POCO introducerade två coola flaggskepp POCO F6 och F6 Pro och POCO Pad-surfplattan

Sedan Xiaomi gick från det prisvärda till premiumsegmentet har POCO tagit sin roll som tillverkare av de mest lönsamma mobila enheterna. Det är företaget som nu tillverkar smartphones som kännetecknas av beteckningen “topp för pengarna”. För det är nästan omöjligt att hitta andra enheter med samma specifikationer och samma låga pris på marknaden. Men POCO producerar inte bara budgetenheter, utan också flaggskepp som kan överträffa konkurrenternas produkter, som kostar en och en halv eller till och med två gånger mer. Låt oss prata om dem idag.

POCO presenterade två coola flaggskepp POCO F6 och F6 Pro och POCO Pad-surfplattan. POCO presenterade en serie nya produkter som du definitivt kommer att gilla. Foto.

POCO presenterade en serie nya produkter som du definitivt kommer att gilla

Innehåll

 • 1 Vilken POCO-smarttelefon är bättre att välja
  • 1.1 POCO F6-egenskaper
 • 2 flaggskeppssmarttelefon POCO F6 Pro
  • 2.1 Hur POCO F6 skiljer sig från POCO F6 Pro
 • 3 Ny POCO-surfplatta
 • < /ul>

  Vilken POCO-smarttelefon är bättre att välja

  POCO F6 & # 8212; Detta är grundversionen av märkets flaggskeppssmartphone, som släpptes denna vecka. Här har vi en riktig representant för toppsegmentet, men inte prismässigt, utan egenskaper. Eftersom den nya produkten såldes för endast 339 USD, vilket gör den till en av de mest lönsamma lösningarna på marknaden.

  POCO F6 ser väldigt stilig ut

  Låt oss börja från design. POCO-smarttelefonerhar alltid varit kända för sitt mycket fördelaktiga utseende, men i F6 har företagets designers överträffat sig själva. Den platta bakpanelen utan några snygga element ser både strikt och väldigt stilig ut. Man tittar på det och förstår direkt: det här är ett flaggskepp.

  Materialmässigt är för övrigt allt också på högsta nivå. POCO övergav användningen av plast och förlitade sig på de gamla goda klassikerna. Aluminiumramen ger flaggskeppet styrka, och det behagligt svalkande glaset på fram- och baksidan skapar känslan av en förstklassig enhet.

  Egenskaper hos POCO F6

  Egenskaper av POCO F6är också verkligen flaggskepp:

  Display 6,7″, 120 Hz, AMOLED Huvudkamera 50 MP Processor Snapdragon 8s Gen 3

  < tr>

  Batteri 5000 mAh Laddning (ström)< /td >

  90 W Plattform Android 14 Minne 12/512 GB

  Smarttelefonen är baserad på en Snapdragon 8s Gen 3-processor. Den är något svagare än den klassiska versionen av styrkretsen utan S-index och använder, till skillnad från den, en 1+4+3-konfiguration snarare än 1+5+2. I dess fall ersattes en produktiv kärna med en energieffektiv, men även med den får enheten mer än 1,5 miljoner poäng i AnTuTu. Samtidigt bevarades alla AI-funktioner i chippet. Därför kommer kvaliteten på foto- och videoinspelning med den huvudsakliga POCO F6-kameran att vara på högsta nivå.

  Köp POCO F6 (Global)

  Köp POCO F6 (RU)< /p>

  POCO F6 RAMmotsvarar 12 GB. Detta är ett mycket bra värde för ett flaggskepp. Men huvudsaken här — Detta är en 512 GB enhet. Förutom att tillverkaren inte snålat med kapaciteten på den inbyggda lagringen använde man sig även av den moderna minnesstandarden UFS 4.0, som är snabbare än UFS 3.1, vilket gör att alla operationer kommer att utföras snabbare.

  POCO F6-batteristandardkapacitet — 5000 mAh, så inga överraskningar här. Samtidigt stöder den snabbladdning med en effekt på 90 W och klarar 1000 cykler innan dess återstående kapacitet sjunker till 90%. Detta är mycket goda nyheter, eftersom de allra flesta moderna smartphones inte tål mer än 500 cykler upp till 80 %, varefter de kräver batteribyte.

  Flagskeppssmarttelefon POCO F6 Pro

  POCO F6 Pro — en avancerad version av den grundläggande F6. Tillverkaren utrustade den inte bara med annan hårdvara, och erbjuder mer intressant hårdvara, utan valde också en annan design för toppmodellen. Detta indikerar tydligt att de inte försökte spara pengar på oss, utan faktiskt gav oss möjligheten att ha ett verkligt val.

  Flaggskepps smartphone POCO F6 Pro. POCO F6 Pro är ännu kraftfullare och mer intressant när det gäller design. Foto.

  POCO F6 Pro är ännu kraftfullare och mer intressant när det gäller av design

  Det första som fångar ditt öga är området där huvudblocket med kameror är placerat. Detta är ett slags visuellt språk med vilket POCO verkar berätta att allt är i sin ordning med fotomöjligheterna här. Dessutom väcker pärlemorskuggan på bakstycket också uppmärksamhet, vilket helt klart kostar mer att producera än en vanlig enfärgad.

  Till ett pris av 449 USD har vi en hög- sluta smartphone i en kropp av glas och metall med en trippelkamera och den mest avancerade dagens processor. POCO F6 Pro använderSnapdragon 8 Gen 2som är ännu kraftfullare än Snapdragon 8s Gen 3. Dess genomsnittliga AnTuTu-poäng är — över 1,6 miljoner poäng.

  Display 6,7″, 120 Hz, AMOLED Huvudkamera 50 MP Processor Snapdragon 8 Gen 2 Batteri 5000 mA* h Laddning (effekt) 120 W < strong>Plattform Android 14 Minne 16/1024 GB< /td>

  Hur skiljer sig POCO F6 från POCO F6 Pro

  Trots att POCO F6 och F6 Pro tillhör samma modellutbud har den äldre modellen ett antal viktiga fördelar jämfört med den yngre. Förutom en kraftfullare processor har den följande förbättringar:

  • 16 GB RAM (12 GB för POCO F6)
  • 1 TB internminne (512 GB för POCO F6)
  • Laddning vid 120 W (90 W för POCO F6)
  • Skärmens ljusstyrka 4000 nits (2400 nits för POCO F6)

  Köp POCO F6 Pro (Global)

  Köp POCO F6 Pro (RU)

  En mycket intressant situation håller på att dyka upp. Å ena sidan har vi två flaggskepp som ligger väldigt nära varandra, men å andra sidan har de ett antal grundläggande skillnader som inte gör att de kan uppfattas som samma smartphone. På så sätt kan du definitivt välja vad du gillar. Vill du ha 16 GB RAM och snabbare laddning? Ta POCO F6 Pro. Är du redo att offra dessa små saker och vill spara pengar? Sedan ditt val — POCO F6.

  Ny POCO-surfplatta

  Men POCO har inte bara smartphones, utan även surfplattor. Hur visste du inte det? POCO Pad & # 8212; Detta är en ny produkt för varumärket, med vilken den öppnar en ny sida av historien. Som väntat är “surfplattan” extremt prisvärd (endast $299), men erbjuder samtidigt en balanserad uppsättning tekniska egenskaper.

  Ny POCO-surfplatta. POCO Pad är billig, men mycket avancerad. Foto.

  POCO Pad är billig, men mycket avancerad

  POCO Pad, som kan köpas på Ozon, fick en stor12-tums diagonal displaymed stöd för 120 Hz-läge. Uppriktigt sagt är detta nonsens för surfplattor i det prisvärda segmentet, för vanligtvis använder tillverkare i bästa fall matriser med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz eller ännu mindre. Samma iPad har fortfarande bara 60 Hz.

  Enheten är baserad på Snapdragon 7s Gen 2-processor. Detta är inte den mest kraftfulla styrkretsen, men ganska bra för sin nivå. Den får över 600 000 i AnTuTu benchmark, så den kan konkurrera med många MediaTek-ädelstenar. Dessutom stöder surfplattan styluskontroll och fungerar med ett externt tangentbord.

  Köp POCO Pad (Global)

  Köp POCO Pad (RU)

  Köp POCO Pad på Ozon

  Detta kan användas för både arbete och underhållning. Detta underlättas av en stor och ljus skärm och fyra stereohögtalare placerade i ändarna. De producerar ett svalt och högt nedsänkningsljud. Och speciella HyperOS-inställningar gör att du kan ta det till en ännu högre nivå.


Date:

by