Tronsmart trådløse højttalere med lyd i høj kvalitet fås med rabat

Musik— Dette er et fænomen, der i en eller anden grad er fascineret af næsten alle mennesker, der lever på planeten Jorden. Nogle mennesker foretrækker at nyde det individuelt ved at bruge hovedtelefoner, mens andre er afhængige af eksterne højttalersystemer. Men på en eller anden måde spilles musik hver dag af milliarder og atter milliarder af mennesker rundt om i verden. Tronsmart forstår som ingen anden brugernes reelle behov inden for musik og tilbyder lydafspilningsenheder for enhver smag. Og under udsalget, som varer indtil den 27. marts, kan du købe dem med en hidtil uset rabat.

Tronsmart trådløse højttalere med lyd af høj kvalitet fås med rabat. Tronsmart højttalere kan købes med stor rabat. Skynd dig! Foto.

Tronsmart-højttalere kan købes med stor rabat. Skynd dig!

Indhold

  • 1 billige TWS-hovedtelefoner
  • 2 kraftfuld Bluetooth-højttaler med karaoke
  • 3 trådløse højttalere med stort batteri
  • 4 billige højttalere, som du kan tage med dig
  • 5 højttalere med stereoparunderstøttelse
  • 6 kompakte højttalere til rejser
  • 7 superkraftige Bluetooth-højttalere

Billige TWS-hovedtelefoner

Billige TWS-hovedtelefoner. Sounfii R4 — seje og billige hovedtelefoner. Foto.

Sounfii R4 — seje og billige hovedtelefoner

Trådløse hovedtelefonerDe er for længst holdt op med at være noget fantastisk, så det er absolut ulogisk at bede om store penge til dem. Tronsmart overholder præcis denne strategi og tilbyder derfor TWS-modellen Sounfii R4 for mindre end 1000 rubler. Den er perfekt til både mænd og kvinder. Det vigtigste — vælg din farve.

Dette er trådløse hovedtelefoner med Bluetooth 5.3, som giver dem minimal latenstid, med støjreduktion under telefonopkald, avancerede 12 mm højttalere med højkvalitetslyd og tyk bas. Desuden er deres autonomi 7/28 timer for henholdsvis selve hovedtelefonerne og opladningsetuiet, som leveres med Sounfii R4.

Pris: $12

Tronsmart Sounfii R4

Kraftfuld Bluetooth-højttaler med karaoke

Kraftfuld Bluetooth-højttaler med karaoke. Halo 200 vil pumpe ethvert dansegulv op. Foto.

Halo 200 vil pumpe ethvert dansegulv op

Trådløs højttaler < /strong>Tronsmart Halo 200 har en effekt på 120 W og et trevejs lydsystem og kan pumpe et stort dansegulv op med lyd. Det er ikke en skam at tage denne ting med til et udendørs sommerdiskotek for at skrige på karaoke. Dens potentiale er nok til at glæde dig, hele din virksomhed og måske endda en andens.

Højttaleren er udstyret med et praktisk kontrolsystem med fysiske knapper og drejeknapper og kan også prale af LED-baggrundsbelysning< /strong> lydhøjttalere. På denne måde får du ikke kun musikalsk, men også visuel akkompagnement til din fest. Og hvis det er nødvendigt, kan du tilslutte eksterne lydkilder som Station med Alice og endda en guitar til den.

Pris: $135

Tronsmart Halo 200

Trådløs højttaler med stort batteri

Trådløs højttaler med stort batteri. Bang SE har et rummeligt batteri og kraftig lyd. Foto.

Bang SE har et rummeligt batteri og kraftig lyd

< p> Stor kolonne— Det er fedt, men det er bestemt ikke et fænomen for alle. Tronsmart Bang SE & # 8212; Det er en bærbar lydkilde med et praktisk håndtag, der giver dig mulighed for at tage den med dig overalt. Denne løsning kan tages med til dachaen og bruges som et mere overkommeligt alternativ til Tronsmart Halo 200 med autonomi på op til 24 timer.

På trods af sin mindre størrelse er dette en meget cool højttaler, der producerer lyd af høj kvalitet. Hvis du ønsker det, kan du gøre det endnu bedre, hvis du kombinerer to af disse højttalere til et stereopar. Derudover vil de gøre dit humør endnu bedre takket være den indbyggede LED-baggrundsbelysning, som kan lyse i forskellige tilstande.

Pris: 53 dollars

Tronsmart Bang SE

Billig højttaler, som du kan tage med dig

Billig højttaler, som du kan tage med dig. Tronsmart T7 har en kompakt størrelse, så du kan tage den med dig. Foto.

Tronsmart T7 har en kompakt størrelse, så du kan tage den med dig

< p>Tronsmart T7 & # 8212; En yderst interessant højttaler, som ikke har mange analoger på markedet. Med en pris på omkring 3 tusind rubler sammenligner den sig positivt med alle andre modeller i denne samling ved at understøtte 360-graders lydafspilning. Det er lige meget, hvor præcist du placerer det: det vil stadig producere højkvalitetslyd og dirigere det derhen, hvor der ikke er nogen forhindringer.

Tronsmart T7 er udstyret med tre højttalere på én gang

stærk>: To diskanthøjttalere og en woofer giver tyk bas. Bare juster dens lyd, som du kan lide, ved at bruge standard equalizeren, og nyd lyd i høj kvalitet. Og takket være det faktum, at højttaleren er baseret på Bluetooth 5.3, vil forsinkelsen i lydtransmissionen være forsvindende lille, mens dens batterilevetid når 12 timer.

Pris: $38< /p>

Tronsmart T7

Højttaler med stereoparunderstøttelse

Højttaler med stereo par støtte. Dette er en stor højttaler, men bærbar. Foto.

Dette er en stor højttaler, men bærbar

Tronsmart Bang — kraftfuld bærbar højttaler med 60 W udgangseffekt. Dens største fordel — Integrerede SoundPulse-højttalere for lyd i særlig høj kvalitet. En højttaler med hundredvis af andre kan bare lide det, og resultatet vil være et utroligt Hi-Fi-system. Derudover er denne model udstyret medIPX6 vandbeskyttelseog kan fungere på en enkelt opladning i op til 15 timer.

Som det sømmer sig for løsninger af denne art, er Tronsmart Bang udstyret med LED-baggrundsbelysning. Den er placeret i bunden foran og i enderne, hvor basenhederne til bas er placeret. Denne løsning ser ekstremt stilfuld ud og virker samtidig ret effektivt, idet den oplyser det omgivende rum, men uden at brænde dansende øjne ud på grund af en for skarp glød.

Pris: $75< /p>

Tronsmart Bang

Kompakt højttaler til rejser

Kompakt højttaler til rejser. Denne højttaler har enestående batterilevetid. Foto.

Denne højttaler har simpelthen enestående batterilevetid

Kolonne Tronsmart T7 Lite & # 8212; Dette er en letvægtsmodifikation af den originale T7, men at sige, at den er værre, er absolut upassende. På trods af sin kompakte størrelse er Light-versionen udstyret med et kraftigt batteri, der giver denop til 24 timers musikafspilningi træk. Derudover er højttaleren beskyttet efter IPX7-standarden, så den kan modstå nedsænkning i vand og stænk, så du kan tage den med udendørs uden problemer eller frygt for dens ydeevne.

Lydmæssigt er alt også ok her. Den er ansvarlig for to indbyggede højttalere og tre passive radiatorer, som tilføjer bas til højttaleren. Hvis det ønskes, kan du dog skrue endnu mere op, hvis du bruger standard smartphone-appen med en equalizer, som giver dig mulighed for at tilpasse lyden til din smag. Til salg, hvis versionerne er i sort, blå, pink og mint.

Pris: $28

Tronsmart T7 Lite

Super – kraftfuld Bluetooth-højttaler

Superkraftig Bluetooth-højttaler. Der er simpelthen ikke noget mere kraftfuldt end denne højttaler. Foto.

Der er simpelthen ikke noget mere kraftfuldt end denne højttaler

< p>Tronsmart Bang Max &# 8212; den mest avancerede højttaler i rækken. Dens udgangseffekt er 130 W. Den har 6 højttalere på én gang, hvilket giver superfed lyd. Og dette er, når det bruges alene. For hvis du opretter et stereopar, bliver lyden endnu bedre, højere og rigere. Højttaleren understøtter True Wireless Stereo-teknologi, samt TuneConn til synkronisering med andre højttalere.

I bund og grund er dette en semi-professionel løsning, der endda kan bruges på scenen. Højttaleren har alle de nødvendige udgange til tilslutning af eksterne enheder og endda musikenheder som en guitar. Samtidig er den certificeret efter IPX6-standarden, så den er ikke bange for vand og vanddråber, hvilket betyder, at den er velegnet til brug ikke kun indendørs, men også udendørs.

Pris : 150 USD

Tronsmart Bang Max


Date:

by