Hvilket Xiaomi-sikkerhedskamera skal du vælge: sammenligning af de bedste billige modeller

Ro i sindet for ens egen sikkerhed spiller en vigtig rolle i enhver persons liv. Vi ønsker altid at være sikre på, at vores hjem, familie og ejendom er under pålidelig beskyttelse. Tidligere, for at dette kunne blive muligt, var det nødvendigt at installere et professionelt videoovervågningssystem derhjemme, hvis vedligeholdelse kunne koste en pæn krone. Men i dag, hvor innovation er blevet mere tilgængelig end nogensinde, vil det være ganske enkelt at installere et Xiaomi smart kamera derhjemme. Men lad os prøve at finde ud af, hvilken en præcis.

Xiaomi-kameraer er billige, men meget gode i kvalitet. Foto: Techzim

Indhold

  • 1 Xiaomi Smart Camera C301: kompakt kamera med god kvalitet
  • 2 Xiaomi Outdoor Camera CW300 EU: udendørs kamera med beskyttelse
  • 3 Xiaomi Smart Camera C200: billigt sikkerhedskamera
  • < li>4 Xiaomi Smart Camera C300: det bedste kamera til en lav pris

Xiaomi Smart Camera C301: et kompakt kamera med god kvalitet

Xiaomi C301 — en fremragende model til dem, der vil spare penge

Xiaomi Smart Camera C301 — dette er et kompakt kamera, som nemt vil passe ind i interiøret takket være dets lakoniske design. Trods sin beskedne størrelse har den et godt teknisk udstyr. C301 er udstyret med en 3 MP sensor, der giver klare billeder med en opløsning på 1080p. Og takket være den roterende mekanisme dækker kameraet et stort område, roterer i forskellige retninger og efterlader derved ingen blinde vinkler.

Infrarød belysning, som C301 er udstyret med, giver den med sigtbarhed på op til 10 meter selv i fuldstændig mørke. I dette tilfælde vil billedet optaget af kameraet være i farve og ikke sort/hvid, som de fleste analoger fra samme priskategori. Separat er det værd at bemærke det høje niveau af pålidelighed og hardwarebeskyttelse af linserne, så et skødesløst fald af kameraet ikke vil ødelægge det.

Xiaomi C301 er let konfigureret og styret gennem den proprietære Xiaomi Home-mobilapplikation. Du kan modtage bevægelsesmeddelelser, se live video og tage billeder direkte fra din smartphone. Kameraet understøtter også lokal datalagring på et MicroSD-hukommelseskort op til 128 GB, så dette sparer dig for at betale for abonnementer på cloud storage.

Køb Xiaomi C301

Xiaomi Outdoor Camera CW300 EU : udendørs kamera med beskyttelse

Xiaomi udendørs kamera CW300 EU: et udendørs kamera med beskyttelse. Dette kamera kan installeres selv på gaden. Foto.

Et sådant kamera kan installeres selv på gaden

Hvis du har brug for udendørs videoovervågningskamera, Xiaomi udendørskamera CW300 EU — godt valg. Denne all-weather model er udstyret med et holdbart hus med støv- og fugtbeskyttelse i henhold til IP66-standarden, som gør det muligt at fungere under alle forhold, så den er velegnet til brug i de fleste regioner i Rusland.

CW300 er udstyret med en4 MP matrix og en roterende linse med en bred betragtningsvinkel. Det understøtter videooptagelse i 2K-opløsning, hvilket giver meget detaljerede billeder. Infrarød belysning med en rækkevidde på op til 30 meter gør det muligt for kameraet at «se» selv i buldermørke, og den indbyggede mikrofon opfanger alle mistænkelige lyde.

Som andre Xiaomi-kameraer, CW300 understøtter «smart» funktioner såsom bevægelse og personregistrering i rammen. Når sensorerne udløses, vil du straks modtage en notifikation på din smartphone. Kameraet er også kompatibelt med Google Assistant og Amazon Alexa og understøtter tovejslyd, så du ikke kun kan høre, men også tale gennem den indbyggede højttaler og mikrofon. På denne måde kan du simulere hjemmets tilstedeværelse, selvom du i øjeblikket er et sted langt væk.

Med understøttelse af dual-band Wi-Fi bevarer CW300 en stabil internetforbindelse og giver hurtig dataoverførsel i realtid, så du kan se videoer her og nu uden forsinkelse. Du kaninstallere kameraet hvor som helstinden for dit hjemmenetværks dækningsområde. Og hvis du skal optage video lokalt, skal du bare indsætte et MicroSD-kort op til 256 GB.

Køb Xiaomi CW300

Xiaomi Smart Camera C200: billig sikkerhed kamera

Køb Xiaomi CW300

Xiaomi Smart Camera C200: billigt sikkerhedskamera

Understøtter dit kamera WDR? Xiaomi C200 — ja

Xiaomi Smart Camera C200 — dette er en af ​​de mest overkommelige modeller i vores udvalg. Derfor er den perfekt til dem, der lige er begyndt at stifte bekendtskab med videoovervågningssystemer. Kameraet har alle de nødvendige funktioner, der kan være nyttige for en nybegynder, der mestrer sikkerheden i sit hjem.

C200 er udstyret med en 2 MP matrix med WDR-understøttelse for høj kvalitet billeder og bagbelysning, hvilket giver større billeddetaljer. Takket være dette er videoer i 1080p opløsning af meget høj kvalitet, selv når kameraet arbejder under dårlige lysforhold. Bred betragtningsvinkelgiver dig mulighed for at dække et større område, men om nødvendigt kan du ændre optageformatet fra vandret til lodret, hvilket er praktisk, når det bruges i korridorer.

Ligesom ældre modeller understøtter C200 bevægelsesdetektering og afsendelse af meddelelser til en smartphone. Du kan også fjernoprette forbindelse til kameraetog kommunikere med husstandsmedlemmer, der af en eller anden grund ikke tager telefonen gennem den indbyggede højttaler og mikrofon. Til lokal datalagring er der et slot til et MicroSD-kort op til 64 GB.

Køb Xiaomi C200

Xiaomi Smart Camera C300: det bedste kamera til en lav pris

C300 — det billigste kamera i udvalget

Xiaomi Smart Camera C300 — en avanceret model, der ikke kun finder anvendelse i hjemmevideoovervågningssystemer, men også i små kontorer eller butikker. Den er bygget på en matrix med en opløsning på 2 megapixel og er udstyret med et motoriseret objektiv med 4x zoom. Dette giver dig mulighed for at se fjerne objekter i detaljer eller zoome ind for bedre detaljer. Kameraet optager video i 1080pmed 25 billeder i sekundet og streamer det i realtid til din smartphone eller tablet.

Ud over standardfunktioner understøtter C300 mere avancerede funktioner. For eksempel kan kameraet genkende menneskeansigter og spore objekter i bevægelse. Dette er især nyttigt til at forhindre tyveri eller uautoriseret adgang til sikre områder.

C300 er også kompatibel med Xiaomis proprietære AI-teknologi, som bruger kunstig intelligens-algoritmer til at analysere, hvad der sker i rammen. Kameraet kan automatisk skifte til høj alarmtilstand, hvis det registrerer mistænkelig aktivitet og sende dig notifikationer med billeder eller videoer. Og da kameraet understøtter MicroSD-kort op til 256 GB og Xiaomi Cloud-tjenesten, kan du selv vælge metoden til videolagring.

Køb Xiaomi C300


Date:

by