Hvad du skal være for at finde din kærlighed – videnskabsmænds svar

Den moderne verden åbner store muligheder for, at vi kan finde en soulmate. For at finde et match, kan hver af os starte en datingapplikation og lave en date med den person, vi kan lide. Hvis denne metode ikke er egnet, kan du gå til særlige begivenheder med speed dating, bruge tjenester fra ægteskabsbureauer og så videre – mulighederne er gennem taget. Men at sætte en dato er kun halvdelen af ​​opgaven. For at et bekendtskab kan udvikle sig til noget mere, skal du gøre et godt indtryk. Mange mennesker tror, ​​at i den moderne verden tiltrækkes potentielle partnere kun af social status og penge. For nylig udførte forskere et eksperiment og delte gode nyheder: For de fleste mænd og kvinder er det ikke status, der betyder noget, men noget andet.

Hvordan du skal være for at finde din kærlighed - svaret fra videnskabsmænd. Forskere gennemførte en undersøgelse for at finde ud af, hvilke egenskaber de, der ønsker at finde deres kærlighed, skal udvikle. Foto.

Forskere gennemførte en undersøgelse for at finde ud af, hvilke egenskaber de, der ønsker at finde kærligheden, skal udvikle

De bedste egenskaber ved en person

Resultaterne af undersøgelsen blev offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Archives of Sexual Behavior. Forfatterne til det videnskabelige arbejde samlede en gruppe på næsten 800 mennesker i alderen 18 til 64 år. De fik en ret simpel opgave at angive, hvilke egenskaber de var mest tiltrukket af hos medlemmer af det modsatte køn. I spørgeskemaet skulle de vælge, hvad de allerhelst ville se i deres potentielle eller eksisterende partner: smukt udseende, høj social og økonomisk status, godt helbred, venlighed eller udviklet intelligens.

I modsætning til mange moderne menneskers ideer viste de frivillige ved deres eksempel, at nutidens mænd og kvinder værdsætter hjertevenlighed og udviklede intelligens mest af alt. Et godt udseende var også vigtigt – især mænd ville gerne have, at deres partner var attraktiv. For kvinder viste udseendet sig at være mindre vigtigt, fordi de værdsatte deres partners økonomiske udvikling mere. Med alt dette var venlighed og intelligens stadig en prioritet.

De bedste egenskaber ved en person. De fleste mænd og kvinder ønsker at se en slags, ikke en rig partner. Foto.

De fleste mænd og kvinder ønsker at se en venlig, ikke en rig partner foran sig

Det er vigtigt at bemærke, at venlighed og intelligens oftest blev valgt af folk, der søgte langsigtede forhold. Men udseende blev kun anset for meget vigtigt af det lille antal frivillige, der ledte efter flygtige møder “for en nat.”

Resultaterne af denne undersøgelse vil helt sikkert glæde folk, der er overbevist om det moderne samfunds grådighed. Men det er vigtigt at bemærke, at andre videnskabelige værker har vist, at penge stadig er vigtige for mennesker. Måske skyldes forskellen i konklusioner, at det nye eksperiment blev udført i Brasilien – måske griber folk fra andre kulturer anderledes an til valget af partner.

Læs også:Hvad er der brug for kvaliteter for at blive rig? Svaret vil overraske dig

Hemmeligheden bag et lykkeligt forhold

I andre kilder citerer psykologer andre træk, der bedst bruges til at lede efter en partner til et langt og lykkeligt forhold. For eksempel sagde eksperter i 2023, at først og fremmest skal begge partnere kunne stole på hinanden – hvis en mand eller kvinde føler sig tryg, er forholdet dømt til at mislykkes. Ethvert lykkeligt par bør også være i stand til at kommunikere, det vil sige at tale frit om deres følelser og ønsker. For det tredje skal sunde relationer bygges på respekt – hvis den ene side ikke ønsker at støtte den andens bestræbelser, kommer der ikke noget godt ud af det.

Baseret på alt ovenstående kan vi konkludere, at for at finde din kærlighed, skal du først og fremmest tage dig af din følelsesmæssige tilstand. Mænd og kvinder, der virkelig er venlige, omsorgsfulde og respekterer andre, er meget mere tilbøjelige til at have sunde forhold end dem, der er succesrige og velhavende. Men mennesker med høj social status vil naturligvis heller ikke stå alene.

Hemmeligheden bag lykkelige forhold. Forskere studerer konstant forhold mellem mennesker og deler uventede resultater. Foto.

Forskere studerer konstant forhold mellem mennesker og deler uventede resultater

Det kan se ud til, at studiet af forhold mellem mennesker ikke tilhører videnskaben – dette er opdagelsen af ​​nye planeter, dyr og opfindelsen af ​​medicin. Men forskning i denne retning er i gang, og forskere deler ofte interessante resultater. For eksempel viste resultaterne af en videnskabelig undersøgelse i 2024, at nogle mennesker kan styrke deres forhold ved at drikke alkoholiske drikke sammen. Det lyder mærkeligt og endda på en eller anden måde “forkert”, men resultaterne taler for sig selv og fortjener din opmærksomhed.

Hvis du ikke har gjort det endnu, så abonner på vores Zen- og Telegram-kanaler. Du vil lære en masse nye ting!

Nogle gange finder folk kærligheden ved hjælp af højteknologi. I 2022 blev der offentliggjort en artikel på vores hjemmeside om ChatGPT neurale netværk, som kan skrive tekster om ethvert emne – næsten alle kender til det i dag og finder forskellige applikationer. For nylig talte min kollega Lyubov Sokovikova om, hvordan en mand fandt sin soulmate ved hjælp af ChatGPT. Historien er interessant, så sørg for at tjekke den ud!


Date:

by