Hvorfor du skal købe POCO F6 og F6 Pro i stedet for iPhone, og POCO Pad i stedet for iPad. Spoiler: de er køligere og billigere

Kinesiske smartphones, som engang blev værdsat netop for deres overkommelige priser, er for det meste ikke længere nær så billige, som de plejede at være. Mange producenter, efter at have følt deres magt, er for længst flyttet fra de indledende og midterste segmenter til de højeste. Og kun POCO fortsætter regelmæssigt med at producere billige enheder, som ud over en ærligt lav pris også kan prale af avanceret hardware. Når du ser på dem, begynder du ufrivilligt at tænke: tjener de overhovedet penge på noget?

Hvorfor er det værd at købe POCO F6 og F6 Pro i stedet for iPhone og POCO Pad — i stedet for iPad. Spoiler: de er sejere og billigere. POCO har netop introduceret 3 nye produkter, og sælger dem allerede på en rabat foto.

POCO har netop introduceret 3 nye produkter og sælger dem allerede med rabat

Indhold

  • 1 Den bedste smartphone til 30.000 rubler
      < li>1.1 Billig smartphone med optisk billedstabilisering
  • 2 Er det værd at købe POCO F6 Pro
    • 2.1 Smartphone med 120W opladning
    • li>

  • 3 POCO Pad: pris, egenskaber og muligheder

Den bedste smartphone til 30.000 rubler

POCO F6 er en kraftfuld og stilfuld smartphone, der sagtens kan kaldes et flagskib. Dens design er minimalistisk med et fladt mat panel og tynde rammer rundt om skærmen, som har en diagonal på 6,7 tommer og en opdateringshastighed på 120 Hz.

Den bedste smartphone til 30.000 rubler. En smuk smartphone, ikke? Foto.

Smuk smartphone, ikke?

Typisk er overkommelige enheder udstyret med simple matricer, men det er ikke tilfældet med F6. Smartphonen var udstyret med et rigt og kontrasterende AMOLED-panel med en maksimal lysstyrke på 2400 nits — ligesom flagskibet iPhones.

Køb POCO F6

Producenten brugte Snapdragon 8s Gen 3 som hardwarebasis for POCO F6. Dette er en letvægtsversion af den klassiske processor uden “S”-indekset, som er kendetegnet ved fuld understøttelse af alle de teknologiske innovationer fra originalen med højere energieffektivitet. Ifølge benchmarkdata er dette en af ​​de mest produktive modeller på markedet. For eksempel scorer den i AnTuTu-vurderingen over 1,5 millioner point.

En billig smartphone med optisk billedstabilisering

POCO F6 er udstyret med et rummeligt 5000 mAh batteri med understøttelse af 67 watt hurtig opladning. Selv ved aktiv brug holder smartphonen nemt en hel dag uden genopladning. Og vigtigst af alt brugte producenten en ny generation af batteri, som ældes langsommere. Som et resultat vil dens resterende kapacitet, selv efter 1000 opladningscyklusser, ikke falde til under 90 %.

Køb POCO F6

Hardwaren på smartphonen er virkelig imponerende, men prisen forbliver meget attraktiv – mindre end 35 tusind rubler for den grundlæggende version. Men selv den byder på 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, et 50 MP kamera med optisk stabilisering og en rig pakke med en standard strømadapter med understøttelse af hurtig opladning, et strømkabel og en gratis etui.

Er det værd at købe POCO F6 Pro

POCO F6 og POCO F6 Pro, selvom de tilhører samme linje, ser helt anderledes ud. Hvis den grundlæggende model har et minimalistisk design, så er udseendet af den ældre enhed bestemt mere interessant. Kroppen er lavet af glas og aluminium af høj kvalitet, men det vigtigste ved det — flerlags bagpanel med marmoreret indvendig struktur i hvid og onyx — i sort. På grund af dette er ydersiden perfekt glat, men skinner samtidig i lyset og forhindrer forekomsten af ​​fingeraftryk.

Er det værd at købe POCO F6 Pro. Og dette er allerede et rigtigt flagskib. Foto.

Og dette er allerede et rigtigt flagskib

POCO F6 Pro-egenskaberogså lidt anderledes end den klassiske POCO F6. Flagskibsskærmen har samme diagonal, men dens lysstyrke er allerede 4000 nits. Derudover bruger den en Snapdragon 8 Gen 2-processor med et LiquidCoolTechnology 4.0 kølesystem, og tilbyder allerede 12 GB RAM i bunden, og 16 GB RAM og 1 TB ROM i toppen. Igen, niveauet for moderne iPhones. Kun prisen på POCO F6 Pro når knap 43.000 rubler.

Køb POCO F6 Pro

Ydeevnen for POCO F6 Pro bekræftes af høje resultater i benchmarks. I AnTuTu-testen scorer enheden omkring 2.000.000 point, hvilket sætter den på niveau med meget dyrere modeller fra konkurrerende producenter. Dette gør smartphonen til et fremragende valg til spil og andre krævende opgaver.

Smartphone med 120 W opladning

Smartphonen er udstyret med et 5000 mAh batteri, som giver dig mulighed for at bruge enheden hele dagen uden genopladning. Og understøttelse af 120W hurtig opladning giver dig mulighed for at oplade batteriet fra 0 til 100 % på mindre end 20 minutter. Det vil sige, at hvis du ikke dræner batteriet helt, vil hver session ved stikkontakten ikke tage dig mere end 10-12 minutter.

POCO placerer ikke F6 Pro som en kameratelefon. Enheden var dog udstyret med et fremragende 50 megapixel kamera med optisk billedstabilisering, samt et par hjælpemoduler med en ultrabred betragtningsvinkel og et makroobjektiv til optagelse af små objekter.

Køb. POCO F6 Pro

< p>POCO F6 Pro kombinerer moderne teknologi, høj ydeevne og et attraktivt design, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der leder efter en pålidelig og kraftfuld enhed til daglig brug og underholdning.

POCO Pad: pris, specifikationer og muligheder

En fremragende tablet til mindre end 30 tusind rubler — det er rigtigt

POCO er berømt for sine superoverkommelige priser for sine enheder, og POCO Pad er ingen undtagelse fra den generelle regel. Tabletten ankom til russisk detail til en pris på lidt over 26 tusind rubler. Det er omkring halvdelen af, hvad de beder om for de mest overkommelige iPads.

På trods af den lave pris er POCO Pad lavet af metal af høj kvalitet med en mat finish, og dens 12,1-tommer skærm har supertynde rammer, en 120 Hz opdateringshastighed og en 2,5K opløsning. Måske ikke en eneste tablet i denne priskategori kan tilbyde noget i nærheden af ​​dette.

Køb POCO Pad

Under hætten på POCO Pad — Octa-core Snapdragon 7s Gen 2-processor for overlegen ydeevne i alle opgaver. Kombineret med 8 GB RAM kan tabletten nemt håndtere multitasking og tunge applikationer. De suppleres af 256 GB lagerplads, der rummer en stor mængde data, og muligheden for at udvide med et microSD-kort op til 1,5 TB tilføjer fleksibilitet og giver dig mulighed for ikke at betale for meget for tabletten i starten.

POCO Pad er udstyret med et 10 TB batteri 000 mAhsom tillader enheden at arbejde i op til 12 timer i aktiv brugstilstand. Understøttelse af 33W hurtig opladning sikrer hurtig genopladning – batteriet oplades til 100 % på kun 90 minutter. Kan din iPad gøre dette?


Date:

by