Ett urval av originalpresenter för 8 mars med snabb leverans

Varje år ställs den manliga hälften av befolkningen inför samma fråga — Vad ska man ge kvinnor den 8 mars? Bukett blommor — Detta är alltid ett bra beslut, men det är bättre när det åtföljs av en gåva, till och med en billig sådan. För att hjälpa dig har vi förberett 10 bra idéer. I grund och botten är det billiga presenter för den 8 mars, som din mamma, fru, flickvän, vän eller kollega gärna får. Bland dem finns presentset med godis, snygga smarta klockor, smarta högtalare och många andra användbara produkter.

Ett urval av originalpresenter för 8 mars med snabb leverans. TOP 10 fantastiska presenter för 8 mars. Foto.

TOPP 10 fantastiska presenter för 8 mars

Innehåll

  • 1 presentset MyPads (termos med display och halsduk)
  • 2 presentset för kvinnor med godis
  • 3 Smart klocka Haylou RS4 Plus Gold
  • 4 Presentset «100 önskningar»
  • 5 Moulinex flertryckskokare
  • 6 Yandex Station Mini
  • 7 LED-lampa «LOVE»
  • 8 Xiaomi Mijia-maskin
  • 9 Trådlös termisk fotoskrivare
  • 10 Hårtork Xiaomi Mijia negativ jonhårtork

MyPads presentset (termos med display och halsduk)

Varje kvinna eller tjej kommer gärna att få en varm kashmirhalsduk i en mjuk rosa färg som gåva, för under den kalla årstiden kommer den definitivt att hitta en användning. Och utöver det innehåller setet en termos av samma färg, som också låter dig värma upp, till exempel med varmt te.

MyPads presentset (termos med display och halsduk). Presentset inklusive termos och kashmirscarf. Foto.

Presentset med termos och kashmirscarf

Huvudfunktionen hos termosen är närvaron av en display som visar temperaturen på vätskan inuti. Detta är väldigt bekvämt, eftersom du inte behöver öppna termosen för att förstå om teet eller andra drycken har svalnat.

Köp ett MyPads presentset

Presentset för kvinnor med godis

Om du vill ge en present som är “billig, men smakfull”, så är detta set precis vad du behöver. Setet är förpackat i en vacker presentförpackning med rosetter. Inuti finns det 4 typer av elit-te, samt körsbärsdragéer i choklad, risbollsdragéer i chokladglasyr «Beads».

Presentset för kvinnor med godis. Ett presentset som innehåller te och olika godis. Foto.

Ett presentset som innehåller te och diverse godis

Dessutom innehåller setet två typer av jordnötter — dragé i färgat socker och färgad chokladglasyr. Det finns också två apelsinskivor, ett gäng kanel och “zest” från hela setet — trävykort “Happy March 8th”. Det finns förresten även riktiga russin, och i vit chokladglasyr.

Köp ett presentset

Smart klocka Haylou RS4 Plus Gold

Smart klocka med elegant design från undermärket Xiaomi. Tack vare den högkvalitativa AMOLED-skärmen och förstklassiga fodralmaterial ser de mycket dyrare ut än den faktiska kostnaden.

Smartklocka Haylou RS4 Plus Gold. Smart klocka från undermärket Xiaomi. Foto.

Smartklockor från undermärket Xiaomi

Traditionellt registrerar klockor olika biologiska och sportindikatorer och hjälper också till att övervaka prestationer under sportträning. Tack vare IP68 vattentäthet kan du bära klockan även när du simmar i poolen. Dessutom finns det speciella träningslägen i poolen och öppet vatten.

Köp Haylou RS4 Plus Gold

Presentset «100 önskemål»

Ännu ett “söt” presentset för 8 mars. Den innehåller 100 mjölkchoklad, som var och en har en speciell önskan skriven på sig. Dessutom innehåller setet en burk med aromatiskt te, som kan användas för att skölja ner godis.

Presentset «100 önskningar». Presentset med choklad med önskningar och aromatiskt te. Foto.

Presentset med choklad med önskningar och aromatiskt te

Setet är förpackat i en presentkartong med ett ljust tryck på locket. Som ett resultat ser presenten solid och festlig ut. Du kan ge den till din flickvän, mamma, kollega, syster osv. Det kommer att vara ett utmärkt komplement till en bukett blommor.

Köp ett set med «100 önskningar»

Moulinex multicooker-tryckkokare

En fantastisk present till kvinnor och tjejer som älskar att laga mat. Multikokaren med tryckkokare från ett känt märke innehåller 22 automatiska program. Tack vare detta är det lätt att laga gröt, soppor, grönsaker, kött etc. i den. Alla recept finns i boken som följer med multikokaren.

Moulinex multicooker-tryckkokare. Högkvalitativ och multifunktionell Moulinex multicooker-tryckkokare. Foto.

Högkvalitativ och multifunktionell multikokare-tryckkokare Moulinex

Dessutom finns det ett manuellt läge som låter dig laga mat enligt dina egna recept. Andra användbara alternativ inkluderar fördröjd start, automatisk temperaturhållning med en timer. Därför kommer varje hemmafru bli nöjd med en sådan gåva.

Köp en Moulinex flertryckskokare

Yandex Station Mini

Smarta högtalare — Detta är en relativt ny gadget, vars fördelar inte alla känner till. Men de som redan är bekanta med det vet mycket väl hur bekväm och användbar den här enheten är. Den här stationen har en röstassistent Alice, tack vare vilken du kan styra den med rösten.

Yandex Station Mini. Yandex smart högtalare med Alice. Foto.

Yandex smart högtalare med Alice

Alice kan slå på musik, starta väckarklockan, berätta de senaste nyheterna eller få dig att skratta med ett skämt. Hon kommer inte heller att låta dig glömma viktiga saker. Du kan betala för den smarta högtalaren i en betalning eller i delar (genom prenumeration).

Köp Yandex station Mini

LED-lampa «LOVE»

Snygg neon LED-lampa i form av inskriptionen «LOVE» kan vara en bra dekoration för en romantisk kväll. Det kommer att dekorera rummet och lysa upp utrymmet med mjukt ljus. Denna lampa kan ges till en tjej.

LED-lampa «LOVE». Dekorativ neonlampa. Foto.

Dekorativ neonlampa

Lampan kan drivas av tre 3 x AA-batterier eller från en USB-källa, till exempel en laddare eller powerbank. Tack vare detta kan den användas även när det inte finns någon elektricitet.

Köp LED-lampa «LOVE»

Xiaomi Mijia-maskin

Om du vill att din gåva ska vara användbar och praktisk, var uppmärksam på Xiaomi Mijia-maskinen. Detta är en innovativ enhet för att ta bort piller från vardagskläder. Maskinen är utrustad med en kraftfull motor och en uppsättning blad som roterar med hastigheter upp till 7000 rpm. Tack vare detta gör det att du snabbt kan ställa i ordning dina kläder. Samtidigt är maskinen helt säker för själva tyget.

Xiaomi Mijia-maskin. Xiaomi Mijia-maskin för rengöring av kläder. Foto.

Xiaomi Mijia-maskin för rengöring av kläder

Efter bearbetning av Xiaomi Mijia kläder, det börjar se ut som nytt. Enheten drivs av ett inbyggt 1300 mAh batteri. En laddning räcker för 90 minuters kontinuerlig drift.

Köp en Xiaomi Mijia-maskin

Trådlös fototermisk skrivare

Kompakt termisk skrivare — en universell enhet som kan behövas i en mängd olika situationer. Du kan skriva ut text, bilder, klistermärken, etiketter, foton etc. på den. Den kan till exempel användas för att skapa klistermärken för dekoration.

Trådlös termisk fotoskrivare. Kompakt trådlös termisk skrivare. Foto.

Kompakt trådlös termisk skrivare

För att använda skrivaren, du behöver bara installera applikationen på en smartphone. Enheten har kompakta dimensioner. Skrivaren levereras med färgat och självhäftande papper, samt en uppsättning tuschpennor.

Köp en trådlös termisk fotoskrivare

Xiaomi Mijia Negative Ion Hårtork

Bra hårtork — Detta är en gåva som varje kvinna kommer att bli glad över att få. Därför rekommenderar vi att du uppmärksammar Xiaomi Mijia Negative Ion-hårtork. Den har 2 hastigheter, har en luftjoniseringsfunktion och säkerställer torkning av torrt eller fett hår utan risk för skador.

Xiaomi Mijia negativ jonhårtork. Lätt och effektiv Xiaomi Mijia negativ jonhårtork. Foto.

Lätt och effektiv Xiaomi Mijia Negative Ion-hårtork

Tack vare den låga vikten tröttar den inte ut handen även efter långvarig torkning. Det fällbara handtaget gör den enkel att förvara och transportera. En kraftfull motor i kombination med 6 vingar ger ett kraftfullt luftflöde som gör att du snabbt kan torka håret.

Köp Xiaomi Mijia Negative Ion Hair Dryer

Slutligen noterar vi att du kan beställa alla dessa gåvor just nu, och de kommer att levereras snabbt. För att göra detta, klicka på knappen “Köp” och gör din beställning.


Date:

by