Varför du ska köpa POCO F6 och F6 Pro istället för iPhone och POCO Pad istället för iPad. Spoiler: de är coolare och billigare

Kinesiska smartphones, som en gång värderades exakt för sina överkomliga priser, är för det mesta inte längre lika billiga som de brukade vara. Många tillverkare, efter att ha känt sin kraft, har för länge sedan flyttat från de initiala och mellersta segmenten till de högsta. Och bara POCO fortsätter regelbundet att producera billiga enheter, som förutom ett uppriktigt lågt pris också kan skryta med avancerad hårdvara. När du tittar på dem börjar du ofrivilligt tänka: tjänar de ens pengar på något?

Varför är det värt att köpa POCO F6 och F6 Pro istället för iPhone och POCO Pad — istället för iPad. Spoiler: de är coolare och billigare. POCO har precis introducerat 3 nya produkter och säljer dem redan på en rabatt foto.

POCO har precis introducerat 3 nya produkter och säljer dem redan till rabatt

Innehåll

  • 1 Den bästa smartphonen för 30 000 rubel
      < li>1.1 Billig smartphone med optisk bildstabilisering
  • 2 Är det värt att köpa POCO F6 Pro
    • 2.1 Smartphone med 120W laddning
    • li>

  • 3 POCO Pad: pris, egenskaper och kapacitet

Den bästa smarttelefonen för 30 000 rubel

POCO F6 är en kraftfull och snygg smartphone som lätt kan kallas ett flaggskepp. Dess design är minimalistisk med en platt matt panel och tunna ramar runt skärmen, som har en diagonal på 6,7 tum och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Den bästa smarttelefonen för 30 000 rubel. En vacker smartphone, eller hur? Foto.

Vacker smartphone, eller hur?

Vanligtvis är prisvärda enheter utrustade med enkla matriser, men detta är inte fallet med F6. Smarttelefonen var utrustad med en rik och kontrasterande AMOLED-panel med en maximal ljusstyrka på 2400 nits — precis som flaggskeppet iPhones.

Köp POCO F6

Tillverkaren använde Snapdragon 8s Gen 3 som hårdvarubas för POCO F6. Detta är en lätt version av den klassiska processorn utan “S”-index, som kännetecknas av fullt stöd för alla tekniska innovationer från originalet med högre energieffektivitet. Enligt benchmarkdata är detta en av de mest produktiva modellerna på marknaden. Till exempel, i AnTuTu-betyget får den över 1,5 miljoner poäng.

En billig smartphone med optisk bildstabilisering

POCO F6 är utrustad med ett rymligt 5000 mAh-batteri med stöd för 67-watts snabbladdning. Även vid aktiv användning kommer smarttelefonen enkelt att hålla en hel dag utan att laddas om. Och viktigast av allt, tillverkaren använde en ny generations batteri, som åldras långsammare. Som ett resultat, även efter 1000 laddningscykler kommer dess restkapacitet inte att falla under 90%.

Köp POCO F6

Hårdvaran på smarttelefonen är verkligen imponerande, men priset är fortfarande mycket attraktivt – mindre än 35 tusen rubel för grundversionen. Men även den erbjuder 8 GB RAM och 256 GB internminne, en 50 MP kamera med optisk stabilisering och ett rikt paket med en standard strömadapter med stöd för snabbladdning, en strömkabel och en gratis fodral.

Är det värt att köpa POCO F6 Pro

POCO F6 och POCO F6 Pro, även om de tillhör samma linje, ser helt olika ut. Om grundmodellen har en minimalistisk design, är utseendet på den äldre enheten definitivt mer intressant. Kroppen är gjord av högkvalitativt glas och aluminium, men det viktigaste med det — bakpanel i flera lager med marmorerad inredning i vitt och onyx — i svart. På grund av detta är utsidan perfekt slät, men skimrar samtidigt i ljuset och förhindrar uppkomsten av fingeravtryck.

Är det värt att köpa POCO F6 Pro. Och det här är redan ett riktigt flaggskepp. Foto.

Och detta är redan ett riktigt flaggskepp

POCO F6 Pro-egenskaperockså något annorlunda än den klassiska POCO F6. Flaggskeppsskärmen har samma diagonal, men dess ljusstyrka är redan 4000 nits. Dessutom använder den en Snapdragon 8 Gen 2-processor med ett LiquidCoolTechnology 4.0-kylsystem, och erbjuder redan 12 GB RAM i basen och 16 GB RAM och 1 TB ROM i toppen. Återigen, nivån på moderna iPhones. Endast priset på POCO F6 Pro når knappt 43k rubel.

Köp POCO F6 Pro

Prestandan hos POCO F6 Pro bekräftas av höga resultat i benchmarks. I AnTuTu-testet får enheten cirka 2 000 000 poäng, vilket sätter den i paritet med mycket dyrare modeller från konkurrerande tillverkare. Detta gör smarttelefonen till ett utmärkt val för spel och andra krävande uppgifter.

Smartphone med 120 W laddning

Smarttelefonen är utrustad med ett 5000 mAh batteri, vilket gör att du kan använda enheten hela dagen utan att ladda om. Och stöd för 120W snabbladdning gör att du kan ladda batteriet från 0 till 100 % på mindre än 20 minuter. Det vill säga, om du inte laddar ur batteriet helt tar varje session vid uttaget dig inte mer än 10-12 minuter.

POCO placerar inte F6 Pro som en kameratelefon. Enheten var dock utrustad med en utmärkt 50-megapixelkamera med optisk bildstabilisering, samt ett par extramoduler med en ultrabred betraktningsvinkel och ett makroobjektiv för att fotografera små föremål.

Köp. POCO F6 Pro

< p>POCO F6 Pro kombinerar modern teknik, hög prestanda och en attraktiv design, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som letar efter en pålitlig och kraftfull enhet för dagligt bruk och underhållning.

POCO Pad: pris, specifikationer och möjligheter

En utmärkt surfplatta för mindre än 30 tusen rubel — det är på riktigt

POCO är känt för sina superöverkomliga priser för sina enheter, och POCO Pad är inget undantag från den allmänna regeln. Tabletten kom till rysk detaljhandel till ett pris av drygt 26 tusen rubel. Det är ungefär hälften av vad de begär för de mest prisvärda iPads.

Trots det låga priset är POCO Pad tillverkad av högkvalitativ metall med en matt yta, och dess 12,1-tumsskärm har supertunna ramar, en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en upplösning på 2,5K. Kanske inte en enda surfplatta i denna priskategori kan erbjuda något i närheten av detta.

Köp POCO Pad

Under huven på POCO Pad — Octa-core Snapdragon 7s Gen 2-processor för överlägsen prestanda i alla uppgifter. I kombination med 8 GB RAM, kan surfplattan hantera multitasking och tunga applikationer med lätthet. De kompletteras av 256 GB lagring som rymmer en stor mängd data, och möjligheten att utöka med ett microSD-kort upp till 1,5 TB ger flexibilitet och gör att du inte betalar för mycket för surfplattan i början.

POCO Pad är utrustad med ett 10 TB batteri 000 mAhsom gör att enheten kan arbeta upp till 12 timmar i aktivt användningsläge. Stöd för 33W snabbladdning säkerställer snabb laddningsåterställning – batteriet laddas till 100 % på bara 90 minuter. Kan din iPad göra detta?


Date:

by