Tronsmart trådlösa högtalare med högkvalitativt ljud finns till rabatterat pris

Musik— Detta är ett fenomen som i en eller annan grad fascineras av nästan alla människor som lever på planeten jorden. Vissa människor föredrar att njuta av det individuellt med hörlurar, medan andra förlitar sig på externa högtalarsystem. Men på ett eller annat sätt spelas musik varje dag av miljarder och åter miljarder människor runt om i världen. Tronsmart, som ingen annan, förstår användarnas verkliga behov inom musik och erbjuder ljuduppspelningsenheter för alla smaker. Och under rean, som pågår till den 27 mars, kan du köpa dem till en oöverträffad rabatt.

Tronsmart trådlösa högtalare med högkvalitativt ljud finns tillgängliga till rabatt. Tronsmart-högtalare kan köpas till stor rabatt. Skynda! Foto.

Tronsmart-högtalare kan köpas till stor rabatt. Skynda dig!

Innehåll

  • 1 billiga TWS-hörlurar
  • 2 kraftfulla Bluetooth-högtalare med karaoke
  • 3 trådlösa högtalare med stort batteri
  • 4 billiga högtalare som du kan ta med dig
  • 5 högtalare med stöd för stereopar
  • 6 kompakta högtalare för resor
  • 7 superkraftiga Bluetooth-högtalare

Billiga TWS-hörlurar

Billiga TWS-hörlurar. Sounfii R4 — coola och billiga hörlurar. Foto.

Sounfii R4 — coola och billiga hörlurar

Trådlösa hörlurarDe har länge upphört att vara något fantastiskt, så det är helt ologiskt att be om stora pengar för dem. Tronsmart följer exakt denna strategi och erbjuder därför TWS-modellen Sounfii R4 för mindre än 1000 rubel. Den är perfekt för både män och kvinnor. Huvudsaken — välj din färg.

De här är trådlösa hörlurar med Bluetooth 5.3, som ger dem minimal latens, med brusreducering under telefonsamtal, avancerade 12 mm högtalare med högkvalitativt ljud och tjock bas. Dessutom är deras autonomi 7/28 timmar för själva hörlurarna respektive laddningsfodralet, som kommer med Sounfii R4.

Pris: $12

Tronsmart Sounfii R4

Kraftfull Bluetooth-högtalare med karaoke

Kraftfull Bluetooth-högtalare med karaoke. Halo 200 pumpar upp alla dansgolv. Foto.

Halo 200 kommer att pumpa upp alla dansgolv

Trådlös högtalare < /strong>Tronsmart Halo 200 har en effekt på 120 W och ett trevägsljudsystem och kan pumpa upp ett stort dansgolv med ljud. Det är inte fy skam att ta den här saken till ett sommardiskotek utomhus för att skrika på karaoke. Dess potential räcker för att glädja dig, hela ditt företag och kanske till och med någon annans.

Högtalaren är utrustad med ett bekvämt kontrollsystem med fysiska knappar och rattar, och kan även stoltsera med LED-bakgrundsbelysning< /strong> ljudhögtalare. På så sätt får du inte bara musikaliskt utan också visuellt ackompanjemang för din fest. Och vid behov kan du ansluta externa ljudkällor som Station med Alice och till och med en gitarr till den.

Pris: 135 USD

Tronsmart Halo 200

Trådlös högtalare med stort batteri

Trådlös högtalare med stort batteri. Bang SE har ett rymligt batteri och kraftfullt ljud. Foto.

Bang SE har ett rymligt batteri och kraftfullt ljud

< p> Stor kolumn— Det är coolt, men det är definitivt inte ett fenomen för alla. Tronsmart Bang SE & # 8212; Det är en bärbar ljudkälla med ett bekvämt handtag som gör att du kan ta den med dig överallt. Denna lösning kan tas med dig till dacha och användas som ett mer prisvärt alternativ till Tronsmart Halo 200 med autonomi på upp till 24 timmar.

Trots sin mindre storlek är detta en väldigt cool högtalare som producerar högkvalitativt ljud. Om du vill kan du göra det ännu bättre om du kombinerar två av dessa högtalare till ett stereopar. Dessutom kommer de att göra ditt humör ännu bättre tack vare den inbyggda LED-bakgrundsbelysningen, som kan lysa i olika lägen.

Pris: 53 dollar

Tronsmart Bang SE

Billig högtalare som du kan ta med dig

Billig högtalare som du kan ta med dig. Tronsmart T7 har en kompakt storlek, så du kan ta den med dig. Foto.

Tronsmart T7 har en kompakt storlek, så att du kan ta den med dig

< p>Tronsmart T7 & # 8212; En extremt intressant högtalare, som inte har många analoger på marknaden. Med ett pris på cirka 3 tusen rubel, jämförs det positivt med alla andra modeller i denna samling genom att stödja 360-graders ljuduppspelning. Det spelar ingen roll var exakt du placerar den: den kommer fortfarande att producera högkvalitativt ljud och dirigera den dit det inte finns några hinder.

Tronsmart T7 är utrustad med tre högtalare samtidigt

stark >: Två diskanthögtalare och en bas ger tjock bas. Justera bara ljudet som du vill med standardequalizern och njut av ljud av hög kvalitet. Och tack vare att högtalaren är baserad på Bluetooth 5.3 blir fördröjningen i ljudöverföringen försvinnande liten, medan dess batteritid når 12 timmar.

Pris: 38 USD< /p>

Tronsmart T7

Högtalare med stöd för stereopar

Högtalare med stöd för stereopar. Detta är en stor högtalare, men bärbar. Foto.

Detta är en stor högtalare, men bärbar

Tronsmart Bang — kraftfull bärbar högtalare med 60 W uteffekt. Dess främsta fördel — Integrerade SoundPulse-högtalare för särskilt högkvalitativt ljud. En högtalare med hundratals andra gillar det, och resultatet blir ett otroligt Hi-Fi-system. Dessutom är den här modellen utrustad medIPX6 vattenskyddoch kan fungera på en enda laddning i upp till 15 timmar.

Som det anstår lösningar av det här slaget är Tronsmart Bang utrustad med LED-bakgrundsbelysning. Den är placerad längst ner i fronten och i ändarna, där baselementen för bas sitter. Den här lösningen ser extremt snygg ut och fungerar samtidigt ganska effektivt och lyser upp det omgivande utrymmet, men utan att bränna ut dansande ögon på grund av ett för starkt sken.

Pris: $75< /p>

Tronsmart Bang

Kompakt högtalare för resor

Kompakt högtalare för resor. Denna högtalare har enastående batteritid. Foto.

Denna högtalare har helt enkelt enastående batteritid

Kolumn Tronsmart T7 Lite & # 8212; Det här är en lättviktsmodifiering av den ursprungliga T7, men att säga att det är värre är absolut olämpligt. Trots sin kompakta storlek är Light-versionen utrustad med ett kraftfullt batteri som ger denupp till 24 timmars musikuppspelningi rad. Dessutom är högtalaren skyddad enligt IPX7-standarden, så att den tål nedsänkning i vatten och stänk, så att du kan ta den utomhus utan problem eller rädsla för dess prestanda.

Ljudmässigt är allt ok här också. Den ansvarar för två inbyggda högtalare och tre passiva radiatorer, som tillför bas till högtalaren. Om så önskas kan du dock skruva upp den ännu mer om du använder den vanliga smartphone-appen med en equalizer, som gör att du kan anpassa ljudet efter eget tycke. På rea om versionerna är i svart, blått, rosa och mint.

Pris: $28

Tronsmart T7 Lite

Super – kraftfull Bluetooth-högtalare

Superkraftig Bluetooth-högtalare. Det finns helt enkelt inget kraftfullare än den här högtalaren. Foto.

Det finns helt enkelt inget kraftfullare än denna högtalare

< p>Tronsmart Bang Max &# 8212; den mest avancerade högtalaren i raden. Dess uteffekt är 130 W. Den har 6 högtalare samtidigt, vilket ger supercoolt ljud. Och detta är när det används ensamt. För om du skapar ett stereopar blir ljudet ännu bättre, starkare och fylligare. Högtalaren stöder True Wireless Stereo-teknik, samt TuneConn för synkronisering med andra högtalare.

I huvudsak är detta en semiprofessionell lösning som till och med kan användas på scen. Högtalaren har alla nödvändiga utgångar för att ansluta extern kringutrustning och till och med musikaliska enheter som en gitarr. Samtidigt är den certifierad enligt IPX6-standarden, så den är inte rädd för vatten och vattendroppar, vilket betyder att den är lämplig för användning inte bara inomhus, utan även utomhus.

Pris : 150 USD

Tronsmart Bang Max


Date:

by