Du kan se på en persons puls, om han bliver kriminel eller ej.

Hver dag begås tusindvis af forbrydelser af forskellig alvorlighed i verden. Kriminelle bliver som regel mennesker med et lavt uddannelsesniveau og ingen stabil indtægtskilde. Også mennesker, der har afhængighed og ikke ved, hvordan de skal håndtere deres følelser, har en øget tendens til at bryde loven. Under kriminalitetsefterforskning bemærker eksperter ofte slående fællestræk, der er iboende i lovovertrædere. En nylig undersøgelse viste en mindre subtil detalje: det viser sig, at folk med lav hvilepuls er mere tilbøjelige til at begå forbrydelser. Er det på tide at begynde ængsteligt at måle din puls?

Du kan se på en persons puls, om han bliver kriminel eller ej. Puls kan fortælle meget om en person. Foto.

Hjertefrekvens kan fortælle meget om en person< /p>

Forfatterne af den videnskabelige publikation Science Alert sagde, at puls kan indikere en persons tilbøjelighed til at begå forbrydelser. Dette mønster blev identificeret af forskere tilbage i 2015, men på det tidspunkt blev undersøgelsen kun udført med deltagelse af mænd. For nylig udkom en artikel i det videnskabelige tidsskrift PLOS ONE, der beviser tilstedeværelsen af ​​en sådan tendens blandt kvinder.

Hvilken slags mennesker begår forbrydelser

Forskere fra USA, Sverige og Finland undersøgte data om 12.499 kvinder, der sluttede sig til hæren som 18-årig. På indlæggelsestidspunktet blev deres puls og blodtryk målt – det sker ved hver lægeundersøgelse, og det var disse data, der var vigtige for forskerne. Derefter fandt de ud af, hvem af dem der blev retsforfulgt i de næste 40 år.

Hvilken slags mennesker begår forbrydelser. Det vigtigste, der interesserede videnskabsmænd i undersøgelsen, var deltagernes hjertefrekvens og kriminelle historie. Foto.

Det vigtigste, der interesserede forskere i undersøgelsen, var deltagernes hjertefrekvens og kriminelle historie

Det viste sig, at der ikke var særlig mange kriminelle blandt tidligere militærpiger, men de eksisterede stadig. Forfatterne af det videnskabelige arbejde bemærkede et interessant mønster: Kvinder med en puls på mindre end 69 slag i minuttet i hvile begik 35% oftere forbrydelser end mennesker med en puls på mere end 83 slag i minuttet. Ud fra dette blev det konkluderet, at en lav puls er en sandsynlig indikator for, at en person er tilbøjelig til at bryde loven. Og dette virker for både mænd og kvinder.

Forskere har også opdaget en anden interessant tendens. Dataanalyse viste, at personer med lavt blodtryk oftest bliver retsforfulgt. Kvinder med et blodtryk på 113 millimeter kviksølv eller lavere var således 26 % mere tilbøjelige til at begå kriminalitet end kvinder med højere blodtryk.

Hvorfor begås forbrydelser

Forskere ved ikke præcis, hvad mønsteret mellem hjertefrekvens, blodtryk og tilbøjelighed til kriminalitet er forbundet med. Der er en antagelse om, at folk er drevet til at bryde loven af ​​lav aktivitet i nervesystemet, hvilket fremgår af en alt for rolig hjerterytme. For at gøre det mere aktivt kan folk ubevidst søge spænding i livet og tage risici oftere.

Hvad får forbrydelser til at ske. Måske en svag puls og lavt blodtryk presser folk til at tage risici. Foto.

Måske får en svag puls og lavt blodtryk folk til at tage risici

Men resultaterne af videnskabeligt arbejde skal ikke tages for alvorligt. Hvis du nu har målt din puls og blodtryk, og de er lave, betyder det ikke, at du skal forvente noget dårligt af dig. Som nævnt i begyndelsen af ​​artiklen, har mange faktorer indflydelse på folks tendens til at begå kriminalitet, såsom uddannelsesniveau, tilgængelighed af arbejde og så videre. Hvis en person har boet i et udsatte område siden barndommen, øges chancerne for at blive kriminel også mange gange – miljøet har stor indflydelse på personen. Og hvis en mand eller kvinde har det godt i deres familie, arbejde og så videre, på grund af lav puls og blodtryk, vil de ikke bryde loven.

Du vil være interesseret:< /strong>Hvilken generation af mennesker begik flest forbrydelser?

Kriminalitetsforudsigelsesteknologier

Denne videnskabelige opdagelse kunne bruges til at forbedre kriminalitetsforudsigelsesteknologier. Sådanne midler eksisterer virkelig, og de kan forudsige overtrædelser af loven med høj nøjagtighed. For eksempel, i artiklen “Hvordan kunstig intelligens forudsiger forbrydelser med 90% nøjagtighed,” forklarede vi, hvordan sådan teknologi fungerer ved at bruge eksemplet med byen Chicago. Hvis du er interesseret i højteknologi, anbefaler vi stærkt at læse den!

Kriminalitetsforudsigelsesteknologier. Politiet har længe brugt højteknologier til at fange kriminelle. Foto.

Politiet har længe brugt højteknologi til at fange kriminelle< /p>

Sørg for at abonnere på vores Zen- og Telegram-kanaler. På denne måde går du ikke glip af noget interessant!

På vores hjemmeside er der også materiale om, hvordan politiet i fremtiden vil efterforske rumforbrydelser. Denne proces vil være helt anderledes end den, den er på Jorden, fordi i rumforhold forsvinder beviser hurtigere eller kan blive meget forvrænget på grund af miljøforhold. Læs mere i artiklen “Sådan vil politiet efterforske forbrydelser begået i rummet.”


Date:

by