Den ældste far i verden: hvordan en beboer i Indien blev far i en alder af 96 år

Hovedmålet for de fleste ægtepar er at få et barn. Eksperter fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) råder til at have tid til at føde et barn før det fyldte 49. – i den reproduktive alder er der størst chance for at få et sundt barn. Men jo ældre far eller mor er, jo større er sandsynligheden for abort eller fødslen af ​​et barn med skavanker. Men på internettet kan du finde fantastiske historier om, hvordan selv meget ældre mennesker nogle gange bliver glade forældre. For eksempel er dette den indiske Ramjit Raghava – han undfangede sit første barn i en alder af 94 år. Og to år senere blev en anden dreng født i hans familie. I mange medier bliver han kaldt verdens ældste far, men er det virkelig sådan?

Den ældste far i verden: hvordan en beboer i Indien blev far som 96-årig. Ramjit Raghava er den ældste far i verden. Fotokilde: International Business Times India. Foto.

Ramjit Raghava er den ældste far i verden. Fotokilde: International Business Times India

Verdens ældste far

Ramjit Raghava er bosiddende i den indiske delstat Haryana, som blev født tilbage i 1916. Han mødte sin første kone, da han var 24 år, men parret havde ingen børn, og han blev hurtigt enkemand. Han boede alene i mere end to årtier, før han startede en ny familie med en kvinde ved navn Shakuntala Devi.

I 2010, da Ramjeet Raghava og hans kone var 94 og 50 år, blev deres første barn født. Drengen hed Vikramjeet, og trods forældrenes alder viste han sig at være helt rask. Således blev en indisk mand den ældste far i verden, der var i stand til at undfange et sundt barn.

Ramjit Raghava med sit barn. Fotokilde: zycie.news

I 2012, da Ramjit Raghava var 96 år gammel, dukkede en anden søn, Ranjita, op i familien. Efter hans fødsel meddelte familien, at de ikke længere ville have børn på grund af pengeproblemer. Selvom de, hvis de ville, helt sikkert kunne blive gravide og føde endnu et sundt barn.

Nyheden om den ældste far i verden spredte sig hurtigt til alle verdenspublikationer. Han blev interviewet, og han sagde, at hans hemmelighed var en vegetarisk livsstil – han spiste kun planteføde og spiste ikke kød. Repræsentanter for organisationen People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) kunne rigtig godt lide dette, og de brugte billedet af en indianer i deres reklamekampagner.

Læs også:Den ældste mand i verden døde 127 år gammel – hvem ejer den nye rekord?

Tab af et barn i familien

Først gik alt godt, familien var kendt over hele verden. Men i 2023 indtraf en tragedie, der ødelagde den ældre familie.

En dag tog Shakuntala Devi sit første barn med på hospitalet til undersøgelse. Alt gik godt, men på vejen tilbage faldt hun i søvn ved et stop med barnet i armene, og han blev kidnappet. Ingen kunne finde drengen den ældre mor blev alvorligt deprimeret, hvilket førte til alvorlige problemer i forholdet. Til sidst forlod hun sin mand og tog sit andet barn med.

Ramjit Raghava med sin kone og børn. Fotokilde: unbelievable-facts.com

Herefter var Ramjeet Raghavas liv kortvarigt. I 2020 døde han i en alder af 104 år under en brand i sit hus.

Du vil være interesseret:Nåede oldtidens mennesker at blive 100 år gamle?

Hvorfor du ikke kan føde i en høj alder

Det faktum, at en mand var i stand til at undfange et sundt barn i så høj en alder, virker som et mirakel. Nogle mennesker tror, ​​at han faktisk løj, og at børnene ikke var hans egne. Der er også en antagelse om, at Ramjit Raghava overdrev sin alder. Da hans første søn blev født, hævdede han faktisk at være over 100 år gammel. Men regeringsmyndighederne meddelte, at han var 94 år gammel.

Hvorom alting er, så er det et meget sjældent og, kan man sige, umuligt fænomen at blive far selv som 94-årig. Med alderen er mænd ikke i stand til at blive gravide på grund af et fald i sædkvaliteten: deres antal falder, og deres aktivitet falder betydeligt. Også mutationer forekommer i det genetiske materiale, hvilket kan føre til udvikling af patologier hos barnet. Oven i alt dette oplever ældre mænd rejsningsproblemer.

Den ældste far i verden: hvordan en beboer i Indien blev far som 96-årig. Hvorfor du ikke kan føde i en høj alder. Foto.

Video med den ældste far i verden

Kvinder også mindske deres chancer for fødsel af sunde afkom. Deres antal æg falder, og der ophobes også fejl i deres genetiske information. Allerede fra 35-års alderen stiger risikoen for komplikationer under fødslen, så det anbefales at føde børn i alderen 20–30.

Hvis du vil diskutere denne artikel , tilmeld dig vores Telegram-chat. Der kan du ikke kun kommunikere, men også deltage i interessante quizzer!

Om Ramjit Raghava var den ældste far i verden er ikke klart. På vores hjemmeside er der en artikel om den langlivede Shirali Muslimov – de siger, at han blev far som 137-årig. Generelt havde han en meget interessant skæbne, som bestemt er din opmærksomhed værd. Sørg for at læse vores materiale, og du vil lære en masse nye ting!


Date:

by