De bästa Xiaomi-smarttelefonerna och surfplattorna till överkomliga priser

Xiaomi-utrustning — detta är en separat typ av konst. Företaget har lyckats producera enheter i decennier som inte är sämre i teknisk kapacitet än dyrare prylar, men som samtidigt kostar mindre. Det kom till den punkt att många iPhone-ägare började byta till Xiaomi-smarttelefoneroch dess undervarumärken, inte bara av ekonomiska skäl, utan också av praktiska skäl. Eftersom det är mycket mer logiskt att köpa en enhet för 30 000 rubel, som är överlägsen din iPhone 15 när det gäller egenskaper, och till och med ser mer intressant ut ur designsynpunkt. Och Xiaomi har många av dem, och under rean från 18 till 27 mars kan du köpa dem med stor rabatt.

De bästa Xiaomi-smarttelefonerna och surfplattorna till överkomliga priser. Xiaomi har många coola och billiga smartphones och surfplattor. Foto.

Xiaomi har många coola och billiga smartphones och surfplattor

Köp de bästa smartphones, surfplattor och annan Xiaomi-utrustning finns i märkets onlinebutik på AliExpress.

Innehåll

 • 1 POCO X6 Pro & # 8212; prisvärd Android-smarttelefon bättre än iPhone
 • 2 Vilken billig POCO-smarttelefon att välja
 • 3 Är det värt att köpa Redmi Note 13
 • 4 Prisvärd Redmi-smarttelefon med snabbast laddning
 • 5 bästa iPad-analogen på Android
 • li>
 • 6 Xiaomi 14 — budget flaggskepp på Android

POCO X6 Pro — prisvärd Android-smarttelefon är coolare än iPhone

POCO X6 Pro — detta är en smartphone som författaren uppriktigt anser vara det bästa alternativet till iPhone 15. Trots att det här är enheter från olika priskategorier är X6 Pro för det första mer produktiv, eftersom den ger fler poäng i AnTuTu, och för det andra är den helt enkelt vackrare.

POCO X6 Pro är en prisvärd Android-smartphone som är coolare än iPhone. POCO X6 Pro är verkligen coolare än iPhone 15. Foto.

POCO X6 Pro är verkligen coolare än iPhone 15

Bara titta på hans design. Det här är ett konstverk. Dessutom för mindre än 30 tusen rubel. Få nästan 1,5 miljoner poäng i AnTuTu benchmarkVår hjälte stöds av extremt värdig hårdvara för sitt pris. Den är baserad på Dimensity 8300 Ultra-processorn, och köparen erbjuds två versioner med olika mängder minne: 8/256 och 12/512 GB.

Jag skulle ta det senare, men om du vill spara pengar är det uppenbart att den grundläggande modifieringen inte kommer att göra dig besviken. Dessutom har den en utmärkt kamera med OIS, 67 W snabbladdning och en 6,7-tumsskärm på 120 Hz. Huvudsaken — Glöm inte att komma mellan 18 mars och 27 mars och använda säljarens kupong för 10 % rabatt.

Köp POCO X6 Pro

Vilken billig POCO-smartphone att välja

Vilken billig POCO-smartphone att välja. Även en billig POCO kan vara tekniskt avancerad. Foto.

Även en billig POCO kan vara tekniskt avancerad

POCO M6 Pro &# 8212; det här är utan tvekan den bästa budgettelefonen på Android. Till ett extremt överkomligt pris erbjuder enheten, kanske till och med för mycket:

 • Processor — Helio G99 Ultra
 • Visa — 6,7 tum, 120 Hz, AMOLED
 • Kamera — 64 MP (OIS)
 • Minne — 8/256, 12/512 GB
 • Batteri — 5000 mAh, 67 W
 • Vattenskydd — IP54

På många sätt har vi en nästan komplett hårdvarukopia av POCO X6 Promed undantag för kanske lägre prestanda. Helio G99 Ultra-processornågot långsammare än Dimensity 8300 Ultra, men rabatten är mycket anständig. Dessutom, annars är detta en fantastisk enhet med optisk stabilisering, snabb laddning och en kolossal mängd RAM och internminne.

Köp POCO M6 Pro

Är det värt att köpa Redmi Note 13< /h2 >Är det värt att köpa Redmi Note 13? Även de billigaste smartphones från Redmi ser väldigt coola ut. Foto.

Redmi får även de billigaste smartphones att se väldigt coola ut

Grundläggande Redmi Note 13 — Detta är vad de kallar en odödlig klassiker. RepresentantXiaomis budgetlinje av smartphones med en stor skärm har en strikt design och en kombination av utmärkta specifikationer för sitt låga pris.

I allmänhet är detta typiskt för alla enheter av detta märke, men Redmi Note 13 är verkligen överraskande. Den har ingen supereffektiv processor (dess hårdvara är baserad på Snapdragon 685), men den har en 108-megapixelkamera som producerar bilder av mycket hög kvalitet.

Smartphone-skärmen har en diagonal på 6 ,7 tum, stöderuppdateringsfrekvens 120 Hzoch är gjord med hjälp av AMOLED-teknik. Detta kommer att vara bekvämt inte bara för att surfa på Internet och titta på videor, utan också för att läsa e-böcker. I allmänhet ett utmärkt alternativ för dina pengar. Dessutom är den väldigt stilren och samtidigt minimalistisk.

Köp Redmi Note 13

Prisvärd Redmi-smartphone med snabbast laddning

Prisvärd Redmi-smartphone med den snabbaste laddningen. En vacker smartphone, eller hur? Foto.

Vacker smartphone, eller hur?

Trots att Redmi Note 13 Pro Plus 5G tillhör samma linje som den tidigare smartphonen från denna samling, har vi faktiskt en enhet på en helt annan nivå. Denna modell har genomgått en stor intern uppgradering. Som ett resultat är detta vad som hände:

 • Processor — Dimensity 7200 Ultra (1 000 000 AnTuTu-poäng)
 • Kamera — 200 MP (OIS)
 • Batteri — 5000 mAh, 120 W
 • Minne — 8/256, 12/512 GB
 • Vattenskydd — IP68

Det finns helt klart kontinuitet i designen av de klassiska och Pro-modellerna, men “Proshka” ser objektivt sett mer intressant ut. Tillverkaren har visuellt framhävt den övre delen, som rymmer trion av huvudkameror, och detta visade sig vara en mycket vinnande lösning för både den svarta och ljusa versionen. Dessutom har det också dykt upp en trefärgad modifikation med baksida i ekoläder, som jag utan tvekan kan kalla min favorit. Glöm inte att ta säljarens kupong på 10 USD när du gör din beställning.

Köp Redmi Note 13 Pro+ 5G

Den bästa analoga iPad på Android

Den som pratade om surfplattor, men jag älskar verkligen denna kategori av enheter och köper hela tiden nya modeller. Men om dessa tidigare uteslutande var iPads är det idag uppenbart att det finns fler intressanta modeller. Till exempel Xiaomi Pad 6. Detta är en utmärkt “surfplatta” i ett strikt metallfodral, med en dubbel kamera och en helt enkelt fantastisk skärm som känner igen pennangrepp.

Den bästa analogen till iPad på Android. Den ser ut som en iPad Pro, men egenskaperna är ännu bättre och billigare. Foto.

Det ser ut som iPad Pro, men egenskaperna är ännu bättre och billigare

Xiaomi Pad 6 x 11 tums skärmhar WQHD+-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Detta är mer än vad de allra flesta smartphones har, så bilden — speciellt på en sådan diagonal — Det kommer att bli fantastiskt smidigt. Jag skulle också vilja notera det fantastiska ljudet tack vare 4 stereohögtalare och Dolby Atmos-tillägget.

Surfplattan är baserad på en Snapdragon 870-processor, som kompletteras av 6 eller 8 GB RAM, samt 128 eller 256 GB internminne . Det inbyggda batteriet i smarttelefonen har en hög kapacitet på 8840 mAh, och det kan laddas med den medföljande 33 W strömadaptern. Det är coolt att den kommer med direkt och du behöver inte spendera extra på den.

Köp Xiaomi Pad 6

Xiaomi 14 — budget flaggskepp på Android

Xiaomi 14 är ett budgetflaggskepp på Android. Xiaomi 14 är vackert, produktivt och kompakt. Foto.

Xiaomi 14 är vacker, produktiv och kompakt

Letar du efter en riktigt flaggskepp på Android? Då behöver du Xiaomi 14. Detta är den senaste Xiaomi-smarttelefonen, som har den mest avancerade hårdvaran som är möjlig idag. Här har du en Snapdragon 8 Gen 3-processor, en 50 MP Leica-kamera, 90 W snabbladdning och bara en cool design som du helt enkelt inte kan hitta i smartphones i instegs- och mellanprissegmentet.

Trots att det är ett flaggskepp är Xiaomi 14 ganska kompakt. Dess skärmdiagonal är bara 6,36 tum, vilket för många kan vara en kritisk faktor för att köpa den. Denna smartphone är lämplig för de med små händer och det rättvisa könet. Dessutom har enheten en utmärkt kamera som tar fantastiska bilder även i dagsljus eller i mörker.

Köp Xiaomi 14


Date:

by