De bedste Xiaomi smartphones og tablets til overkommelige priser

Xiaomi-udstyr — dette er en separat type kunst. Virksomheden har formået at producere enheder i årtier, der ikke er ringere end dyrere gadgets med hensyn til tekniske muligheder, men som samtidig koster mindre. Det kom til det punkt, at mange iPhone-ejere begyndte at skifte til Xiaomi-smartphonesog dets undermærker, ikke kun af økonomiske årsager, men også af praktiske årsager. Fordi det er meget mere logisk at købe en enhed til 30.000 rubler, som er overlegen i forhold til din iPhone 15 med hensyn til egenskaber og endda ser mere interessant ud fra et designsynspunkt. Og Xiaomi har mange af dem, og under udsalget fra 18. til 27. marts kan du købe dem med stor rabat.

De bedste Xiaomi smartphones og tablets til overkommelige priser. Xiaomi har en masse fede og billige smartphones og tablets. Foto.

Xiaomi har en masse fede og billige smartphones og tablets

Køb de bedste smartphones, tablets og andet Xiaomi-udstyr kan findes i mærkets onlinebutik på AliExpress.

Indhold

 • 1 POCO X6 Pro & # 8212; overkommelig Android-smartphone bedre end iPhone
 • 2 Hvilken billig POCO-smartphone skal du vælge
 • 3 Er det værd at købe Redmi Note 13
 • 4 Overkommelig Redmi-smartphone med den hurtigste opladning
 • 5 Bedste iPad-analoge på Android
 • li>
 • 6 Xiaomi 14 — budget flagskib på Android

POCO X6 Pro — overkommelig Android-smartphone er køligere end iPhone

POCO X6 Pro — dette er en smartphone, som forfatteren oprigtigt betragter som det bedste alternativ til iPhone 15. På trods af, at der er tale om enheder fra forskellige priskategorier, er X6 Pro for det første mere produktiv, da den giver flere point i AnTuTu, og for det andet er den simpelthen smukkere.

POCO X6 Pro er en overkommelig Android-smartphone, der er sejere end iPhone. POCO X6 Pro er virkelig sejere end iPhone 15. Foto.

POCO X6 Pro er virkelig sejere end iPhone 15

Bare se på hans design. Dette er et kunstværk. Desuden for mindre end 30 tusind rubler. Få næsten 1,5 millioner point i AnTuTu benchmarkVores helt understøttes af ekstremt værdig hardware til sin pris. Den er baseret på Dimensity 8300 Ultra-processoren, og køberen tilbydes to versioner med forskellige mængder hukommelse: 8/256 og 12/512 GB.

Jeg ville tage det sidste, men hvis du vil spare penge, er det indlysende, at den grundlæggende modifikation ikke vil skuffe dig. Desuden har den et fremragende kamera med OIS, 67 W hurtig opladning og en 6,7-tommer skærm ved 120 Hz. Det vigtigste — Glem ikke at komme mellem 18. marts og 27. marts og bruge sælgers kupon til 10 % rabat.

Køb POCO X6 Pro

Hvilken billig POCO-smartphone skal du vælge

Hvilken billig POCO-smartphone at vælge. Selv en billig POCO kan være teknisk avanceret. Foto.

Selv en billig POCO kan være teknisk avanceret

POCO M6 Pro &# 8212; dette er uden tvivl den bedste budgettelefon på Android. Til en ekstremt overkommelig pris tilbyder enheden måske endda for meget:

 • Processor — Helio G99 Ultra
 • Vis — 6,7 tommer, 120 Hz, AMOLED
 • Kamera — 64 MP (OIS)
 • Hukommelse — 8/256, 12/512 GB
 • Batteri — 5000 mAh, 67 W
 • Vandbeskyttelse — IP54

På mange måder har vi en næsten komplet hardwarekopi af POCO X6 Promed undtagelse af måske lavere ydeevne. Helio G99 Ultra-processornoget langsommere end Dimensity 8300 Ultra, men rabatten er meget anstændig. Desuden er dette ellers en fantastisk enhed med optisk stabilisering, hurtig opladning og en kolossal mængde RAM og intern hukommelse.

Køb POCO M6 Pro

Er det værd at købe Redmi Note 13< /h2 >Er det værd at købe Redmi Note 13? Selv de billigste smartphones fra Redmi ser meget seje ud. Foto.

Redmi får selv de billigste smartphones til at se meget seje ud

Grundlæggende Redmi Note 13 & # 8212; Det er, hvad de kalder en udødelig klassiker. RepræsentantXiaomis budgetlinje af smartphones med en stor skærm har et stramt design og en kombination af fremragende specifikationer til dens lave pris.

Generelt er dette typisk for alle enheder af dette mærke, men Redmi Note 13 er virkelig overraskende. Den har ikke en supereffektiv processor (dens hardware er baseret på Snapdragon 685), men den har et 108-megapixel kamera, der producerer billeder af meget høj kvalitet.

Smartphone-skærmen har en diagonal på 6 ,7 tommer, understøtteropdateringshastighed 120 Hzog er lavet ved hjælp af AMOLED-teknologi. Dette vil være behageligt ikke kun for at surfe på internettet og se videoer, men også til at læse e-bøger. Generelt en fremragende mulighed for dine penge. Desuden er den meget stilfuld og samtidig minimalistisk.

Køb Redmi Note 13

Prisbillig Redmi-smartphone med den hurtigste opladning

Prisbillig Redmi-smartphone med den hurtigste opladning. En smuk smartphone, ikke? Foto.

Smuk smartphone, ikke?

På trods af at Redmi Note 13 Pro Plus 5G tilhører samme linje som den tidligere smartphone fra denne samling, har vi faktisk en enhed på et helt andet niveau. Denne model har gennemgået en større intern opgradering. Som et resultat er dette, hvad der skete:

 • Processor — Dimensity 7200 Ultra (1.000.000 AnTuTu-point)
 • Kamera — 200 MP (OIS)
 • Batteri — 5000 mAh, 120 W
 • Hukommelse — 8/256, 12/512 GB
 • Vandbeskyttelse — IP68

Der er tydeligvis kontinuitet i designet af de klassiske og Pro-modeller, men “Proshka” ser objektivt set mere interessant ud. Producenten har visuelt fremhævet den øverste del, som huser trioen af ​​hovedkameraer, og dette viste sig at være en meget vindende løsning til både den sorte og den lyse version. Derudover er der også dukket en trefarvet modifikation med øko-læderryg på udsalg, som jeg uden tvivl kan kalde min favorit. Glem ikke at tage sælgerens kupon på 10 USD, når du afgiver din ordre.

Køb Redmi Note 13 Pro+ 5G

Den bedste analoge iPad på Android

Hvem der talte om tablets, men jeg elsker virkelig denne kategori af enheder og køber konstant nye modeller. Men hvis det tidligere udelukkende var iPads, er det i dag indlysende, at der er mere interessante modeller. For eksempel Xiaomi Pad 6. Dette er en fremragende “tablet” i en streng metalkasse, med et dobbelt kamera og en simpelthen fantastisk skærm, der genkender stylus-berøringer.

Den bedste analog af iPad på Android. Den ligner en iPad Pro, men egenskaberne er endnu bedre og billigere. Foto.

Det ligner iPad Pro, men egenskaberne er endnu bedre og billigere

Xiaomi Pad 6 x 11 tommer skærmhar WQHD+ opløsning og en opdateringshastighed på 144 Hz. Dette er mere end langt de fleste smartphones har, så billedet — især på sådan en diagonal — Det bliver fantastisk glat. Jeg vil også gerne bemærke den fantastiske lyd takket være 4 stereohøjttalere og Dolby Atmos-tilføjelsen.

Tabletten er baseret på en Snapdragon 870-processor, som suppleres af 6 eller 8 GB RAM samt 128 eller 256 GB intern hukommelse. Det indbyggede batteri i smartphonen har en høj kapacitet på 8840 mAh, og det kan oplades ved hjælp af den medfølgende 33 W strømadapter. Det er fedt, at det følger med med det samme, og du behøver ikke at bruge ekstra på det.

Køb Xiaomi Pad 6

Xiaomi 14 — budget flagskib på Android

Xiaomi 14 er et budgetflagskib på Android. Xiaomi 14 er smuk, produktiv og kompakt. Foto.

Xiaomi 14 er smuk, produktiv og kompakt

Leder du efter en ægteflagskib på Android? Så har du brug for Xiaomi 14. Dette er den nyeste Xiaomi-smartphone, som har den mest avancerede hardware, der er muligt i dag. Her har du en Snapdragon 8 Gen 3-processor, et 50 MP Leica-kamera, 90 W hurtigopladning og bare et lækkert design, som du simpelthen ikke kan finde i smartphones i indgangs- og mellemprissegmentet.

På trods af at det er et flagskib, er Xiaomi 14 ret kompakt. Dens skærmdiagonal er kun 6,36 tommer, hvilket for mange kan være en kritisk faktor for at købe den. Denne smartphone er velegnet til dem med små hænder og det retfærdige køn. Desuden har enheden et fremragende kamera, der vil tage fantastiske billeder selv i dagslys eller i mørke.

Køb Xiaomi 14


Date:

by