Ett urval av de bästa Xiaomi-enheterna från 2024 som är riktigt billiga

Xiaomi, även om dess utrustning nyligen har blivit dyrare, är fortfarande en av huvudtillverkarna av prisvärd elektronik. Vad den inte producerar: smartphones, klockor, hörlurar, fitnessarmband och till och med TV-set-top-boxar som kan förvandla vilken dum TV som helst till en smart sådan. I den här artikeln har vi bara valt ut de bästa Xiaomi-enheterna åt dig, som kan köpas med vinst just nu även utan någon försäljning. Allt du behöver göra är att göra det slutgiltiga valet och lägga den produkt du gillar i varukorgen. Låt oss börja!

Ett urval av de bästa Xiaomi-enheterna från 2024 som är riktigt billiga. Xiaomi producerar coola enheter som kan köpas med rabatt utan försäljning. Foto.

Xiaomi producerar coola enheter som kan köpas med rabatt utan försäljning< /p>

Alla produkter som presenteras i den här listan kan köpas från Xiaomis onlinebutik på AliExpress.

Innehåll

  • 1 Xiaomi Smart Band 8 Pro — det bästa fitnessarmbandet
  • 2 Smart TV set-top box Xiaomi Mi TV Box S 2
  • 3 Smart Watch Xiaomi Watch S3
  • 4 Det bästa billiga fitnessarmbandet
  • li>
  • 5 bra billiga smarta klockor Redmi
  • 6 bra men billiga hörlurar Redmi
  • 7 billigaste Xiaomi fitnessarmband
  • 8 billiga hörlurar med aktiv brusreducering ANC
  • 9 Xiaomi 360 graders säkerhetskamera

Xiaomi Smart Band 8 Pro — bästa träningsarmbandet

Xiaomi Smart Band 8 Pro är det bästa fitnessarmbandet. Xiaomi Band 8 Pro är nästan en smart klocka. Foto.

Xiaomi Band 8 Pro — det är nästan en smart klocka

Om du väljer en bärbar enhet, men inte är redo att spendera pengar på en dyr smart klocka, köp Xiaomi Smart Band 8 Pro. Detta är ett avanceratträningsarmband med stor AMOLED-skärm1,74-tums diagonal, anständig batteritid upp till 14 dagar, samt stöd för alla nödvändiga sensorer.

Det finns en blodsyreskanner, pulssensor, sömnfasmonitor , smart väckarklocka och många andra användbara funktioner — från stegräknare till stresskontroll. Armbandet är skyddat från vatten när det är nedsänkt upp till 50 meter, har ett avtagbart band som kan ersättas med ett armband och ett överflöd av sportlägen.

Pris: 5 500 rubel

Köp Smart Band 8 Pro

Smart TV set-top box Xiaomi Mi TV Box S 2

Smart TV set-top box Xiaomi Mi TV Box S 2. Gör en vanlig TV smart för slantar. Foto.

Gör en vanlig TV smart för slantar

Förvandla en vanlig TV till en smart enkan göras enkelt och enkelt. Du behöver inte ens köpa en ny modell för att göra detta. Köp bara Xiaomi Mi TV Box S 2:a generationen. Detta är inte en vanlig “vissling”, utan en fullfjädrad set-top-box med stöd för 4K-video, en 4-kärnig processor, 2 GB RAM och 8 GB internminne, vilket räcker till flera hundra applikationer och online biografer.

Medföljer Set-top-boxen kommer med en märkt Xiaomi-fjärrkontroll med röststyrning och en inbyggd Bluetooth-modul. Således kan du interagera med TV:n även utanför siktlinjen. I vilket fall som helst kommer det trådlösa gränssnittet att överföra kommandot till TV:n, och det kommer omedelbart att utföra det.

Pris: 4900 rubel

Köp Mi TV Box

Smartklocka Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 smart klocka. Detta är en modern och snygg smart klocka. Foto.

Detta är en modern och snygg smartklocka

För dig som letar efter en bra smartklocka och är villiga att betala för det, det finns en Xiaomi Watch S3. Detta är inte längre ett fitnessarmband, utan fullfjädrade “pannor” i lämplig design. Tillverkaren använde medvetet en rund formfaktor för att ge dem likheter med analoga lösningar.

Visning av Xiaomi Watch S3tillverkad med AMOLED-teknik och har en storlek på 1,43 tum. Dessutom har klockan en SpO2-sensor, en 12-kanals pulsmätare, en stegräknare, en sömn- och stressfasmonitor och stöder även mer än 150 sportlägen och tål nedsänkning under vatten upp till 50 meter tack vare 5 ATM skydd.

Pris: 11 850 rubel

Köp Watch S3

Det bästa billiga fitnessarmbandet

Det bästa billiga fitnessarmbandet. Xiaomi Band 8 — är bara ett coolt fitnessarmband. Foto.

Xiaomi Band 8 — det är bara ett coolt fitnessarmband

Vill du spara pengar? Det finns också ett bra alternativ för dig, och det här är fitnessarmbandet Xiaomi Mi Band 8. Detta är den mest klassiska modellen som Xiaomi har i sitt sortiment, till ett lågt pris, men med alla fördelar. Det finns en avlång skärm som täcker hela frontpanelen och alla hälsospårningssensorer och till och med sömnfaskontroll.

Till skillnad från många andra modeller har Mi Band 8 öglor i ändarna för att fästautbytbara armband och remmar, stöder Pebble Mode när enheten inte används på handleden, har inbyggda spel, ett stort antal urtavlor och håller upp till 16 dagar på en laddning. I allmänhet kan du inte föreställa dig något bättre för pengarna.

Pris: 3500 rubel

Köp Xiaomi Mi Band 8

Bra billig smart -Redmi

klockaBra billig Redmi smart klocka. Letar du efter en fyrkantig smart klocka? Den här modellen är för dig. Foto.

Letar du efter en fyrkantig smartklocka? Denna modell — för dig

Xiaomi har många typer av bärbar elektronik, och för den som föredrar enheter med en mer formell design finns Redmi Watch 4. Det här är ytterligare en smartklocka, men den här gången i ett rektangulärt format som liknar Apple Watch. Denna modell har en mycket stor display — nästan 2 tum, vilket nästan är ett rekordvärde.

Trots det överkomliga priset, Redmi Watch 4tillverkad av metall, och gränssnittet styrs antingen med hjälp av en sensor eller med hjälp av ett hjul på sidan. Den imponerande storleken gjorde det möjligt att utrusta klockan med ett rymligt batteri med autonomi på upp till 20 dagar, samt SpO2, pulsmätare, sömnmonitor, smart väckarklocka och till och med en GNSS-modul för geopositionering utan smartphone.

Pris: 10 900 rubel

Köp Redmi Watch 4

Bra men billiga Redmi-hörlurar

Bra, men billiga Redmi-hörlurar. Försök att hitta billigare TWS-hörlurar. Foto.

Försök hitta billigare TWS-hörlurar

Många människor misstänker inte ens att AirPods — långt ifrån de bästa TWS-hörlurarna. Apple begär trots allt för mycket för sin produkt och erbjuder för lite. Jämfört med dem ser Redmi Buds 5 för mindre än 3 tusen rubel något overkligt ut, men de är ganska verkliga. Dessa är utmärkta öronsnäckor som kommer i ett laddningsfodral som gör att de kan hålla i upp till 40 timmar på en enda laddning.

Redmi Buds 5är utrustade med en 12,4 mm högtalare, vilket gör att de låter väldigt tjocka och basiga, men samtidigt klart och högt, beroende på spåret. Hörlurarna själva har teknik för att aktivt ta bort brus under telefonsamtal, och de ser bra ut: absolut inte värre än de omtalade AirPods.

Pris: 3 000 rubel

Köp Redmi Buds 5

Det billigaste Xiaomi fitnessarmbandet

Det billigaste Xiaomi fitnessarmbandet. Detta är det billigaste Xiaomi fitnessarmbandet för tillfället. Foto.

Detta är det billigaste Xiaomi fitnessarmbandet för tillfället

Xiaomis utbud av bärbara enheter är extremt brett, och Smart Band 8 Active — det bästa exemplet på detta. Till skillnad från det klassiska Xiaomi fitnessarmbandet har modellen med Active-prefixet ett mer överkomligt pris och en förenklad design. Prylen är gjord av plast vilket har gjort den billigare, men samtidigt ser den inte direkt billig eller ful ut.

Xiaomi Smart Band 8 Active kan göra allt på samma sätt som vanliga Mi Band 8 Det finns en pulsmätare, SpO2-sensor, inbyggd stegräknare, automatisk igenkänning av träningspass, vattentät och batteritid upp till 14 dagar på en laddning. Armbandet kommer med en silikonrem och en magnetladdare.

Pris: 2000 rubel

Köp Xiaomi Smart Band 8 Active

Billiga hörlurar med aktiv brusreducering ANC

Billiga hörlurar med aktiv brusreducering ANC. Aktiv brusreducering för 5k rubel! Vad vill du ha henne till? Foto.

Aktiv brusreducering för 5k rubel! Vad vill du att hon ska göra?

TWS hörlurar finns i olika varianter, och du måste betala mer för högkvalitativt ljud. Lyckligtvis kan Xiaomi erbjuda detta också. Redmi Buds 5 Pro har en AirPods Pro-design och rikare musikuppspelningskvalitet. I detta får de hjälp av en dubbel högtalare och stöd för LDAC-codec, vilket ytterligare förbättrar ljudet genom mjukvarualgoritmer.

Men du kommer att bli ombedd att betala mer inte bara för ljudet, men också föraktivt brusreduceringsstöd. Ja, det här är en av få hörlurar för 5000 rubel som erbjuder ANC. Redmi Buds 5 Pro dämpar brus upp till 52 dB/4 kHz och lever upp till 38 timmar utan att laddas. Ja, detta är mindre än den klassiska Redmi Buds 5, men vi måste ta hänsyn till att brusreducering förbrukar mycket resurser.

Pris: 5200 rubel

< p>Köp Redmi Buds 5 Pro

Xiaomi 360 graders CCTV-kamera

Xiaomi 360 graders CCTV-kamera. Denna kamera är skyddad med den senaste tekniken och spelar till och med in i hög kvalitet. Foto.

Denna kamera är skyddad med den senaste tekniken och skriver till och med i hög kvalitet< /p>

CCTV-kamera— Detta är inte en typisk Xiaomi-enhet. Men hon skulle inte vara sig själv om hon inte gjorde henne speciell. Säkerhetskameran Xiaomi C200 kan fotografera 360 grader tack vare en roterande mekanism som gör att den kan rikta linsen i valfri riktning, och sparar även den inspelade videon i molnet och krypterar videon med BSI Kitemark-protokollet.

Kameran spelar in video i högupplöst 2K, och har även en inbyggd mikrofon som spelar in ljud, och en högtalare. Varför behöver hon en högtalare, frågar du? Och sedan att använda den som en intercom. Till exempel för att informera hushållsmedlemmar som just nu är hemma om något. Om så önskas kan den monteras på vilken yta som helst: även på väggen, även i taket.

Pris: 4400 rubel

Köp Xiaomi C200< /p>


Date:

by