6 bästa Xiaomi, Redmi och POCO smartphones när det gäller pris-kvalitetsförhållande som du kan köpa till rabatt

I en värld av smartphones, där innovation och stil går hand i hand, sticker Xiaomi, POCO och Redmi fortfarande ut med enastående funktioner, attraktiv design och mer än överkomliga priser. Särskilt i samband med de möjligheter som erbjuds. Speciellt om man lyckas sno dem under vissa reor, då priserna tenderar till det absoluta minimum. Trots att alla helgdagar redan har passerat kommer du under de närmaste dagarna att ha en fantastisk möjlighetköp smartphonesav alla tre märkena lika billigt som någonsin.

6 bästa Xiaomi, Redmi och POCO smartphones när det gäller pris-kvalitetsförhållande, som kan köpas med rabatt. Xiaomi, Redmi och POCO smartphones är marknadsledare av en anledning. Foto.

Xiaomi, Redmi och POCO-smarttelefoner är inte för intet är marknadsledande

Innehåll

  • 1 POCO X6: billig smartphone med en cool kamera och skärm< /li>
  • 2 POCO X6 Pro: den bästa smarttelefonen under 25 tusen rubel
  • 3 POCO M6 Pro: en billig bra smartphone
  • 4 Xiaomi 14 — flaggskeppssmarttelefon till ett överkomligt pris
  • 5 Xiaomi 14 Ultra — smartphone med den bästa kameran
  • 6 Redmi Note 13: prisvärd och högkvalitativ smartphone

POCO X6: billig smartphone med en cool kamera och skärm

< p>POCO X6-smarttelefonen förvånar med sina egenskaper och design. Med en 6,67-tums CrystalRes 1,5K Flow AMOLED-skärm med en upplösning på 2712×1220 pixlar och en maximal ljusstyrka på upp till 1800 nits, utlovar den oöverträffad bildkvalitet. Och stöd för uppdateringsfrekvenser upp till 120 Hz och 240 Hz pekfrekvens för smidig, lyhörd rendering.

POCO X6: en billig smartphone med en cool kamera och skärm. POCO X6 är mindre kraftfull än X6 Pro, men inte sämre. Foto.

Hårdvarugrunden för POCO X6 ärSnapdragon 7s Gen 2-processor, 8 eller 12 GB RAM och ett 5100 mAh batteri med 67 W snabbladdning. Med en sådan uppsättning egenskaper är denna smartphone redo för alla uppgifter. Och den tredubbla kameran med en 64 MP huvudsensor kompletteras med kraftfulla AI-algoritmer för att ta foton och videor av hög kvalitet. Och detta till ett otroligt lågt pris.

Köp POCO X6

Köp POCO X6 på Ozon

POCO X6 Pro: den bästa smarttelefonen under 25 tusen rubel

h2>

POCO X6 Pro är liksom sin föregångare inte sämre i design och funktionalitet än dyrare modeller. Denna smartphone är ett riktigt fynd för dem som värdesätter inte bara hög prestanda, utan också ovanligt utseende. Den grå versionen är gjord i glans, medan den gula versionen använder eko-läder som huvudmaterial på bakstycket, som imiterar naturligt läder.

POCO X6 Pro: den bästa smarttelefonen under 25 tusen rubel. POCO X6 Pro är verkligen coolare än iPhone 15. Foto.

POCO X6 Pro är riktigt coolare än iPhone 15

Dess hjärta är Dimensity 8300 Ultra-processorn, som säkerställer smidig drift och hög databehandlingshastighet. Bara så du förstår: i AnTuTu-testet producerar den 1,5 miljoner poäng, vilket är nästan hälften av iPhone 15. AMOLED-skärmen på 6,8 tum med en QHD-upplösning på 1220×215;2712 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz gör uppfattningen av visuellt innehåll oförglömlig och erbjuder oöverträffad klarhet och ljusstyrka i bilder.

Köp POCO X6 Pro

Köp POCO X6 Pro på Ozon

Med ett 5000 mAh-batteri med 67W snabbladdning är din telefon redo att användas när du behöver den. Och förfotografälskare erbjuder POCO X6 Proen trippelkamerauppsättning med en 64 MP huvudsensor, kompletterad med en vidvinkel- och makrokamera, så att du kan fånga ögonblick med otroliga detaljer. I kombination med avancerade AI-algoritmer lovar varje tagning att bli ett mästerverk.

POCO M6 Pro: Billig, bra smartphone

POCO M6 Pro har den perfekta balansen mellan prisvärdhet och hög kvalitet. Med det förväntade fokuset på prestanda och fotograferingsmöjligheter, lovar M6 ​​Pro att vara ett utmärkt val för dem som letar efter en pålitlig smartphone till ett rimligt pris. Och för att minska det ytterligare, använd kampanjkod 9MFJN6P.

POCO M6 Pro: en billig, bra smartphone. Även den billiga POCO M6 Pro kan vara tekniskt avancerad. Foto.

Även den billiga POCO M6 Pro kan vara tekniskt avancerad

POCO M6 Pro är utrustad med en Helio G99 Ultraprocessor, ger smarttelefonen hög — som för denna klass av enheter — prestanda i alla uppgifter: från bearbetning av gränssnittet till servering av spel, vilket gör det till ett idealiskt val för multifunktionell användning.

Köp POCO M6 Pro

Köp POCO M6 Pro på Ozon

< p>Inbyggt 5000 mAh-batteristöder 67W snabbladdning och låter smarttelefonen inte bara arbeta hela dagen i autonomt läge, utan även att ladda från 0 till 100 % på bara 45 minuter.

Smarttelefonens 6,7-tumsskärm erbjuder hög upplösning och frekvens uppdateringar 120 Hz. Samtidigt kan RAM och ROM här ha en gradering på 12/512 GB, vilket är till och med mer än iPhones. Detta kommer att vara mer än tillräckligt för att lagra data och för att ta bilder och filma. Lyckligtvis tillåter kamerasystemet detta: det huvudsakligamodulen har en upplösning på 64 megapixlaroch har optisk bildstabilisering.

Xiaomi 14 — flaggskeppssmarttelefon till ett överkomligt pris

Xiaomi 14 är symbolen för innovation och teknisk excellens, som det anstår ett flaggskepp. Denna smartphone kombinerar en imponerande prestandanivå, cool design, högkvalitativt utförande och ett mer än tillräckligt pris.

Xiaomi 14 är en flaggskeppssmarttelefon till ett överkomligt pris. Xiaomi 14 är vacker, produktiv och kompakt. Foto.

Xiaomi 14 är vacker, produktiv och kompakt

Tack vare Snapdragon 8 Gen 3-chipset, vilket garanterar hög hastighet och effektivitet, Xiaomi 14 kan hantera alla applikationer och klarar enkelt uppgifter som kräver medverkan av AI. Dessutom ger enheten gott om lagringsutrymme och omedelbar tillgång till dina favoritapplikationer och spel utan fördröjning tack vare 256/512 GB UFS 4.0-lagring och 8/12 GB LPDDR5X RAM.

Köp Xiaomi 14< /p >

Köp Xiaomi 14 på Ozon

Xiaomi 14-skärmen har en enastående ljusstyrka på 3000 nits, vilket gör att du kan se bilden även i direkt solljus. Samtidigt är själva displayen ganska liten och gör smarttelefonen väldigt kompakt. 6,3 tum — för många är detta standarden. Dessutom stöder enheten den senaste Wi-Fi 7-standarden, och pricken över i:et ärHyperOS-skal baserat på Android 14lovande långsiktiga mjukvaru- och säkerhetsuppdateringar.

Xiaomi 14 Ultra — smartphone med den bästa kameran

Xiaomi 14 Ultra — En helt unik smartphone. Även om det också är ett flaggskepp, överträffar det sin föregångare och erbjuder inte bara förbättrade tekniska specifikationer, utan också betydande innovationer inom fotografi och video.

Xiaomi 14 Ultra är en smartphone med den bästa kameran. Xiaomi 14 Ultra är en av de bästa kameratelefonerna på marknaden. Foto.

Xiaomi 14 Ultra &# 8212; en av de bästa kameratelefonerna på marknaden

Med ökad prestanda tack vare Snapdragon 8 Gen 3, 16 GB RAM och 512 GB internminne garanterar denna smartphone omedelbar lyhördhet och gott om lagringsutrymme. Glöm inte att använda kampanjkoden XM14UA så blir ditt köp ännu mer lönsamt.

En av de mest anmärkningsvärda Xiaomi 14 Ultras fördel är dess kamera, utvecklad i samarbete med Leica. Smarttelefonens huvudmodul — Sony LYT900s 115-graders vidvinkel och stora f/2.2-bländare gör att den kan ta fantastiska bilder med rika detaljer och livfulla färger i alla ljusförhållanden. Ultra-HDR-teknik förbättrar dynamiskt omfång och detaljer avsevärt, vilket gör att varje skott verkligen blir levande. Och optisk stabilisering döljer alla handskakningar även när du går eller springer.

Köp Xiaomi 14 Ultra

Köp Xiaomi 14 Ultra på Ozon

Xiaomi 14 Ultra är toppen av tekniskt hantverk och fotograferingskvalitet, vilket gör det till det föredragna valet för användare som värdesätter kraft, snabbhet och kreativitet. Den har också 16 GB RAM, vilket är en sällsynthet för branschen, ett 5300 mAh-batteri och snabbladdning på 90 W.

Redmi Note 13: prisvärd och högkvalitativ smartphone

Redmi Note 13 är en smartphone som överträffar förväntningarna med sin kombination av stil, kraft, användarvänlighet och överkomligt pris. Och med kampanjkoden RMN13A blir den ännu lägre.

Redmi Note 13: prisvärd och högkvalitativ smartphone. Redmi får även de billigaste smartphones att se väldigt coola ut. Foto.

Redmi Note 13-skärmintar en speciell plats bland dess egenskaper: en 6,67-tums AMOLED-matris med ultratunna ramar och ett högt skärm-till-kroppsförhållande ger hög komfort när du konsumerar innehåll. Och uppdateringsfrekvensen på 120 Hz och den höga känsligheten hos pekskiktet gör användningen av smarttelefonen otroligt smidig och bekväm.

Redmi Note 13 är baserad på Snapdragon 685-processorn, gjord använder avancerad 6-nanometer processteknik. Chipsetet garanterar utmärkt prestanda i applikationer och spel, samt effektiv energihantering. Smarttelefonens autonomi påverkas också av ett 5000 mAh batteri kombinerat med 33 W snabbladdning.

Köp Redmi Note 13

En 108 MP kamera öppnar upp nya horisonter för mobilfotografering, så att du kan fånga varje ögonblick med oöverträffad detalj och kvalitet. Ytterligare fotograferingslägen och unika filter låter dig uttrycka din kreativitet och dela ditt arbete.


Date:

by