Milliardær døde inde i Tesla Model X – hvem har skylden?

Tesla, der producerer de mest kendte elbiler, står igen med et problem. I februar 2024 blev det kendt om døden af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige kvinder i verden, milliardæren Angela Chao. I en måned afslørede familien ikke detaljer om hendes død under henvisning til den igangværende efterforskning. I marts blev årsagen afsløret, og det viste sig, at kvinden druknede i sin egen dam, mens hun var inde i en aflåst Tesla Model X. Hun blev reddet med hjælp fra reddere, men det var for sent – ​​hun var for længe under vand og kunne ikke genoplives. Det menes, at hun misbrugte berøringsskærmen og fik bilen til at bevæge sig baglæns i stedet for fremad.

En milliardær døde inde i en Tesla Model X - hvem har skylden? En berømt milliardærs død er forbundet med en Tesla Model X. Foto.

En berømt milliardærs død er forbundet med en Tesla Model X

Angela Chaos død

h2>

Angela Chao var en af ​​de mest berømte og indflydelsesrige kvinder i USA. Hun var administrerende direktør for Foremost Group, som spiller en vigtig rolle inden for godstransport med skibe. Hun var også søster til den tidligere amerikanske transportminister Elaine Chao.

Angela Chaos død. Milliardær Angela Chao. Foto.

Milliardær Angela Chao

Ulykken, der kostede Angela Chao livet, fandt sted den 10. februar 2024. Ifølge oplysninger indhentet af journalister fra Wall Street Journal, på tærsklen til denne dag, inviterede den 50-årige milliardær sine venner til sin ranch i Texas. De fejrede kinesisk nytår, og kvinden efterlod sine venner på pensionatet. Hun skyndte sig selv til sit hus, for der ventede hendes 3-årige søn på hende. For at spare tid besluttede hun sig for at tage Tesla Model X – rejsen ville kun have taget 4 timer.

Der var ingen tegn på problemer, men få minutter efter afgang ringede hun i panik til sine venner . Hun skreg, at hun ved et uheld bakkede, bilen væltede og begyndte at synke ned i dammen.

Angela Chaos død. Tesla Model X har falkevingede døre. Foto.

Tesla Model X har falkefløjede døre

Kvindens venner tilkaldte straks redningsfolk. På grund af terrænet måtte de dog gå til dammen. Herefter stødte de på endnu et problem – hverken flugtlugen eller dørene gik op for at redde kvinden ud af fælden. Redningsfolk havde også bekymringer om at blive elektrocuteret, da de havde at gøre med en elbil i vandet. Elbiler er dog designet, så de ikke udgør en sådan trussel selv under vand. Efterfølgende blev Angela Chaos lig trukket i land, men hun var allerede død.

Læs også:Hvad er den største fare ved Tesla-autopilot, som kan føre til ofre?

Fare ved Tesla-biler

Eksperter har allerede undersøgt omstændighederne omkring Angela Chaos død. Ifølge dem havde hun kun cirka et minut til at komme ud af den synkende bil. Hun kunne være blevet reddet ved at trykke på knappen for at sænke vinduet, men dette korte øjeblik blev savnet. Herefter var der stadig håb om, at kvinden ville kunne knuse ruden. I Tesla Model X og andre biler består den dog af flere hærdede briller. Nøddørsåbningssystemet virkede ikke, fordi der var en forventet fejl i elektronikken.

Fare ved Tesla-biler. Tesla-biler har hærdet glas bestående af flere lag. Foto.

Tesla-biler har hærdet glas bestående af flere lag

Det menes, at Angela Chao ved et uheld strygede bilens berøringsskærm i den forkerte retning, hvilket fik den til at bevæge sig baglæns. Derfor giver nogle personer på sociale netværk berøringskontrollen af ​​Tesla Model X skylden for ulykken. Brugere kritiserer også bilens komplekse nøddøråbningssystem. Men millionærens enkemand Jim Breuer bebrejder ikke Tesla og har længe betragtet Elon Musk som sin ven. Ifølge ham elskede hans kone biler af dette mærke, fordi de ikke skader miljøet.

Ingen ved, hvem der er skyld i det skete. Måske skulle Tesla virkelig igen tænke på sikkerheden i sine biler. Mest af alt ser det ud til, at der ikke er nogen at bebrejde i situationen, og det er bare en ulykke.

Du vil være interesseret:Hvordan gjorde Elon Musk og andre milliardærer blevet den rigeste i verden? p>

Teslas reaktion på ulykken

Tesla gav ingen kommentarer til, hvad der skete – vi kunne i hvert fald ikke finde dem. Måske vil denne hændelse tvinge ingeniører til at arbejde på nødåbning af døre. Tidligere er folk allerede døde, mens de kørte Tesla-biler – autopiloten var skyld i et af dødsfaldene. Og disse sager blev årsag til store skandaler.

Teslas reaktion på en ulykke. Tesla-biler kommer ud for ulykker, men ikke oftere end andre. Foto.

Tesla-biler kommer ud for ulykker, men ikke oftere end andre

Hvad tænker du om dette? dig?Del din mening i vores Telegram-chat.

Tesla har haft mange problemer på det seneste. I december 2023 begyndte folk, der allerede havde afgivet ordrer på Tesla Cybertruck elektriske pickup truck, at modtage deres biler. Folk havde spørgsmål om udseendet af denne SUV selv på tidspunktet for dens annoncering i 2019. Ikke alene ligner den et groft tilhugget stykke metal, men en måned efter modtagelse begyndte bilen at ruste i ejernes garage. Du kan læse mere om denne ubehagelige situation i vores artikel “Den dyre Tesla Cybertruck pickup ruster om to måneder – endnu en fejl hos Elon Musk?”


Date:

by