Uventede fordele ved at tygge sukkerfrit tyggegummi opdaget

Mange husker sikkert annoncen for sukkerfrit Orbit-tyggegummi, som genopretter syre-base-balancen i munden og beskytter mod caries. Mundsundhed har stor betydning for hele kroppen, men amerikanske videnskabsmænd anbefaler at tilføje sukkerfrit tyggegummi til din indkøbskurv af helt andre årsager. Som en nylig undersøgelse viste, har det en positiv effekt på helbredet og hjælper med at undgå ture til lægen. Desuden er der registreret flere positive effekter fra det. Ifølge forskere vil tyggegummi hjælpe med at gøre din figur slankere og også hjælpe med at forhindre visse sundhedsproblemer.

En uventet fordel ved at tygge sukkerfrit tyggegummi er blevet opdaget. Forskere anbefaler at tygge sukkerfrit tyggegummi. Foto.

Forskere anbefaler at tygge sukkerfrit tyggegummi

Hvad er fordelene ved at tygge sukkerfrit tyggegummi

< p>Tyggegummi — en meget gammel opfindelse af mennesker. De ældste prøver er omkring 10 tusind år gamle. Samtidig har forskere længe været interesseret i, hvordan tyggegummi påvirker sundheden, hvilken skade og fordel det udgør. Positive aspekter er allerede gentagne gange blevet bemærket af forskere. For eksempel har vi tidligere fortalt dig, at tyggegummi hjælper dig med at koncentrere dig.

Denne gang besluttede personalet fra Tufts University at være opmærksomme på fordelene ved at tygge sukkerfrit tyggegummi. De gennemførte undersøgelsen ved hjælp af data fra US National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES). Som et resultat var de i stand til at identificere tre vigtige positive aspekter.

Det viste sig, at tyggegummi fremmer en sundere kost. Diæterne for undersøgelsesdeltagere, der tyggede tyggegummi mindst én gang inden for 24 timer, var mest i overensstemmelse med kostanbefalinger. Folk, der ikke tyggede tyggegummi, havde mindre sundt fødeindtag.

Hvad er fordelene ved at tygge tyggegummi uden sukker? Tyggegummi hjælper dig med at opgive usunde søde fødevarer. Foto.

Tyggegummi hjælper dig med at give afkald på usund sød mad

Først og fremmest var tyggegummi forbundet med et fald i sukkerindtaget. Derudover havde tyggegummielskere væsentligt færre eller ingen snacks mellem frokost, morgenmad og aftensmad. Det mindsker appetitten, og mindsker især i høj grad lysten til at spise noget sødt mellem måltiderne. Forfatterne af værket rapporterer dette i Journal of the American Nutrition Association.

Derudover blev en anden vigtig effekt opdaget – tyggegummi reducerer antallet af kalorier, som folk indtager under måltiderne. Dette er naturligvis også forbundet med et fald i appetit. Tyggegummi kan således anbefales til folk, der gerne vil tabe sig og begrænse sig i maden, men har svært ved det.

Derudover er tyggegummi med til at reducere forbruget af søde fødevarer. det kan også bruges Anbefal til folk, der ønsker at føre en sund livsstil og danne sunde spisevaner. Faktisk gælder denne anbefaling for absolut alle mennesker.

Hvad er fordelene ved at tygge sukkerfrit tyggegummi? Tyggegummi reducerer mængden af ​​forbrugte kalorier. Foto.

At tygge sukkerfrit tyggegummi er godt for dine tænder

Mange andre undersøgelser har tidligere vist, at det at tygge sukkerfrit tyggegummi har en positiv effekt på tandemaljen og reducerer risikoen for huller i tænderne markant. Dette er vigtigt ikke kun for tandsundheden. Det har længe været kendt, at oral sygdom er forbundet med alvorlige kroniske sygdomme som diabetes, fedme og endda hjerte-kar-sygdomme. Derudover forårsager mundsygdomme ofte psykiske problemer, såsom depression og angst.

Desværre er de fleste undersøgelser, inklusive den ovenfor beskrevne, baseret på statistiske data. Derfor svarer de ikke på spørgsmålet om, hvorfor sukkerfrit tyggegummi har sådanne effekter. Men under alle omstændigheder bør de opnåede resultater tages i betragtning og anvendes i personlig praksis.

At tygge sukkerfrit tyggegummi er godt for dine tænder. Tyggegummi hjælper dig med at koncentrere dig og har andre positive effekter. Foto.

Tyggegummi hjælper dig med at koncentrere dig og har andre positive virkninger

Men I Forskere påpeger, at tyggegummi ikke er en mirakelkur. Derfor, for at forbedre sundheden, er det nødvendigt ikke kun at tygge det, men også at føre en sund livsstil. Tyggegummi hjælper kun med dette, da det mindsker appetitten og lysten til at indtage usund sød mad.

Følg linket til vores ZEN KANAL. Vi har forberedt en masse interessante, spændende materialer dedikeret til videnskab til dig.

Men på den anden side er dette heller ikke lille. Vi har tidligere talt om, hvordan søde fødevarer forårsager afhængighed hos mennesker. Desuden bliver de ofte årsagen til ikke kun fedme, men også farlige sygdomme. For eksempel bidrager nogle chokoladebarer til udviklingen af ​​kræft. Derfor er det bedre at give fortrinsret til tyggegummi uden sukker.


Date:

by