Xiaomi SU7 elbilen med autopilot er Tesla overlegen på alle fronter og koster næsten lige så meget som Lada Vesta

Det kinesiske firma Xiaomi har længe været kendt ikke kun som en smartphone-producent. I butikkerne kan du finde vægte, tandbørster, støvsugere og meget andet udstyr af dette mærke. Desuden udvikler virksomheden også menneskelignende robotter, og de skiller sig primært ud på grund af deres overkommelighed. For eksempel er prisen på CyberOne-humanoiden anslået til 100 tusind dollars, hvilket er meget lidt sammenlignet med konkurrenternes priser. I marts 2024 overraskede Xiaomi folk med præsentationen af ​​sine egne elbiler, Xiaomi SU7. De fås i en række forskellige farver, imponerende tekniske egenskaber, og der er så meget indeni, at Tesla selv ville misunde det tekniske udstyr. Prisen på Xiaomi SU7 elbiler er meget lavere end konkurrenternes.

Elbilen Xiaomi SU7 med autopilot er Tesla overlegen på alle fronter og koster næsten lige så meget som en Lada Vesta. Xiaomi SU7 er den første bil fra en kinesisk smartphone-producent. Billede: arenaev.com. Foto.

Xiaomi SU7 er den første bil fra den kinesiske smartphone-producent. Billede: arenaev.com

Xiaomis første elbiler

Den forestående frigivelse af Xiaomi SU7-biler blev kendt tilbage i december 2023. På det tidspunkt var der allerede dukket billeder op på internettet, der viste designet af de nye produkter fra alle sider. Alle kunne også finde ud af de tekniske egenskaber ved Xiaomi-elbiler.

Xiaomis første elbiler. Xiaomi SU7 tilbydes i forskellige farver - her er en havgrøn version. Billede: arenaev.com. Foto.

Xiaomi SU7 tilbydes i forskellige farver – her er en mulighed i havgrøn. Billede: arenaev.com

Xiaomi SU7 i enhver konfiguration er en sedan, der kan males i en af ​​ni farver. Det vil sige, at producenten giver køberne et valg ikke kun af sorte eller hvide biler, men også blå, lilla og andre interessante muligheder. Ud over den udvendige farve kan du vælge den indvendige skygge – den kan ikke kun være sort, men også orange og så videre. Generelt vil ejere kunne skille sig ud.

De første Xiaomi elbiler. Grå version af Xiaomi SU7, set forfra. Billede: arenaev.com. Foto.

Grå version af Xiaomi SU7, set forfra. Billede: arenaev.com

Xiaomi SU7 biler er udstyret med en elektrisk motor, der fylder lidt. Derfor vil ejere være i stand til at læsse ting i både det bagerste 517-liters bagagerum og det bagerste bagagerum, med en volumen på 105 liter. Diameteren af ​​bilhjul, afhængigt af modifikationen, varierer fra 19 til 21 tommer.

De første elbiler fra Xiaomi. Forreste bagagerum på Xiaomi SU7. Billede: arenaev.com. Foto.

Xiaomi SU7 forreste bagagerum . Billede: arenaev.com

De første Xiaomi elbiler. Grå Xiaomi SU7, set bagfra. Billede: arenaev.com. Foto.

Grå Xiaomi SU7, set bagfra. Billede: arenaev.com

Interiøret i Xiaomi SU7 lover at rumme alt, hvad du har brug for, selv i overskud. Ud over det 7,1-tommer digitale instrumentbræt har kabinen en 16,1-tommer touchscreen-skærm samt en 56-tommer skærm med forskellige køretøjsdriftsparametre som hastighed og så videre. Kabinen har også 25 højttalere til surround sound-musik, et 4,6-liters køleskab og et stemmestyringssystem.

De første Xiaomi elbiler. Xiaomi SU7 interiør med et stort display og hologrammer på forruden. Billede: arenaev.com. Foto.

De første elektriske Xiaomi-biler. Hvis det ønskes, kan displays også installeres bagpå. Billede: arenaev.com. Foto.

Hvis det ønskes, kan displays også monteres bagpå. Billede: arenaev.com

Læs også: Xiaomis første humanoide robot koster 100 tusind dollars. Hvad kan han gøre?

Tekniske egenskaber for Xiaomi SU7

Kinesiske biler vil være tilgængelige i tre modifikationer, som adskiller sig i tekniske karakteristika.

Grundlæggende Xiaomi SU7accelererer til 100 kilometer i timen på 5,28 sekunder, og dens tophastighed når 210 kilometer i timen. En batteriopladning er nok til at klare 700 kilometer. Hvis du oplader bilen i 15 minutter, rækker den resulterende energi til 350 kilometer. Om nødvendigt kan selv grundmodellen køre selvstændigt takket være Xiaomi Pilot Pro autopiloten.

Den gennemsnitlige Xiaomi SU7 Proaccelererer til 100 kilometer i timen på 5,7 sekunder. Den maksimale hastighed er 210 kilometer i timen, opladningen varer 830 kilometer.

Tekniske egenskaber for Xiaomi SU7. Farvemuligheder for Xiaomi SU7. Billede: headtopics.com. Foto.

Farvemuligheder til Xiaomi SU7. Billede: headtopics.com

Xiaomi SU7 Maxer den mest kraftfulde modifikation, som når 100 kilometer i timen på en virksomhedsrekord på 2,78 sekunder. Volumen af ​​et fuldt batteri er nok til 800 kilometer, og et 15-minutters ophold på opladning er nok til at tilbagelægge 510 kilometer.

Også nævnt ved præsentationen var en begrænset version af Xiaomi SU7 Founder Edition. Dette er en mulighed for ægte fans af virksomheden, som kommer med et unikt nummer og kulfiber bakspejle. Ud over alt dette får købere en trådløs nøgle autograferet af Lei Jun, administrerende direktør for Xiaomi.

Du kan være interesseret: Den dyre Tesla Cybertruck pickup ruster om to måneder – Endnu en fejl hos Elon Musk?

Hvor meget koster Xiaomi SU7

Alt skrevet ovenfor lyder fedt, men der er mange andre elbiler i verden fra mere erfarne producenter. De kører også hurtigt, er udstyret med en autopilot, og indeni er der et stort display – du kan endda spille spil og se tv-serier på det.

Hovedtrækket ved Xiaomi SU7-biler er deres priser. Selv når de konverteres til rubler, er de imponerende:

  • Xiaomi SU7 – ~2,8 millioner rubler;
  • Xiaomi SU7 Pro – ~3,2 millioner rubler;
  • Xiaomi SU7 Max– ~3,9 millioner rubler.

Du kan (og bør!) købe et ladesæt sammen med din bil. Deres pris er sammenlignelig med prisen på moderne smartphones – afhængigt af strømmen koster de fra 52 til 78 tusind rubler.

Hvor meget koster Xiaomi SU7? Virksomheden tilbyder også at købe en smartphone i din bils farve. Billede: mi.com. Foto.

Virksomheden tilbyder også at købe en smartphone i bilens farve. Billede: mi.com

Hvis du sammenligner Xiaomi SU7 med dens analoger, er dette et meget godt køb. Selv den billigste Tesla Model 3 i Rusland koster fra 3 til 7 millioner rubler, og vi taler ofte om brugte biler. Og selv en Lada Vesta i dag kan købes for 2,3 millioner rubler, og den har ikke de fleste Xiaomi SU7-chips.

Sørg for at tjekke vores Telegram-kanal. Der venter dig interessante quizzer!

Hvad synes du om den nye Xiaomi SU7? Du er velkommen til at dele din mening i vores Telegram-chat!


Date:

by