6 bedste Xiaomi, Redmi og POCO smartphones med hensyn til pris-kvalitetsforhold, som du kan købe med rabat

I smartphonens verden, hvor innovation og stil går hånd i hånd, skiller Xiaomi, POCO og Redmi sig stadig ud med fremragende funktioner, attraktivt design og mere end overkommelige priser. Især i forbindelse med de tilbudte muligheder. Især hvis det lykkes dig at snuppe dem under nogle udsalg, hvor priserne tenderer til det absolutte minimum. På trods af at alle ferier allerede er passeret, vil du i de næste par dage have en fantastisk mulighedkøb smartphonesaf alle tre mærker så billigt som nogensinde.

6 bedste Xiaomi-, Redmi- og POCO-smartphones med hensyn til pris-kvalitetsforhold, som kan købes med rabat. Xiaomi, Redmi og POCO-smartphones er markedsledere af en grund. Foto.

Xiaomi, Redmi og POCO-smartphones er ikke for ingenting er markedsledere

Indhold

  • 1 POCO X6: billig smartphone med et lækkert kamera og skærm< /li>
  • 2 POCO X6 Pro: den bedste smartphone under 25 tusind rubler
  • 3 POCO M6 Pro: en billig god smartphone
  • 4 Xiaomi 14 — flagskibssmartphone til en overkommelig pris
  • 5 Xiaomi 14 Ultra — smartphone med det bedste kamera
  • 6 Redmi Note 13: prisbillig og højkvalitets smartphone

POCO X6: billig smartphone med et sejt kamera og skærm

< p>POCO X6-smartphonen overrasker med sine egenskaber og design. Med en 6,67-tommer CrystalRes 1,5K Flow AMOLED-skærm med en opløsning på 2712×1220 pixels og en maksimal lysstyrke på op til 1800 nits, lover den enestående billedkvalitet. Og understøttelse af opdateringshastigheder op til 120 Hz og 240 Hz berøringsfrekvens for jævn, responsiv gengivelse.

POCO X6: en billig smartphone med et sejt kamera og skærm. POCO X6 er mindre kraftfuld end X6 Pro, men ikke værre. Foto.

Hardwaregrundlaget for POCO X6 erSnapdragon 7s Gen 2-processor, 8 eller 12 GB RAM og et 5100 mAh batteri med 67 W hurtigopladning. Med sådan et sæt egenskaber er denne smartphone klar til enhver opgave. Og det tredobbelte kamera med en 64 MP hovedsensor suppleres af kraftfulde AI-algoritmer til at tage billeder og videoer i høj kvalitet. Og dette til en utrolig lav pris.

Køb POCO X6

Køb POCO X6 på Ozon

POCO X6 Pro: den bedste smartphone under 25 tusind rubler

h2>

POCO X6 Pro er ligesom sin forgænger ikke ringere end dyrere modeller i design og funktionalitet. Denne smartphone er et rigtigt fund for dem, der værdsætter ikke kun høj ydeevne, men også usædvanligt udseende. Den grå version er lavet i glans, mens den gule version bruger øko-læder som hovedmateriale på bagcoveret, der imiterer naturligt læder.

POCO X6 Pro: den bedste smartphone under 25 tusind rubler. POCO X6 Pro er virkelig sejere end iPhone 15. Foto.

POCO X6 Pro er virkelig sejere end iPhone 15

Dens hjerte er Dimensity 8300 Ultra-processoren, som sikrer en jævn drift og høj databehandlingshastighed. Bare så du forstår: i AnTuTu-testen producerer den 1,5 millioner point, hvilket er næsten halvdelen af ​​iPhone 15. AMOLED-skærmen på 6,8 tommer med en QHD-opløsning på 1220×215;2712 pixels og en opdateringshastighed på 120 Hz gør opfattelsen af ​​visuelt indhold uforglemmelig og tilbyder uovertruffen klarhed og lysstyrke af billeder.

Køb POCO X6 Pro

Køb POCO X6 Pro på Ozon

Med et 5000 mAh batteri med 67 W hurtigopladning er din telefon klar til brug, når som helst du har brug for det. Og forfotografelskere tilbyder POCO X6 Proen tredobbelt kameraopsætning med en 64 MP hovedsensor, suppleret med et vidvinkel- og makrokamera, så du kan fange øjeblikke med utrolige detaljer. Kombineret med avancerede AI-algoritmer lover hvert skud at blive et mesterværk.

POCO M6 Pro: Billig, god smartphone

POCO M6 Pro har den perfekte balance mellem overkommelig pris og høj kvalitet. Med det forventede fokus på ydeevne og fotograferingsmuligheder, lover M6 ​​Pro at være et godt valg for dem, der leder efter en pålidelig smartphone til en rimelig pris. Og for at reducere det endnu mere, brug kampagnekode 9MFJN6P.

POCO M6 Pro: en billig, god smartphone. Selv den billige POCO M6 Pro kan være teknisk avanceret. Foto.

Selv den billige POCO M6 Pro kan teknisk avanceres

POCO M6 Pro er udstyret med en Helio G99 Ultraprocessor, der giver smartphonen høj — hvad angår denne klasse af enheder — ydeevne i enhver opgave: fra behandling af grænsefladen til servering af spil, hvilket gør det til et ideelt valg til multifunktionel brug.

Køb POCO M6 Pro

Køb POCO M6 Pro på Ozon

< p>Indbygget 5000 mAh batteriunderstøtter 67W hurtigopladning og giver smartphonen ikke kun mulighed for at arbejde hele dagen i autonom tilstand, men også at oplade fra 0 til 100 % på kun 45 minutter.

Smartphonens 6,7-tommer skærm tilbyder høj opløsning og frekvens opdateringer 120 Hz. Samtidig kan RAM og ROM her have en gradation på 12/512 GB, hvilket er endnu mere end iPhones. Dette vil være mere end nok til at gemme data og til at tage billeder og videoer. Heldigvis tillader kamerasystemet dette: det vigtigstemodulet har en opløsning på 64 megapixelog har optisk billedstabilisering.

Xiaomi 14 — flagskibssmartphone til en overkommelig pris

Xiaomi 14 er indbegrebet af innovation og teknologisk ekspertise, som det sømmer sig for et flagskib. Denne smartphone kombinerer et imponerende niveau af ydeevne, cool design, håndværk af høj kvalitet og en mere end passende pris.

Xiaomi 14 er en flagskibssmartphone til en overkommelig pris. Xiaomi 14 er smuk, produktiv og kompakt. Foto.

Xiaomi 14 er smuk, produktiv og kompakt

Takket være Snapdragon 8 Gen 3-chipsættet, som garanterer høj hastighed og effektivitet, Xiaomi 14 kan håndtere enhver applikation og håndterer ubesværet opgaver, der kræver deltagelse af AI. Derudover giver enheden rigelig lagerplads og øjeblikkelig adgang til dine yndlingsapplikationer og spil uden forsinkelse takket være 256/512 GB UFS 4.0-lagerplads og 8/12 GB LPDDR5X RAM.

Køb Xiaomi 14< /p >

Køb Xiaomi 14 på Ozon

Xiaomi 14-skærmen har en enestående lysstyrke på 3000 nits, hvilket giver dig mulighed for at se billedet selv i direkte sollys. Samtidig er selve skærmen ret lille og gør smartphonen meget kompakt. 6,3 tommer — for mange er dette standarden. Derudover understøtter enheden den nyeste Wi-Fi 7-standard, og prikken over i'et erHyperOS-skal baseret på Android 14lovende langsigtede software- og sikkerhedsopdateringer.

Xiaomi 14 Ultra — smartphone med det bedste kamera

Xiaomi 14 Ultra — En helt unik smartphone. Selvom det også er et flagskib, overgår det sin forgænger og tilbyder ikke kun forbedrede tekniske specifikationer, men også betydelige innovationer inden for fotografering og videografi.

Xiaomi 14 Ultra er en smartphone med det bedste kamera. Xiaomi 14 Ultra er en af ​​de bedste kameratelefoner på markedet. Foto.

Xiaomi 14 Ultra &# 8212; en af ​​de bedste kameratelefoner på markedet

Med øget ydeevne takket være Snapdragon 8 Gen 3, 16 GB RAM og 512 GB internt lager, garanterer denne smartphone øjeblikkelig lydhørhed og rigelig lagerplads. Glem ikke at bruge kampagnekode XM14UA, og dit køb vil blive endnu mere rentabelt.

En af de mest bemærkelsesværdige Xiaomi 14 Ultras fordel er dets kamera, udviklet i samarbejde med Leica. Hovedmodulet på smartphonen — Sony LYT900's 115-graders vidvinkel og store f/2.2-blænde giver den mulighed for at tage fantastiske billeder med rige detaljer og levende farver under alle lysforhold. Ultra-HDR-teknologi forbedrer dynamisk rækkevidde og detaljer markant, hvilket gør hvert skud virkelig levende. Og optisk stabilisering skjuler enhver håndrystelse, selv når du går eller løber.

Køb Xiaomi 14 Ultra

Køb Xiaomi 14 Ultra på Ozon

Xiaomi 14 Ultra er toppen af teknologisk håndværk og skydekvalitet, hvilket gør det til det foretrukne valg for brugere, der værdsætter kraft, hurtighed og kreativitet. Den har også 16 GB RAM, hvilket er en sjældenhed for industrien, et 5300 mAh batteri og hurtig opladning ved 90 W.

Redmi Note 13: smartphone af høj kvalitet til en overkommelig pris

Redmi Note 13 er en smartphone, der overgår forventningerne med sin kombination af stil, kraft, brugervenlighed og overkommelig pris. Og med kampagnekode RMN13A bliver den endnu lavere.

Redmi Note 13: overkommelig smartphone af høj kvalitet. Redmi får selv de billigste smartphones til at se meget seje ud. Foto.

Redmi Note 13-skærmindtager en særlig plads blandt dets egenskaber: en 6,67-tommer AMOLED-matrix med ultratynde rammer og et højt skærm-til-krop-forhold giver høj komfort, når der indtages indhold. Og opdateringshastigheden på 120 Hz og den høje følsomhed af berøringslaget gør brugen af ​​smartphonen utrolig glat og behagelig.

Redmi Note 13 er baseret på Snapdragon 685-processoren, lavet ved hjælp af avanceret 6-nanometer procesteknologi. Chipsættet garanterer fremragende ydeevne i applikationer og spil, samt effektiv strømstyring. Smartphones autonomi påvirkes også af et 5000 mAh batteri kombineret med 33 W hurtig opladning.

Køb Redmi Note 13

Et 108 MP kamera åbner nye horisonter for mobilfotografering, giver dig mulighed for at fange hvert øjeblik med hidtil usete detaljer og kvalitet. Yderligere optagetilstande og unikke filtre giver dig mulighed for at udtrykke din kreativitet og dele dit arbejde.


Date:

by