring i realtid, så att du kan titta på videor här och nu utan fördröjning. Du kaninstallera kameran var som helstinom täckningsområdet för ditt hemnätverk. Och om du behöver spela in video lokalt sätter du bara i ett MicroSD-kort upp till 256 GB.

Köp Xiaomi CW300

Xiaomi Smart Camera C200: billig säkerhet kamera

Köp Xiaomi CW300

Xiaomi Smart Camera C200: billig säkerhetskamera

Stöder din kamera WDR? Xiaomi C200 — ja

Xiaomi Smart Camera C200 — detta är en av de mest prisvärda modellerna i vårt urval. Därför är den perfekt för dig som precis har börjat bekanta dig med videoövervakningssystem. Kameran har alla nödvändiga funktioner som kan vara användbara för en nybörjare som behärskar säkerheten i sitt hem.

C200 är utrustad med en 2 MP-matris med WDR-stöd för hög kvalitet bilder och bakbelysning, vilket ger bättre bilddetaljer. Tack vare detta har videor i 1080p-upplösning mycket hög kvalitet, även när kameran arbetar i svagt ljus. Bred betraktningsvinkellåter dig täcka ett större område, men vid behov kan du ändra fotograferingsformatet från horisontellt till vertikalt, vilket är bekvämt när det används i korridorer.

Precis som äldre modeller stöder C200 rörelsedetektering och skicka aviseringar till en smartphone. Du kan även fjärransluta till kameranoch kommunicera med hushållsmedlemmar som av någon anledning inte svarar i telefon via den inbyggda högtalaren och mikrofonen. För lokal datalagring finns en plats för ett MicroSD-kort upp till 64 GB.

Köp Xiaomi C200

Xiaomi Smart Camera C300: den bästa kameran till ett lågt pris

C300 — den billigaste kameran i urvalet

Xiaomi Smart Camera C300 — en avancerad modell som kan användas inte bara i videoövervakningssystem för hemmet, utan även i små kontor eller butiker. Den är byggd på en matris med en upplösning på 2 megapixlar och är utrustad med ett motoriserat objektiv med 4x zoom. Detta gör att du kan se avlägsna objekt i detalj eller zooma in för bättre detaljer. Kameran spelar in video i 1080pmed 25 bilder per sekund och strömmar den i realtid till din smartphone eller surfplatta.

Förutom standardfunktioner stöder C300 mer avancerade funktioner. Till exempel kan kameran känna igen mänskliga ansikten och spåra rörliga föremål. Detta är särskilt användbart för att förhindra stöld eller obehörig åtkomst till säkra områden.

C300 är också kompatibel med Xiaomis egenutvecklade AI-teknik, som använder artificiell intelligens-algoritmer för att analysera vad som händer i ramen. Kameran kan automatiskt växla till högvarningsläge om den upptäcker misstänkt aktivitet och skicka aviseringar med foton eller videor. Och eftersom kameran stöder MicroSD-kort upp till 256 GB och Xiaomi Cloud-tjänsten kan du själv välja metod för videolagring.

Köp Xiaomi C300


Date:

by