Neatsvor U1Max – en top-end robotstøvsuger med selvrensende og lidar allerede i Rusland

Den 25. april 2024 holdt Neatsvor en uforglemmelig onlinepræsentation af sine seneste produkter. Den karismatiske virtuelle oplægsholder, som blev mærkets maskot, tog publikum gennem en spændende rejse ind i fremtiden, og demonstrerede virksomhedens banebrydende udvikling.. Neatsvor er kendt for sin utrættelige stræben efter ekspertise og sætter de højeste standarder for kvalitet og kundeservice. Dette kommer til udtryk i den voksende tillid hos kunderne, som efterlader mange entusiastiske anmeldelser af mærkets mærkevarer på markedspladser. Det er ikke overraskende, at udsendelsen blev set af tusindvis af mennesker, der ønskede at røre ved produkterne fra en producent, der tilbyder ægte innovation.

Neatsvor U1Max er en top-end robotstøvsuger med selvrensende og lidar allerede i Rusland. Neatsvor U1Max er en kraftfuld og praktisk robotstøvsuger. Foto.

Neatsvor U1Max — kraftfuld og praktisk robotstøvsuger

Robotstøvsuger med selvrensende station

Under præsentationen tillod Neatsvor hver seer at opleve virksomhedens særlige atmosfære og interaktionsstil med dets kunder, unikt for det. Begivenheden tiltrak sig opmærksomhed fra berømte bloggere, internetstjerner og tematiske medier, der dækker højteknologiområdet.

Den vigtigste intrigen var annonceringen af ​​den revolutionære U1MAX. Dette er ikke bare en robotstøvsuger, men en omfattende løsning til automatisering af hjemmerengøring, designet til at frigøre din tid, som kan bruges på afslapning, selvudvikling eller kommunikation med mennesker tæt på dig. Multifunktionel og intelligent, U1MAX er i stand til at forvandle rutinemæssige huslige gøremål til en enkel og behagelig proces.

Støvsugeren imponerer med sine muligheder og brugervenlighed. Dens selvrensende station, som følger med den, eri stand til at arbejde fuldstændig autonomt i op til 30 dagei træk. Den bruger også et vandelektrolysesystem til desinfektion og genopfylder automatisk selve robotstøvsugerens vandtank, når den går ud til våd rengøring.

Og så, når den vender tilbage til stationen, alt snavset vand vil blive opsamlet i en separat tankdesignet til affaldsvæsker. Et sofistikeret rengøringssystem til rullen, reservoiret og bakken eliminerer risikoen for skimmeldannelse og tager hånd om brugernes sundhed.

Kraftfuld robotstøvsuger med lidar

U1Max har et intelligent system til opsamling af affald og selvrensning< /p>

Den integrerede støvopsamlingssystemkæde sikrer en ren og hygiejnisk proces. Affald opsamles i støvopsamleren på kun 12 sekunder, hvilket minimerer spredningen af ​​støv og allergener i luften. Samtidig er rengøring af selve støvbeholderen kun påkrævet én gang hver 90. dag, hvilket forenkler vedligeholdelsen væsentligt.

Køb U1MAX

U1MAX Roterende rulle, der efterligner professionelt rengøringsudstyr, fjerner nemt og effektivt snavs takket være dets høje rotationshastighed og optimale tryk på overfladen. Og det specielle design af rullen gør det muligt for den automatisk at rejse sig ved kontakt med tæppet, for ikke at våde det, og falde til gulvet efter at have overvundet tæppet.

Dobbeltlinje lasernavigation i kombination med TOF-sensorer giver nøjagtig konstruktion af et kort over rummet og den optimale bevægelsesrute for robotten, hvilket eliminerer kaotisk bevægelse og øger rengøringseffektiviteten. Dette tilladerU1MAXUndgå sikkert forhindringer og rengør grundigt områder langs vægge og på svært tilgængelige steder.

Robotstøvsugerens kraftfulde sugesystem håndterer enhver form for snavs, hvad enten det er kæledyrshår, krummer eller smårester. Den nydesignede rullebørste forhindrer sammenfiltring og giver en dyb rengøring på en række forskellige overflader.

Kraftfuld robotstøvsuger til tæpper

En kraftfuld robotstøvsuger til rensning af tæpper. Neatsvor-støvsugere er et rigtigt kunstværk og ingeniørkunst. Foto.

Neatsvor Støvsugere — Dette er et sandt kunstværk og ingeniørkunst

Ultrasonisk tæppedetekteringsteknologii kombination med lasernavigation og TOF-sensorer forbedrer nøjagtigheden og sikkerheden af ​​U1MAX på forskellige typer gulvbelægninger. Robotten tilpasser sig det enkelte hjems egenskaber og giver den mest effektive rengøring.

Neatsvors proprietære mobilapplikationåbner op for nye muligheder for personalisering og styring af rengøringsprocessen. Brugere kan oprette lokalekort, styre robotten i realtid, sætte en tidsplan og overvåge status for opgaveafslutning. Regelmæssige appopdateringer forbedrer effektiviteten og forlænger enhedens levetid.

Køb U1MAX

Mere end ti års erfaring med at udvikle intelligente rengøringsrobotter, innovative teknologier og upåklagelig service — alt dette gjorde det muligt for Neatsvor at vinde forbrugernes kærlighed og tillid. Den nye U1MAX legemliggør virksomhedens bedste udvikling og bliver en uundværlig højteknologisk assistent til at opretholde renlighed og komfort i hjemmet.

Neatsvor fortsætter med at forbedre sine produkter og service i det russiske marked, stræber efter at hjælpe endnu flere familier nyde komfort og renlighed. Virksomheden ser sin mission i at udvikle avancerede teknologier og innovationer for i fremtiden at blive en førende spiller på markedet for smarte husholdningsapparater i Rusland.


Date:

by