Et udvalg af de bedste Xiaomi-enheder fra 2024, der er virkelig billige

Xiaomi er, selvom dets udstyr for nyligt er blevet dyrere, stadig en af ​​hovedproducenterne af elektronik til overkommelige priser. Hvad det ikke producerer: smartphones, ure, hovedtelefoner, fitnessarmbånd og endda tv-set-top-bokse, der kan forvandle ethvert dumt tv til et smart et. I denne artikel har vi kun udvalgt de bedste Xiaomi-enheder til dig, som kan købes med fortjeneste lige nu selv uden salg. Alt du skal gøre er at træffe det endelige valg og tilføje det produkt, du kan lide, i indkøbskurven. Lad os starte!

Et udvalg af de bedste Xiaomi-enheder fra 2024, der er virkelig billige. Xiaomi producerer fede enheder, der kan købes med rabat uden salg. Foto.

Xiaomi producerer fede enheder, der kan købes med rabat uden salg< /p>

Alle produkter præsenteret på denne liste kan købes fra Xiaomis onlinebutik på AliExpress.

Indhold

  • 1 Xiaomi Smart Band 8 Pro — det bedste fitnessarmbånd
  • 2 Smart TV set-top box Xiaomi Mi TV Box S 2
  • 3 Smart watch Xiaomi Watch S3
  • 4 Det bedste billige fitness armbånd
  • li>
  • 5 gode billige smarture Redmi
  • 6 gode, men billige hovedtelefoner Redmi
  • 7 billigste Xiaomi fitness armbånd
  • 8 billige hovedtelefoner med aktiv støjreduktion ANC
  • 9 Xiaomi 360 graders sikkerhedskamera

Xiaomi Smart Band 8 Pro — bedste fitnessarmbånd

Xiaomi Smart Band 8 Pro er det bedste fitnessarmbånd. Xiaomi Band 8 Pro er næsten et smart ur. Foto.

Xiaomi Band 8 Pro — det er næsten et smartur

Hvis du vælger en bærbar enhed, men ikke er klar til at bruge penge på et dyrt smartur, så køb Xiaomi Smart Band 8 Pro. Dette er et avanceretfitnessarmbånd med en stor AMOLED-skærm1,74″ diagonal, anstændig batterilevetid på op til 14 dage, samt understøttelse af alle nødvendige sensorer.

Der er en blodiltscanner, pulssensor, søvnfasemonitor , smart vækkeur og mange andre nyttige funktioner — fra skridttæller til stresskontrol. Armbåndet er beskyttet mod vand, når det er nedsænket op til 50 meter, har en aftagelig rem, der kan udskiftes med et armbånd, og en overflod af sportstilstande.

Pris: 5.500 rubler

Køb Smart Band 8 Pro

Smart TV set-top box Xiaomi Mi TV Box S 2

Smart TV set-top box Xiaomi Mi TV Box S 2. Gør et almindeligt tv smart for småpenge. Foto.

Gør et almindeligt tv smart for øre

Gør et almindeligt tv til et smart etkan gøres nemt og enkelt. Du behøver ikke engang at købe en ny model for at gøre dette. Bare køb Xiaomi Mi TV Box S 2. generation. Dette er ikke en almindelig “fløjte”, men en fuldgyldig set-top-boks med understøttelse af 4K-video, en 4-core processor, 2 GB RAM og 8 GB intern hukommelse, hvilket er nok til flere hundrede applikationer og online biografer.

Medfølger Set-top-boksen leveres med en mærket Xiaomi-fjernbetjening med stemmestyring og et indbygget Bluetooth-modul. Således kan du interagere med tv'et selv uden for synsfeltet. Under alle omstændigheder vil den trådløse grænseflade sende kommandoen til tv'et, og den vil øjeblikkeligt udføre den.

Pris: 4900 rubler

Køb Mi TV Box

Smartwatch Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 smartur. Dette er et moderne og stilfuldt smartur. Foto.

Dette er et moderne og stilfuldt smart-ur

For dem, der leder efter et godt smart-ur og er villige til at betale for det, der er et Xiaomi Watch S3. Dette er ikke længere et fitnessarmbånd, men fuldgyldige “kedler” i passende design. Producenten brugte bevidst en rund formfaktor for at give dem ligheder med analoge løsninger.

Visning af Xiaomi Watch S3lavet ved hjælp af AMOLED-teknologi og har en størrelse på 1,43 tommer. Derudover har uret en SpO2-sensor, en 12-kanals pulsmåler, en skridttæller, en søvn- og stressfasemonitor og understøtter desuden mere end 150 sportstilstande og kan modstå nedsænkning under vand op til 50 meter takket være 5 ATM beskyttelse.

Pris: 11.850 rubler

Køb Watch S3

Det bedste billige fitnessarmbånd

Det bedste billige fitnessarmbånd. Xiaomi Band 8 — er bare et fedt fitnessarmbånd. Foto.

Xiaomi Band 8 — det er bare et fedt fitnessarmbånd

Vil du spare penge? Der er også en god mulighed for dig, og dette er fitnessarmbåndet Xiaomi Mi Band 8. Dette er den mest klassiske model, som Xiaomi har i sit sortiment, til en lav pris, men med alle fordelene. Der er en aflang skærm, der dækker hele frontpanelet, og alle sundhedssporingssensorer og endda søvnfasekontrol.

I modsætning til mange andre modeller har Mi Band 8 øjer i enderne til fastgørelse afudskiftelige armbånd og stropper, understøtter Pebble Mode, når enheden ikke bruges på håndleddet, har indbyggede spil, et stort antal urskiver og holder op til 16 dage på en opladning. Generelt kan du ikke forestille dig noget bedre for pengene.

Pris: 3500 rubler

Køb Xiaomi Mi Band 8

Godt billigt smart -Redmi

urGodt billigt Redmi smartur. Leder du efter et firkantet smartur? Denne model er til dig. Foto.

Leder du efter et firkantet smartwatch? Denne model — til dig

Xiaomi har mange typer af bærbar elektronik, og for dem, der foretrækker enheder med et mere formelt design, er der Redmi Watch 4. Dette er endnu et smartur, men denne gang i et rektangulært format, der ligner Apple Watch. Denne model har et meget stort display — næsten 2 tommer, hvilket næsten er en rekordværdi.

På trods af den overkommelige pris, Redmi Watch 4lavet af metal, og grænsefladen styres enten ved hjælp af en sensor eller ved hjælp af et hjul på siden. Den imponerende størrelse gjorde det muligt at udstyre uret med et rummeligt batteri med autonomi på op til 20 dage, samt SpO2, pulsmåler, søvnmonitor, smart vækkeur og endda et GNSS-modul til geopositionering uden smartphone.

Pris: 10.900 rubler

Køb Redmi Watch 4

Gode, men billige Redmi-hovedtelefoner

Gode, men billige Redmi-hovedtelefoner. Prøv at finde billigere TWS-hovedtelefoner. Foto.

Prøv at finde billigere TWS-hovedtelefoner

Mange mennesker har ikke engang mistanke om, at AirPods — langt fra de bedste TWS hovedtelefoner. Apple beder jo for meget om sit produkt og tilbyder for lidt. Sammenlignet med dem ser Redmi Buds 5 til mindre end 3 tusind rubler noget uvirkeligt ud, men de er ret rigtige. Disse er fremragende øretelefoner, der kommer i et opladningsetui, der giver dem mulighed for at holde i op til 40 timer på en enkelt opladning.

Redmi Buds 5er udstyret med en 12,4 mm højtaler, som giver dem mulighed for at lyde meget tyk og bas, men samtidig klar og høj, afhængigt af sporet. Selve hovedtelefonerne har teknologi til aktivt at annullere støj under telefonopkald, og de ser flotte ud: absolut ikke værre end de berygtede AirPods.

Pris: 3.000 rubler

Køb Redmi Buds 5

Det billigste Xiaomi fitnessarmbånd

Det billigste Xiaomi fitness armbånd. Dette er det billigste Xiaomi fitness armbånd i øjeblikket. Foto.

Dette er det billigste Xiaomi fitnessarmbånd i øjeblikket

Xiaomis udvalg af bærbare enheder er ekstremt bredt, og Smart Band 8 Active — det bedste eksempel på dette. I modsætning til det klassiske Xiaomi fitnessarmbånd har modellen med Active-præfikset en mere overkommelig pris og forenklet design. Gadgetten er lavet af plastik, hvilket har gjort den billigere, men samtidig ser den hverken helt billig eller grim ud.

Xiaomi Smart Band 8 Active kan alt det samme som den almindelige Mi Band 8 Der er en pulsmåler, SpO2-sensor, indbygget skridttæller, automatisk genkendelse af træning, vandtæt og batterilevetid op til 14 dage på en enkelt opladning. Armbåndet kommer med en silikonestrop og en magnetisk oplader.

Pris: 2000 rubler

Køb Xiaomi Smart Band 8 Active

Billige hovedtelefoner med aktiv støjreduktion ANC

Billige hovedtelefoner med aktiv støjreduktion ANC. Aktiv støjreduktion for 5k rubler! Hvad vil du have hende til? Foto.

Aktiv støjreduktion for 5k rubler! Hvad vil du have, hun skal gøre?

TWS høretelefoner findes i forskellige varianter, og du skal betale mere for lyd af høj kvalitet. Heldigvis kan Xiaomi også tilbyde dette. Redmi Buds 5 Pro har et AirPods Pro-design og rigere musikafspilningskvalitet. I dette er de hjulpet af en dobbelt højttaler og understøttelse af LDAC-codec, som forbedrer lyden yderligere gennem softwarealgoritmer.

Men du vil blive bedt om at betale mere, ikke kun for lyden, men også tilaktiv støjreduktionsstøtte. Ja, dette er en af ​​de få hovedtelefoner til 5000 rubler, der tilbyder ANC. Redmi Buds 5 Pro undertrykker støj op til 52 dB/4 kHz og lever op til 38 timer uden genopladning. Ja, dette er mindre end den klassiske Redmi Buds 5, men vi skal tage højde for, at støjreduktion bruger mange ressourcer.

Pris: 5200 rubler

< p>Køb Redmi Buds 5 Pro

Xiaomi 360 graders CCTV-kamera

Xiaomi 360 graders CCTV-kamera. Dette kamera er beskyttet med den nyeste teknologi og optager endda i høj kvalitet. Foto.

Dette kamera er beskyttet med den nyeste teknologi og skriver endda i høj kvalitet< /p>

CCTV-kamera— Dette er ikke en typisk Xiaomi-enhed. Men hun ville ikke være sig selv, hvis hun ikke gjorde hende speciel. Xiaomi C200-sikkerhedskameraet kan optage 360 ​​grader på grund af en roterende mekanisme, der gør det muligt at rette objektivet i enhver retning, og det gemmer også den optagede video i skyen og krypterer videoen ved hjælp af BSI Kitemark-protokollen.

Kameraet optager video i høj opløsning 2K, og har desuden en indbygget mikrofon, der optager lyd, og en højttaler. Hvorfor har hun brug for en højttaler, spørger du? Og så at bruge det som et samtaleanlæg. For eksempel at informere husstandsmedlemmer, der lige nu er hjemme, om noget. Hvis det ønskes, kan det monteres på enhver overflade: selv på væggen, selv på loftet.

Pris: 4400 rubler

Køb Xiaomi C200< /p>


Date:

by