POCO introducerede to fede flagskibe POCO F6 og F6 Pro og POCO Pad-tabletten

Siden Xiaomi flyttede fra det overkommelige til premium-segmentet, har POCO taget sin rolle som producenten af ​​de mest profitable mobile enheder. Det er virksomheden, der nu producerer smartphones, der er kendetegnet ved betegnelsen “top for dine penge.” For det er næsten umuligt at finde andre enheder med samme specifikationer og samme lave pris på markedet. Men POCO producerer ikke kun budgetenheder, men også flagskibe, der kan overstråle konkurrenternes produkter, som koster halvanden eller endda to gange mere. Lad os tale om dem i dag.

POCO præsenterede to fede flagskibe POCO F6 og F6 Pro og POCO Pad-tabletten. POCO præsenterede en række nye produkter, som du helt sikkert vil kunne lide. Foto.

POCO præsenterede en række nye produkter, som du helt sikkert vil kunne lide

Indhold

 • 1 Hvilken POCO-smartphone er bedre at vælge
  • 1.1 POCO F6-egenskaber
 • 2 Flagskibs smartphone POCO F6 Pro
  • 2.1 Hvordan POCO F6 adskiller sig fra POCO F6 Pro
 • 3 Ny POCO tablet
 • < /ul>

  Hvilken POCO-smartphone er bedre at vælge

  POCO F6 & # 8212; Dette er den grundlæggende version af mærkets flagskibssmartphone, som blev frigivet i denne uge. Her har vi en reel repræsentant for topsegmentet, men ikke i forhold til pris, men i forhold til egenskaber. Fordi det nye produkt blev solgt til kun 339 USD, hvilket gør det til en af ​​de mest rentable løsninger på markedet.

  POCO F6 ser meget stilfuldt ud

  Lad os komme i gang med design. POCO-smartphoneshar altid været kendt for deres meget fordelagtige udseende, men i F6 har virksomhedens designere overgået sig selv. Det flade bagpanel uden nogle smarte elementer ser både stramt og meget stilfuldt ud. Man ser på det og forstår med det samme: det her er et flagskib.

  Med hensyn til materialer er alt i øvrigt også på højeste niveau. POCO opgav brugen af ​​plastik og satsede på de gode gamle klassikere. Aluminiumsrammen giver flagskibet styrke, og det behageligt kølende glas foran og bagpå skaber følelsen af ​​en enhed i topklasse.

  Kenskaber ved POCO F6

  Kenskaber af POCO F6er også virkelig flagskib:

  Skærm 6,7″, 120 Hz, AMOLED Hovedkamera 50 MP Processor Snapdragon 8s Gen 3

  < tr>

  Batteri 5000 mAh Opladning (strøm)< /td >

  90 W Platform Android 14 Hukommelse 12/512 GB

  Smartphonen er baseret på en Snapdragon 8s Gen 3-processor. Den er lidt svagere end den klassiske version af chipsættet uden S-indekset og bruger i modsætning til den en 1+4+3-konfiguration frem for 1+5+2. I dets tilfælde blev en produktiv kerne erstattet med en energieffektiv, men selv med den scorer enheden mere end 1,5 millioner point i AnTuTu. Samtidig blev alle chippens AI-funktioner bevaret. Derfor vil kvaliteten af ​​foto- og videooptagelser med hoved-POCO F6-kameraet være på højeste niveau.

  Køb POCO F6 (Global)

  Køb POCO F6 (RU)< /p>

  POCO F6 RAMsvarer til 12 GB. Dette er en meget god værdi for et flagskib. Men det vigtigste her — Dette er et drev på 512 GB. Udover at producenten ikke sparede på kapaciteten af ​​det indbyggede lager, brugte man også den moderne hukommelsesstandard UFS 4.0, som er hurtigere end UFS 3.1, hvilket betyder, at alle operationer vil blive udført hurtigere.

  POCO F6 batteristandardkapacitet — 5000 mAh, så ingen overraskelser her. Samtidig understøtter den hurtig opladning ved en effekt på 90 W og kan modstå 1000 cyklusser, før dens resterende kapacitet falder til 90 %. Dette er meget gode nyheder, da langt de fleste moderne smartphones ikke kan modstå mere end 500 cyklusser op til 80 %, hvorefter de kræver batteriudskiftning.

  Flagskibssmartphone POCO F6 Pro

  POCO F6 Pro — en avanceret version af den grundlæggende F6. Producenten udstyrede den ikke kun med forskellig hardware, der tilbyder mere interessant hardware, men valgte også et andet design til topmodellen. Dette indikerer tydeligt, at de ikke forsøgte at spare penge på os, men faktisk gav os muligheden for at have et reelt valg.

  POCO F6 Pro er endnu mere kraftfuld og mere interessant med hensyn til af design

  Det første, der fanger dit øje, er det område, hvor hovedblokken af ​​kameraer er placeret. Dette er en slags visuelt sprog, som POCO synes at fortælle os, at alt er i orden med fotomulighederne her. Derudover vækker perlemor-nuancen på bagcoveret også opmærksomhed, som klart koster mere at producere end en almindelig ensfarvet.

  Til en pris på 449 kr. har vi en høj- ende smartphone i et glas- og metalhus med et tredobbelt kamera og den mest avancerede nutidens processor. POCO F6 Pro brugerSnapdragon 8 Gen 2som er endnu mere kraftfuld end Snapdragon 8s Gen 3. Dens gennemsnitlige AnTuTu-score er — over 1,6 millioner point.

  Skærm 6,7″, 120 Hz, AMOLED Hovedkamera 50 MP Processor Snapdragon 8 Gen 2 Batteri 5000 mA* h Opladning (effekt) 120 W < strong>Platform Android 14 Hukommelse 16/1024 GB< /td>

  Hvordan er POCO F6 forskellig fra POCO F6 Pro

  På trods af at POCO F6 og F6 Pro tilhører samme modelprogram, har den ældre model en række nøglefordele i forhold til den yngre. Ud over en mere kraftfuld processor kan den prale af følgende forbedringer:

  • 16 GB RAM (12 GB for POCO F6)
  • 1 TB intern hukommelse (512 GB) for POCO F6)
  • Oplader ved 120 W (90 W for POCO F6)
  • Skærmens lysstyrke 4000 nits (2400 nits for POCO F6)

  Køb POCO F6 Pro (Global)

  Køb POCO F6 Pro (RU)

  En meget interessant situation er ved at opstå. På den ene side har vi to flagskibe, der ligger meget tæt på hinanden, men på den anden side har de en række fundamentale forskelle, der ikke gør, at de kan opfattes som den samme smartphone. På denne måde kan du helt sikkert vælge, hvad du kan lide. Vil du have 16 GB RAM og hurtigere opladning? Tag POCO F6 Pro. Er du klar til at ofre disse små ting og ønsker at spare penge? Så dit valg — POCO F6.

  Ny POCO-tablet

  Men POCO har ikke kun smartphones, men også tablets. Hvordan vidste du det ikke? POCO Pad & # 8212; Dette er et nyt produkt for mærket, som det åbner en ny side af historien med. Som forventet er “tabletten” ekstremt overkommelig (kun $299), men tilbyder samtidig et afbalanceret sæt tekniske egenskaber.

  POCO Pad er billig, men meget avanceret

  POCO Pad, som kan købes på Ozon, fik en stor12-tommer diagonal skærmmed understøttelse af 120 Hz-tilstand. Helt ærligt er dette noget vrøvl for tablets i det overkommelige segment, for normalt bruger producenter i bedste fald matricer med en opdateringshastighed på 90 Hz eller endnu mindre. Den samme iPad har stadig kun 60 Hz.

  Enheden er baseret på Snapdragon 7s Gen 2-processoren. Dette er ikke det mest kraftfulde chipsæt, men ganske godt for dets niveau. Den scorer over 600.000 i AnTuTu benchmark, så den kan konkurrere med mange MediaTek-perler. Derudover understøtter tabletten stylus-kontrol og fungerer med et eksternt tastatur.

  Køb POCO Pad (Global)

  Køb POCO Pad (RU)

  Køb POCO Pad på Ozon

  Denne kan bruges til både arbejde og underholdning. Dette lettes af en stor og lysstærk skærm og fire stereohøjttalere placeret i enderne. De producerer kølig og høj fordybelseslyd. Og særlige HyperOS-indstillinger giver dig mulighed for at tage det til et endnu højere niveau.


Date:

by