Ansigtsrynker opstår, mens du sover – her er hvordan du minimerer dem

Sikkert om morgenen efter søvn, da du nærmede dig spejlet, opdagede du rynker i dit ansigt. Dette er helt normalt, da de er midlertidige. Men med alderen bliver en persons hud mindre elastisk. Derfor kan midlertidige rynker i sidste ende blive permanente. Selvfølgelig er dette langt fra den eneste grund til forekomsten af ​​rynker i ansigtet, og med alderen er det umuligt helt at undgå deres udseende, men du kan minimere deres antal. Desuden er det ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast.

Rynker i ansigtet vises under søvn — her er, hvordan du minimerer dem. Rynker i ansigtet vises ofte under søvn. Foto.

Rynker i ansigtet opstår ofte under søvn

Hvorfor opstår der rynker i ansigtet < /h2>

Rynker opstår på huden af ​​forskellige årsager, for eksempel som følge af udsættelse for sollys, på grund af dårlige vaner såsom rygning, at være i et meget tørt klima, ansigtsudtryk (hvisende øjne, grin, rynker, osv.) , samt sovestillinger.

Mange af disse faktorer kan elimineres, for eksempel at opgive dårlige vaner, bruge solcreme, hvis det er muligt, osv. Men ifølge eksperter er en af ​​nøglefaktorerne i forekomsten af ​​rynker søvnposition. Når en person sover på siden, og især på maven, er ansigtet meget komprimeret, som et resultat af, at ansigtets hud deformeres. Derudover, når en person bevæger sig under søvn, trækker huden sig sammen og strækker sig.

Hvorfor opstår rynker i ansigtet? Rynker i ansigtet opstår på grund af ansigtsudtryk og mange andre faktorer. Foto.

Rynker i ansigtet opstår på grund af ansigtsudtryk og mange andre faktorer

Dette er ikke en trussel mod unge mennesker, da huden er elastisk, og eventuelle folder i ansigtet forsvinder hurtigt. Men hvis midlertidige rynker gentages regelmæssigt på samme sted i ansigtet, kan de blive permanente over tid. Dette lettes også af, at huden strækker sig under søvn, men ikke restituerer sig så effektivt som i en ung alder.

Tiden brugt i hver søvnposition, mængden af ​​ydre kræfter påført hvert område af ansigtet og kontaktområdet med pudens overflade påvirker også arten og hastigheden af ​​rynkedannelse under søvn. Derudover påvirkes dannelsen af ​​rynker af den tid, der bruges i en bestemt stilling, såvel som kontaktområdet med ansigtet, pudens overflade og den kraft, hvormed den trykker på ansigtet. Karakteren og hastigheden af ​​fremkomsten af ​​rynker afhænger især af disse faktorer.

For eksempel, hvis en person ligger på den ene side hele natten, er han mere tilbøjelig til at udvikle rynker, og de vil være dybere. Selvfølgelig vil der ikke ske noget efter en nats søvn, men hvis en person sover sådan regelmæssigt, vil midlertidige rynker blive permanente.

At sove på ryggen hjælper dig med at undgå ekstra rynker i dit ansigt

Sådan gør du undgå rynker i dit ansigt ansigt

Af alt ovenstående følger det, at det er tilrådeligt at sove på ryggen, da huden på dit ansigt i dette tilfælde ikke vil blive udsat for deformation. Men dette er langt fra den eneste anbefaling, der giver dig mulighed for at minimere forekomsten af ​​rynker på huden. Eksperter anbefaler også at være opmærksom på hudplejeprocedurer. For eksempel hjælper kollagen med at øge hudens elasticitet.

Men for at huden kan beholde dette stof, har den også brug for hyaluronsyre, et naturligt molekyle, der er til stede i den menneskelige krop. Det holder ikke kun kollagen og elastin i den korrekte konfiguration, men stimulerer også deres produktion og giver også hydrering. Det er derfor, at hyaluronsyre ofte findes i hudplejecremer, geler og lotioner.

Det er også vigtigt at bruge fugtighedsbevarende midler, som kan virke på forskellige måder. For eksempel skaber “okklusive” stoffer en olieagtig hinde på overfladen af ​​huden, der forhindrer fugttab. Der findes også “befugtere”, som er mere velegnede til personer med tør hud. De fugter det selv og holder samtidig på vandet.

Sådan undgår du rynker i dit ansigt. En sund kost vil tillade din hud at forblive elastisk længere. Foto.

En sund kost vil give din hud mulighed for at forblive elastisk længere

Desuden bør du være opmærksom på puderne og pudebetræk, som du sover på. Jo færre rynker de danner, og jo blødere de er, jo bedre. Det er tilrådeligt at bruge silkepudebetræk, da de tillader huden at glide, hvilket betyder, at den strækker sig mindre. Og vigtigst af alt — Glem ikke om en sund kost, som har en positiv effekt på hele kroppen, herunder hudens sundhed. En “sund kost” skal forstås som en afbalanceret kost med en tilstrækkelig mængde grøntsager og frugter, der ikke indeholder ultraforarbejdede fødevarer, fastfood, skadelige tilsætningsstoffer osv.

Glem ikke at abonnere på vores Zen- og Telegram-kanaler for ikke at gå glip af de mest interessante og utrolige videnskabelige opdagelser!

Hvis du følger alle ovenstående anbefalinger, reduceres antallet af rynker så meget som muligt. Men glem ikke, at du skal passe på en sund hud, ikke kun i dit ansigt, men i hele din krop.


Date:

by