Dette er en af ​​de smarteste opretstående støvsugere. Dreame H12S anmeldelse

Vi har tidligere talt om Dreame støvsugere. Dengang havde jeg nogle spørgsmål til ham, men generelt var jeg tilfreds med ham. Og nu har virksomheden udgivet et nyt produkt, der vækker stor interesse. Da de bragte den til redaktionen, meldte jeg mig straks til at kigge på den og skrive en anmeldelse. Det er hvad jeg har lavet de sidste par uger. Nu har jeg noget at fortælle om det under hensyntagen til alle dets fordele og ulemper. Kort sagt har den et kraftigt træk, et solidt udseende og et håndtag, der stadig kræver lidt tilvænning. Og ja, Dreame H12S er en vaskbar støvsuger, der næsten ikke kræver vedligeholdelse. Lad os nu tale om det mere detaljeret og overveje dets muligheder mere detaljeret.

Dette er en af ​​de smarteste vertikalstøvsugere. Anmeldelse af Dreame H12S. Denne støvsuger kan stå på gulvet af sig selv, men der er et stativ til rengøring. Den oplader også batteriet. Foto.

Denne støvsuger kan stå på gulvet af sig selv, men har et stativ til rengøring. Den oplader også batteriet.

Indhold

 • 1 anmeldelse af Dreame H12S vertikalstøvsuger
 • 2 Støvsuger med stor sugeevne
 • 3 Vaskestøvsuger med turbobørste
 • 4 Selvrensende støvsuger
 • 5 Hvor længe holder en lodret støvsuger på én opladning
 • 6 Hvorfor du skal bruge en lodret støvsuger
 • < /ul>

  Anmeldelse af Dreame H12S lodret støvsuger

  Lad os starte med udseendet. Modellen ser virkelig godt ud, usædvanlig og endda premium. Kroppen er lavet af plastik, og takket være det lave tyngdepunkt føles den meget let. Alle hovedelementer, inklusive tanke, motor og batterier er placeret lavt til jorden, og belastningen på hånden er minimal. Da jeg var 185 centimeter høj, ville jeg gerne have bogstaveligt talt et lidt længere håndtag, men generelt brugte jeg det komfortabelt.

  Anmeldelse af Dreame H12S vertikalstøvsugeren. Kroppen vippes lidt fremad for større stabilitet. For at begynde at bruge, skal du holde den nederste del med foden og vippe håndtaget mod dig — mekanismen låses op . Foto.

  Kroppen er en smule vippet fremad for større stabilitet. For at begynde at bruge den skal du holde den nederste del med foden og vippe håndtaget mod dig — mekanismen er låst op.

  For at pleje støvsugeren indeholder sættet en erstatningsrulle, et ekstra filter og en rensebørste. Kassen indeholdt også en stor flaske gulvvaskemiddel og en lade-/rengøringsstation, hvorpå støvsugeren placeres mellem rengøringerne. Leveringspakken kan kaldes virkelig rig. Generelt er det grundlæggende, men alt hvad du behøver er der.

  Forsyningssæt

  Glem ikke vores Zen, hvor der er en masse interessante og lærerige ting!< /p>

  En støvsuger med høj sugeevne

  Den børstede elektriske motor, der snurrer op til maksimal hastighed under drift, overstiger ikke et støjniveau på 76 dB. Dette skaber en sugekraft på op til 16.000 Pa. Og hele denne strøm ledes ind i en tank med et volumen på 0,7 liter. Renvandsbeholderen har en volumen på 0,9 liter.

  En støvsuger med stor sugekraft. For at fjerne tanken skal du blot trykke på håndtaget og trække det mod dig. Foto.

  For at fjerne tanken skal du blot trykke på håndtaget og trække det mod dig.

  < p>Alle tanke kan fjernes ret nemt, og hvad der er rart, er klart. Knapperne, der skal trykkes på, er umiddelbart mærkbare, og det er næsten umuligt at lave en fejl. Selvom jeg måske er forudindtaget, og jeg har bare en masse erfaring med sådant udstyr, så jeg havde ingen problemer.

  Turbobørsten, som er inkluderet i sættet og er den vigtigste. til støvsugeren er en >blød rulle, der ikke ridser gulvet. Den roterer med en optimal hastighed, takket være, at batteriet ikke forbruges så meget, og støjniveauet reduceres. Men denne hastighed er nok til at samle alt affaldet, det være sig uld, løse stoffer eller emballagerester.

  En støvsuger med stor sugeevne. Børsten fjernes nemt, og der medfølger en ekstra. Foto.

  Børsten kan nemt fjernes, og sættet indeholder en ekstra.

  En støvsuger med høj sugeevne. For at fjerne børsten skal du blot trykke på denne knap, og du behøver ikke at skille andet ad. Foto.

  For at fjerne børsten skal du blot trykke på denne knap, og du behøver ikke at skille andet ad.

  En robotstøvsuger skal være præcis sådan. Hvorfor Dreame Bot L10S Ultra er så god.

  Vaskestøvsuger med en turbobørste

  Da børsten stadig roterer ret hurtigt, er der risiko for at sprede affald. Dette sker med nogle modeller, når vi støvsuger, og snavs fra et nyt område kommer ind på det sted, hvor du allerede har gået. Dreame H12S bekæmper dette effektivt med en gummitætning i bunden og et visir på toppen. Og på grund af det faktum, at rullen er placeret tæt på kanten af ​​dysen, vil en strimmel, der ikke er mere end 6 mm bred, forblive ubehandlet, når den passerer langs væggen. Dette er meget lidt sammenlignet med andre modeller.

  På den ene side er der et drev, og på den anden side når børsten helt til kanten af ​​mundstykket.< /p>

  Denne støvsuger kan kaldes smart, fordi den ikke kun har en indbygget stemmeassistent, der fortæller dig alt, hvad du behøver at vide, mens du gør rent, men ogsåkan automatisk registrere typen af ​​overfladefor at ændre sugekraft og børstens rotationshastighed. Og han kan også ændre sugekraften afhængigt af niveauet af snavs. Hvis der er meget sand eller andre partikler på overfladen, øges effekten automatisk til maksimum for endnu hurtigere og mere effektiv rengøring.

  Håndtaget er usædvanligt, men med et behageligt greb takket være den gummierede belægning

  Som det sømmer sig for en premium støvsuger, bekæmper Dreame H12S effektivt tilbagestrømmen af ​​partikler ind i den omgivende luft. For at gøre dette modtog han et filter af høj kvalitet, som kan udskiftes, når tiden kommer. Sættet indeholder en reservedel. Dette er især vigtigt i blomstringsperioden. Og våd rengøring vil kun forbedre rengøringseffekten.

  Vaskestøvsuger med turbobørste. Filteret er lille, men effektivt. Foto.

  Filtret er lille, men effektivt.

  Køb Dreame H12S

  Støvsuger med selvrensende

  Når rengøringen er færdig, kan du placere støvsugeren på basen for at oplade. På dette tidspunkt vil han være i stand til at rense sin egen børste. Detvil ikke kun vaskes, men også tørres med varm luft, som gør det muligt at tørre hurtigt og forhindre udvikling af bakterier, skimmelsvamp og ubehagelige lugte.

  En selvrensende støvsuger. For at forhindre hår, tråde og uld i at blive viklet rundt om rullen, er der sådan en kam. Foto.

  For at forhindre hår, tråde og uld i at blive viklet rundt om rullen, er der sådan en kam.

  Ud over tørt affald kan vådt snavs også fjernes. For eksempel hvis du har spildt mælk, te eller andre drikkevarer. Selvom det er noget sødt og klistret, vil Dreame H12S fugtighedscreme klare opgaven. Du vil især blive imponeret over den automatiske sugeboost-funktion, som jeg nævnte ovenfor. Dette plejede kun at være i flagskibsmodeller eller robotstøvsugere.

  Jeg ved ikke med dig, men efter morgenmaden ligner mit køkken en vikingekantine, hvor mindst 20 mennesker spiste. Jeg kan godt lide at gøre tingene hurtigt og ofte falder eller spilder noget, det være sig brødkrummer, kaffe, salt, sukker eller lignende. Nu renser jeg det hele hurtigere end før. Selvom jeg stadig ikke vil nægte en robotstøvsuger. Det er godt til daglig rengøring, og det er nemmere at håndtere engangs kraftigt snavs ved hjælp af en lodret støvsuger.

  Selvrensende støvsuger. Det tager ikke mere end 15 sekunder at tilføje vand. Foto.

  Det tager ikke mere end 15 sekunder at tilføje vand.

  Forudsigeligt, i «Turbo» Batterilevetiden er stærkt reduceret, men bør kun bruges i ekstreme tilfælde. I normal levetid er den normale driftstilstand tilstrækkelig til enkel rengøring. For eksempel tændte jeg for turboen kun for at fjerne sand, der faldt af mine sko på gangen efter regnen. Det kunne have været fjernet i normal tilstand, men det var hurtigere.

  Hvorfor er støv så farligt, og hvorfor skulle du slippe af med det med det samme?

  Hvor lang tid varer en lodret støvsuger sidste på én opladning

  Da vi taler om batterilevetid, er den angivne batterilevetid op til 35 minutter. Producenten siger, at dette er nok til 200 kvadratmeter areal. I det almindelige liv kan en treværelses lejlighed støvsuges helt på cirka 20 minutter. Det vil sige, at du stadig skulle have noget lager tilbage. Jeg ville ikke regne for meget med det, især hvis du tænder for Turbo-tilstanden fra tid til anden. Hvis du kun bruger den, holder støvsugeren maksimalt 8-9 minutter.

  Hvor længe holder en lodret støvsuger på én opladning. Alle komponenter, inklusive batteriet, er placeret i kabinettet. Foto.

  Alle komponenter, inklusive batteriet, er placeret i etuiet

  Kapaciteten af ​​det indbyggede batteri er 4000 mAhog det tager cirka 4 timer at oplade helt. Det er ret meget, men husk hvor længe siden du støvsugede i en halv time, og så skulle du straks foretage en anden lignende rengøring. Hvis dette er dit sædvanlige scenarie, så er sådanne enheder simpelthen ikke noget for dig, og du har brug for en klassisk, netdrevet model.

  Hvad er en lodret støvsuger til?

  Ud fra ovenstående kan vi konkludere, at Dreame H12S er velegnet ikke kun til engangsrengøring af snavs i stedet for en kost og moppe, men også til seriøs rengøring af hele lejligheden. Det er værd at nævne separat som et middel til at bekæmpe klæbrigt snavs og gamle pletter på gulvet. Du behøver ikke at rense dem med en klud og vaske det senere. Støvsugeren klarer alt selv.

  Til daglig rengøring af lejligheden er det bedre at bruge en robot, og købe en lodret støvsuger specifikt til alvorlig forurening eller rengøring af et område, hvor du skal sætte tingene i stand hurtigt, og ikke vente på, at robotstøvsugeren gør sit job.

  Disse ruller er bedre end børster med børster. De renser bedre og ridser ikke gulvet.

  Alle kontrolknapper er placeret på håndtaget for nem adgang. Og lydstyrkeknappen for stemmeassistenten er placeret på bagsiden af ​​etuiet, men du vil ikke bruge den ofte.

  Hovedkontrolknapper.

  Voice Assistant lydstyrkeknap og højttaler på bagvæggen

  Der er endda et display til at vise driftstilstand, filterinformation og ladeniveau. Den er placeret på toppen af ​​sagen og har store tal, der er tydeligt synlige.

  Hvad er en lodret støvsuger til? Displayet er stort og lyst selv i god belysning. Foto.

  Skærmen er stor og lysstærk selv i god belysning.

  Det er rart, at prisen af Dreame H12S er ikke uoverkommelig — ca. 37.000 rubler. Nogle mennesker vil være uenige i dette. Men her handler spørgsmålet ikke om absolutte tal, men om relative. For pengene får du mange avancerede funktioner og stor kraft. Globalt er der alt, hvad der for eksempel er i toppen Dyson, med undtagelse af en spredning af vedhæftede filer til alle lejligheder. Men er de 60-70 tusind rubler værd? Det er op til dig at bestemme!

  For sin prisniche er Dreame H12S et godt tilbud. Og du kan købe det både på mærkets officielle hjemmeside og på markedspladser. Det er endda tilgængeligt i nogle detailbutikker. Derfor, hvis du er interesseret i det, men det virker dyrt, skal du bare holde øje med sælgers rabatter. Selve støvsugeren vil bestemt ikke skuffe dig.

  Køb Dreame H12S


Date:

by