Jeg fandt et sikkert smartwatch, der ikke er værre end Apple Watch Ultra, men er billigere

Bærbar elektronik — Dette er den type enhed, som de fleste af os simpelthen ikke kan forestille os vores liv uden. For mange er de blevet ikke mindre vigtige end smartphones. Det er trods alt ikke altid muligt at tage en telefon op af lommen for at læse en indgående notifikation, for ikke at nævne noget mere, som kun et smart-ur kan klare.. Dette inkluderer måling af puls, tælle skridt, analyse af iltniveauer i blodet, bestemmelse af stressniveauer og endda smart søvnovervågning. Det er virkelig svært at overvurdere deres funktionalitet. Tilbage er blot at vælge en model, der passer til prisen.

Jeg fandt et beskyttet smartur, der ikke er værre end Apple Watch Ultra, men er billigere. KOSPET TANK smarture sælges med stor rabat. Foto.

KOSPET TANK smarture sælges på en stor rabat

Indhold

  • 1 beskyttet smartur med opkaldsfunktion
  • 2 Stilfuldt smartur med beskyttelse
  • 3 smarture med GPS
  • 4 smarture med en stor lysstærk skærm

Sikre smarture med opkaldsfunktion

Beskyttet smartur med opkaldsfunktion. Kospet Tank M3 Ultra er godt beskyttet og simpelthen smukt. Foto.

Kospet Tank M3 Ultra er godt beskyttet og simpelthen smukt

KOSPET Tank M3 Ultra — Dette er et virkelig kraftfuldt og brutalt smartwatch i en rund formfaktor, som naturligvis er designet til mænd, der foretrækker aktiv rekreation. Ikke kun er de beskyttet af en eksternt forstærket beskytter, der beskytter dem mod stød og anden fysisk skade, men de er også IP69K-certificerede og MIL-STD-kompatible. Dermed kan uret modstå temperaturændringer, stråler af varmt vand under tryk, og fortsætter desuden med at arbejde selv i en dybde på op til 50 meter.

Trods den hårde beskyttelse, er denne indeni en ret avanceret smart holde øje. KOSPET Tank M3 Ultra er udstyret med en 1,46-tommer AMOLED-skærm, indbygget GPS, højdemåler, kompas og en lang række sensorer, der overvåger dit helbred — fra pulsmåler til SpO2-scanner, — samt en mikrofon til modtagelse af opkald. Faktisk har vi foran os en fuldgyldig analog af Apple Watch Ultra, men til en mere fornuftig pris og i et rundt etui, som objektivt set er mere velegnet til mange end den klassiske rektangulære formfaktor .

KOSPET TANK M3 Ultra

Stilfuldt smartur med beskyttelse

Stilfuldt smartwatch med beskyttelse. KOSPET Tank T3 ser lidt mere elegant ud end Ultra-versionen. Foto.

KOSPET Tank T3 ser lidt mere elegant ud end Ultra-versionen

Beskyttet smartur— Tingen er bestemt meget nyttig og praktisk, men den er ikke egnet til alle. I sidste ende vil mange bare have et stilfuldt tilbehør, og KOSPET TANK M3 lever fuldt ud op til denne status. Denne model er ret universel, og på trods af sit strenge design er den velegnet til både mænd og kvinder. Jeg ved ikke med dig, men det minder mig om Diesel-produkter.

På trods af dets ret elegante udseende er uret beskyttet i henhold til IP69K og MIL-STD standarder, så det vil helt sikkert modstå enhver modgang, uanset hvor du tager dem med dig. Du kan endda dykke ned i vand til en dybde på 50 meter, og dem vil der ikke ske noget med.

KOSPET TANK M3skærmen er lavet ved hjælp af AMOLED-teknologi, har en størrelse på 1,43 tommer og 1000 nits lysstyrke og understøtter ogsåAltid On-Display. Uret er udstyret med alle de vigtigste sundhedssporingssensorer, så med dets hjælp vil du kende din puls i løbet af hele dagen, iltniveauet i blodet, antallet af taget skridt, tegn på stress og endda lære om kvaliteten af ​​din søvn.

KOSPET TANK M3

Smart ur med GPS

Smart ur med GPS. Nogle mennesker vil tydeligvis finde en firkantet skærm mere bekvem. Foto.

Nogle mennesker vil helt klart finde en firkantet skærm mere praktisk

Foretrækkerklassisk smartwatchi rektangulær formfaktor? Derefter KOSPET TANK T3 Ultra — for dig. Det er her den fuldgyldige analog af Apple Watch Ultra. Denne model er lavet i metal og kommer med en gummieret rem og et metalarmbånd, så du kan ændre dem afhængigt af brugssituationen. Gå til restaurant eller forretningsmøde — sætte armbåndet på. Tag på vandretur eller sportstræning — så kommer remmen i spil. Til dette er der både GPS og et rummeligt batteri, der kan modstå op til 50 dage i inaktiv tilstand.

På grund af den rektangulære formfaktor lykkedes det producenten at passe KOSPET TANK T3 Ultra ind i sagen virkelig stor skærm med en diagonal på 1,96 tommer. Dette er en AMOLED matrix, som har en meget højlysstyrke på 1000 nits, ligesom andre modeller i linjen. Samtidig har du mulighed for at styre urets interface ikke kun ved hjælp af touchskærmen, men også ved hjælp af de fysiske taster på siderne. Denne model har beskyttelse i henhold til IP69K og MIL-STD standarder, er udstyret med en pulsmåler og en SpO2 scanner, så du ikke vil have nogen problemer med at finde ud af din helbredstilstand.

KOSPET TANK T3 Ultra

Smart ur med en stor lysstærk skærm

Smarture med en stor, lysstærk skærm. Det Kospet-beskyttede smartur kan konkurrere på lige fod med Apple Watch Ultra. Foto.

Det Kospet-beskyttede smart-ur kan konkurrere på lige fod med Apple Watch Ultra

KOSPET TANK T3 er en forenklet version af T3 Ultra, men det gør det ikke værre. Den klassiske modifikation bevarer visningen af ​​den ældre model med1000 nits lysstyrke og en diagonal på 1,96 tommer, alle de sensorer, der er ansvarlige for at overvåge sundheden, og beskyttelsescertifikater, der sikrer urets evne til at modstå elementerne. Det er bare det, at T3 i modsætning til T3 Ultra har lidt mindre batterilevetid og et mindre rigt sæt forsyninger.

Ellers er det samme model. Uret understøtter automatisk træningsgenkendelse, har trådløs opladning, understøtter Always On Display-tilstand og kan modtage indgående opkald. På denne måde kan du ikke kun læse teksten i de notifikationer, du modtager, men også svare på dine samtalepartnere, hvis du ikke kan tage din telefon frem og bogstaveligt talt tage telefonen. Samtidig er KOSPET TANK T3 billigere end T3 Ultra, hvilket betyder, at mange vil kunne lide den endnu mere.

KOSPET TANK T3


Date:

by