Jag hittade en säker smartklocka som inte är sämre än Apple Watch Ultra, men som är billigare

Bärbar elektronik — Detta är den typ av enhet som de flesta av oss helt enkelt inte kan föreställa sig våra liv utan. För många har de inte blivit mindre viktiga än smartphones. Det är trots allt inte alltid möjligt att ta en telefon ur fickan för att läsa en inkommande avisering, för att inte tala om något mer som bara en smartklocka klarar av. Detta inkluderar mätning av hjärtfrekvens, räkning av steg, analys av syrenivåer i blodet, bestämning av stressnivåer och till och med smart sömnövervakning. Det är verkligen svårt att överskatta deras funktionalitet. Allt som återstår är att välja en modell som passar för priset.

Jag hittade en skyddad smart klocka som inte är sämre än Apple Watch Ultra, men är billigare. KOSPET TANK smarta klockor säljs med stor rabatt. Foto.

KOSPET TANK smarta klockor säljs på en stor rabatt

För att lära dig mer om KOSPET-produkter, gå till tillverkarens officiella webbplats. Där är urvalet av märkesvaror ännu bredare.

Innehåll

  • 1 Skyddade smarta klockor med anropsfunktion
  • 2 snygga smarta klockor med skydd
  • 3 smarta klockor med GPS
  • 4 smarta klockor med en stor ljus skärm

Skyddad smart klockor med anropsfunktion

Skyddad smart klocka med anropsfunktion. Kospet Tank M3 Ultra är väl skyddad och helt enkelt vacker. Foto.

Kospet Tank M3 Ultra är väl skyddade och helt enkelt vackra

KOSPET Tank M3 Ultra — Detta är en verkligt kraftfull och brutal smartklocka i en rund formfaktor, som uppenbarligen är designad för män som föredrar aktiv rekreation. De är inte bara skyddade av ett externt förstärkt skydd som skyddar dem från stötar och andra fysiska skador, utan de är ocksåIP69Kcertifierade och uppfyller Military Standard MIL-STD. Därmed klarar klockan temperaturförändringar, hetvattenstrålar under tryck, och fortsätter dessutom att fungera även på upp till 50 meters djup.

Trots det hårda skyddet finns inuti denna en ganska avancerad smart Kolla på. KOSPET Tank M3 Ultra är utrustad med en 1,46-tums AMOLED-skärm, inbyggd GPS, höjdmätare, kompass och ett brett utbud av sensorer som övervakar din hälsa — från pulsmätare till SpO2-skanner, — ochmikrofon för att ta emot samtal. Faktum är att vi har framför oss en fullfjädrad analog av Apple Watch Ultra, men till ett mer rimligt pris och i ett runt fodral, som objektivt sett är mer lämplig för många än den klassiska rektangulära formfaktorn .

KOSPET TANK M3 Ultra

Snygg smartklocka med skydd

Snygg smartklocka med skydd. KOSPET Tank T3 ser lite mer elegant ut än Ultra-versionen. Foto.

KOSPET Tank T3 ser lite mer elegant ut än Ultra-versionen

Skyddad smart klocka — Saken är förvisso väldigt användbar och praktisk, men den passar inte alla. I slutändan vill många bara ha en snygg accessoar, och KOSPET TANK M3 lever helt upp till denna status. Denna modell är ganska universell, och trots sin strikta design är den lämplig för både män och kvinnor. Jag vet inte om dig, men det påminner mig om Diesel-produkter.

Trots sitt ganska eleganta utseende är klockan skyddad enligt IP69K och MIL-STD-standarder, så den kommer definitivt att stå emot alla motgångar, var du än tar den med dig. Du kan till och med dyka ner i vatten till ett djup av 50 meter, och ingenting kommer att hända med dem.

KOSPET TANK M3skärmen är gjord med AMOLED-teknik, har en storlek på 1,43 tum och 1000 nits ljusstyrka och stöder även Always On-Display-teknik. Klockan är utrustad med alla viktiga hälsospårningssensorer, så med hjälp av den kommer du att känna till din puls under hela dagen, syrenivån i blodet, antalet steg som tagits, tecken på stress och till och med lära dig mer om kvaliteten på din sömn.

KOSPET TANK M3

För att få maximal rabatt på klockor, använd kampanjkoden Z368D10 när du gör din beställning. Då blir priset ännu bättre!

Smartklockor med GPS

Smartklocka med GPS. Vissa människor kommer uppenbarligen att tycka att en fyrkantig skärm är bekvämare. Foto.

Vissa människor kommer helt klart att hitta en fyrkantig skärm mer bekvämt

Föredrarklassisk smartklockai rektangulär formfaktor? Sedan KOSPET TANK T3 Ultra — till dig. Det är här den fullfjädrade analogen av Apple Watch Ultra. Denna modell är gjord i metall och kommer med en gummerad rem och ett metallarmband så att du kan ändra dem beroende på användningsfall. Gå på restaurang eller affärsmöte — sätt på armbandet. Åka på vandring eller sportträning — då spelar remmen in. Till detta finns både GPS och ett rymligt batteri som klarar upp till 50 dagar i viloläge.

På grund av den rektangulära formfaktorn lyckades tillverkaren passa KOSPET TANK T3 Ultra in i fodralet riktigt stor skärm med en diagonal på 1,96 tum. Detta är en AMOLED-matris, som har en mycket högljusstyrka på 1000 nits, som andra modeller i linjen. Samtidigt har du möjlighet att styra klockgränssnittet inte bara med hjälp av pekskärmen, utan även med hjälp av de fysiska knapparna på sidorna. Denna modell har skydd enligt IP69K och MIL-STD-standarder, är utrustad med en pulsmätare och en SpO2-skanner, så att du inte kommer att ha några problem att ta reda på din hälsostatus.

KOSPET TANK T3 Ultra

Smart klocka med en stor ljusstark skärm

Smarta klockor med en stor, ljus skärm. Den Kospet-skyddade smarta klockan kan konkurrera på lika villkor med Apple Watch Ultra. Foto.

Den Kospet-skyddade smarta klockan kan konkurrera på lika villkor med Apple Watch Ultra

KOSPET TANK T3 är en förenklad version av T3 Ultra, men det gör den inte sämre. Den klassiska modifieringen behåller displayen från den äldre modellen med1000 nits ljusstyrka och en diagonal på 1,96 tum, alla de sensorer som är ansvariga för att övervaka hälsan och skyddscertifikat som säkerställer klockans förmåga att motstå väder och vind. Det är bara det att, till skillnad från T3 Ultra, har T3 lite mindre batteritid och en mindre rik uppsättning förbrukningsmaterial.

Annars är det samma modell. Klockan stöder automatisk träningsigenkänning, har trådlös laddning, stöder läget Always On Display och kan ta emot inkommande samtal. På så sätt kan du inte bara läsa texten i aviseringarna som du får, utan också svara på dina samtalspartner om du inte kan ta fram telefonen och bokstavligen lyfta telefonen. Samtidigt är KOSPET TANK T3 billigare än T3 Ultra, vilket gör att många kommer att gilla den ännu mer.

KOSPET TANK T3


Date:

by