Nu kan alle bosiddende i Rusland betale for applikationer og abonnementer på Play Market: vi udsteder et Visa-kort fra en udenlandsk bank

Googles beslutning om at indskrænke aktiviteterne for dets betalte tjenester i Rusland havde den mest negative indvirkning på bekvemmeligheden for brugere af Android-enheder. De mistede ikke kun premium-funktionerne på YouTube, men mistede dybest set også muligheden for at betale for eventuelle abonnementer, købe applikationer og forny cloud-lagring. I modsætning til Apple, som beholdt betaling fra telefonnumre, har Google deaktiveret accepten af ​​betalinger i Play Market helt. Men det betyder ikke, at begrænsningen ikke kan omgås.

Nu kan alle bosiddende i Rusland betale for applikationer og abonnementer i Play Market: Vi udsteder et Visa-kort fra en udenlandsk bank. Du kan betale for applikationer og abonnementer på Google Play fra Rusland. Foto.

Du kan betale for applikationer og abonnementer på Google Play og fra Rusland

Indhold

 • 1 Betaling i det amerikanske Google Play fra Rusland
 • 2 Sådan ansøger du om et udenlandsk Visa-kort i Rusland
 • 3 Sådan ændrer du betalingsmetoden i Play Market
  • 3.1 Sådan linker du et bankkort til Google Play

Betaling i amerikansk Google Spil fra Rusland

At betale for abonnementer og købe applikationer på Google Play er virkelig muligt i vores virkelighed. Men for dette bliver du nødt til at ændre området i dine Google-kontoindstillinger. Det er bedst at vælge USA. For det første fordi det amerikanske segment af Play Market har det bredeste udvalg af applikationer.

Og for det andet fordi de dollars, der accepteres der, er — Dette er den mest forståelige valuta, hvilket betyder, at du ikke konstant skal genberegne valutakursen og betale for meget for dobbeltkonvertering. Men før vi gør dette, skal vi udstede et udenlandsk bankkort, som giver os mulighed for at knytte det til en konto og betale for applikationer og abonnementer på Google Play.

Heldigvis behøver du ikke engang at forlade dit hjem for at gøre dette. Alt du skal gøre er at ansøge om et Visa-dollarkort i Rusland og bruge det til alle fremtidige køb. WantToPay-tjenesten giver dig mulighed for at gøre dette på få sekunder uden at kræve dokumenter eller personlig tilstedeværelse. Og det vigtigste er, at du kan fylde et udenlandsk kort direkte gennem SBP fra en hvilken som helst indenlandsk banks konto.

Sådan ansøger du om et udenlandsk Visa-kort i Rusland h2>

Få et udenlandsk kortWantToPay for udenlandske betalinger er tilgængelig direkte gennem tjenestens telegrambot:

 • Åbn WantToPay-botten i Telegram og start den med Start-knappen;
 • Vælg derefter Fortsæt — Åbn menu — Ansøg om et kort;

Sådan ansøger du om et udenlandsk Visa-kort i Rusland. WantToPay-bot har en meget brugervenlig grænseflade. Foto.

WantToPay-bot har en meget brugervenlig grænseflade

 • Vælg Google Play-korttype — USA og klik på Checkout;

Sådan ansøger du om et udenlandsk Visa-kort i Rusland. Det er meget vigtigt at vælge den rigtige type kort. Foto.

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige type kort

 • Indtast genopfyldningsbeløbet, fulde navn, e-mail, betalingsmetode og klik på Betal;
 • Vend tilbage til hovedprofilsiden og vælg det udstedte kort;

Sådan ansøger du om et udenlandsk Visa-kort i Rusland. Du kan indbetale penge direkte gennem SBP. Foto.

Du kan indbetale penge direkte gennem SBP

 • Klik på øjeikonet for at se betalingsoplysninger ;< /li>
 • Klik på faktureringsadressen for at se den amerikanske faktureringsadresse.

Ansøg om et WantToPay-kort

Bemærk venligst: For kun at betale for køb i Play Butik er det bedre at vælge Google Play – USA-kortet. Men hvis du planlægger at foretage en masse køb på udenlandske websteder eller onlinebutikker, og du har brug for et universalkort, er Visa Virtual egnet til disse formål. Google Play Virtual Carder underlagt en pengene-tilbage-garanti. at de indsatte midler forblev urørt, og selve den virtuelle maskine var ikke bundet til nogen tjeneste og blev ikke brugt til at opnå en prøveperiode. Bare kontakt supporttjenesten, som er åben fra 8:00 til 20:00.

Sådan ansøger du om et udenlandsk Visa-kort i Rusland. Klik på øjenikonet i øverste højre hjørne af kortet for at få dets nummer, CVC-kode og udløbsdato. Foto.

Klik på øjeikonet i øverste højre hjørne af kortet for at få dets nummer, CVC-kode og udløbsdato

Herefter vises et virtuelt kort til Google Play i din profilmed de indsatte penge, og faktureringsadressen bliver også tilgængelig, som skal angives ved tilføjelse af en ny betalingsmetode. Husk: denne adresse er unik for hver bruger, så den bør under ingen omstændigheder forsømmes. Det sikrer problemfri betalingsbehandling.

Selve Google Play-kortet — USA af WantToPaygenopfyldes fra et hvilket som helst russisk kort eller gennem SBP. Du betaler ingen provision for at indbetale penge. Du kan fylde det op til enhver tid. Det kan samtidigt gemme fra 5 til 100 dollars, og selve det virtuelle kort er gyldigt i 180 dage fra registreringsdatoen. Derudover vil hver næste genopfyldning være med rabat for dig. Og hvis du af en eller anden grund ikke havde tid til at bruge de penge, du har bidraget med, kan du overføre dem til et nyt kort.

Sådan ændrer du betalingsmetoden i Play Marked

Nu hvor vi har et udenlandsk bankkort, kan vi linke det til vores Google-profil. Sådan gør du:

 • Åbn payments.google.com, og åbn sidemenuen;
 • Vælg her fanen “Indstillinger”;
Sådan ændrer du betalingsmetoden i Play Butik. Først skal du lukke den gamle betalingsprofil. Foto.

Først til dig skal lukke den gamle betalingsprofil

 • Gå til sektionen “Luk betalingsprofil” og bekræft handlingen;
 • Gå tilbage til fanen “Andre betalingsindstillinger” & #8212; “Tilføj betalingsmetode”;

Sådan ændrer du betalingsmetoden i Play Butik. Hvis du linker et amerikansk kort, kan du oprette en ny betalingsprofil. Foto.

Linkning af en Amerikansk kort giver dig mulighed for at oprette en ny betalingsprofil< /p>

 • Kopiér kortnummeret, udløbsdatoen og CVV-koden fra WantToPay-botten, og indsæt derefter faktureringsadressen i feltet Faktureringsadresse.

Hvis noget gik galt, du har misforstået noget, eller simpelthen ikke ønsker at opgive muligheden for at bruge det russiske segment af Play Market, kan du registrere en udenlandsk Google-konto.

< h3>Sådan forbinder du et bankkort på Google Play

Hvis du beslutter dig for ikke at bruge din gamle konto og registrerer en ny, skal du knytte dit WantToPay virtuelle kort til din betalingskonto:

 • Start Google Play på din smartphone;
 • Åbn din profil, og gå til afsnittet Betalingsmetoder;

Sådan linker du et bankkort til Google Play. Indtast kortoplysningerne korrekt. Foto.

Indtast din kortoplysninger korrekt

< ul>

 • Klik på Tilføj et bankkort;
 • Indtast kortnummer, udløbsdato, faktureringsadresse, og bekræft linket.
 • < p>Vigtigt: i kolonnen “Kortholders navn”Angiv dit efternavn og fornavn på latin.

  Ansøg om et WantToPay-kort

  Det er alt. Nu kan dubetale for køb i Play Butik i Ruslandved hjælp af dit kort. Bare søg efter den applikation, du har brug for, klik på download-knappen og bekræft transaktionen. Hvis du skal abonnere, sker dette i selve applikationens grænseflade, men betalingen vil stadig gå via Google. Husk dog på, at priserne i amerikanske Google Play adskiller sig væsentligt fra dem, du er vant til i Rusland, så du vil ofte skulle betale mere for de samme tjenester.


  Date:

  by