Et udvalg af originale gaver til 8. marts med hurtig levering

Hvert år står den mandlige halvdel af befolkningen over for det samme spørgsmål — Hvad skal man give kvinder den 8. marts? Buket blomster — Dette er altid en god beslutning, men det er bedre, når det er ledsaget af en gave, endda en billig. For at hjælpe dig har vi udarbejdet 10 gode ideer. Som udgangspunkt er der tale om billige gaver til den 8. marts, som din mor, kone, kæreste, veninde eller kollega med glæde vil modtage. Blandt dem er gavesæt med slik, stilfulde smarture, smarte højttalere og mange andre nyttige produkter.

Et udvalg af originale gaver til 8. marts med hurtig levering. TOP 10 fantastiske gaver til 8. marts. Foto.

TOP 10 gode gaver til 8. marts

Indhold

  • 1 gavesæt MyPads (termos med display og tørklæde)
  • 2 gavesæt til kvinder med slik
  • 3 Smart-ur Haylou RS4 Plus Guld
  • 4 Gavesæt «100 ønsker»
  • 5 Moulinex multitrykkomfur
  • 6 Yandex Station Mini
  • 7 LED-lampe «LOVE»
  • 8 Xiaomi Mijia-maskine
  • 9 Trådløs termisk fotoprinter
  • 10 hårtørrer Xiaomi Mijia Negative Ion Hårtørrer

MyPads gavesæt (termos med display og tørklæde)

Hver kvinde eller pige vil være glad for at modtage et varmt kashmirtørklæde i en blød pink farve som gave, for i den kolde årstid vil det helt sikkert finde en brug. Og udover det indeholder sættet en termokande af samme farve, som også giver dig mulighed for at varme op, for eksempel med varm te.

MyPads gavesæt (termos med display og tørklæde). Gavesæt inklusiv termokande og kashmirtørklæde. Foto.

Gavesæt med termokande og kashmirtørklæde

Termokandens hovedfunktion er tilstedeværelsen af ​​et display, der viser temperaturen på væsken indeni. Dette er meget praktisk, da du ikke behøver at åbne termokanden for at forstå, om teen eller anden drink er kølet af.

Køb et MyPads gavesæt

Gavesæt til kvinder med slik

Hvis du vil give en gave, der er “billig, men smagfuld”, så er dette sæt lige hvad du har brug for. Sættet er pakket i en smuk gaveæske med sløjfer. Indeni er der 4 typer elite te, samt kirsebærdragéer i chokolade, riskugler dragéer i chokoladeglasur «Beads».

Gavesæt til kvinder med slik. Et gavesæt, der indeholder te og diverse slik. Foto.

Et gavesæt, der indeholder te og diverse slik

Derudover indeholder sættet to typer peanuts — dragé i farvet sukker og farvet chokoladeglasur. Der er også to appelsinskiver, en flok kanel og “skalen” af hele sættet — træpostkort “Glædelig 8. marts”. Der er i øvrigt også rigtige rosiner, og i hvid chokoladeglasur.

Køb et gavesæt

Smart ur Haylou RS4 Plus Gold

Smart ur med et elegant design fra undermærket Xiaomi. Takket være den højkvalitets AMOLED-skærm og førsteklasses kabinetmaterialer ser de meget dyrere ud end deres faktiske pris.

Smart ur Haylou RS4 Plus Gold. Smart ur fra undermærket Xiaomi. Foto.

Smarture fra Xiaomi-undermærket

Traditionelt optager ure forskellige biologiske og sportslige indikatorer og hjælper også med at overvåge præstationer under sportstræning. Takket være IP68 vandtæthed kan du bære uret, selv mens du svømmer i poolen. Desuden er der specielle træningstilstande i poolen og åbent vand.

Køb Haylou RS4 Plus Gold

Gavesæt «100 ønsker»

Endnu et “sødt” gavesæt til 8. marts. Den indeholder 100 mælkechokolader, som hver har et særligt ønske skrevet på. Derudover indeholder sættet en krukke med aromatisk te, som kan bruges til at skylle slik ned.

Gavesæt «100 ønsker». Gavesæt chokolade med ønsker og aromatisk te. Foto.

Gavesæt chokolade med ønsker og aromatisk te

Sættet er pakket i en gaveæske med et lyst tryk på låget. Som et resultat ser gaven solid og festlig ud. Du kan give den til din kæreste, mor, kollega, søster osv. Det vil være et glimrende supplement til en buket blomster.

Køb et sæt med «100 ønsker»

Moulinex multicooker-trykkoger

En fantastisk gave til kvinder og piger, der elsker at lave mad. Multikogeren med trykkoger fra et kendt mærke indeholder 22 automatiske programmer. Takket være dette er det nemt at tilberede grød, supper, grøntsager, kød osv. i den. Alle opskrifter er tilgængelige i bogen, der følger med multicookeren.

Moulinex multicooker-trykkoger. Højkvalitets og multifunktionel Moulinex multicooker-trykkoger. Foto.

Højkvalitets og multifunktionel multi-koger-trykkoger Moulinex

Derudover er der en manuel tilstand, der giver dig mulighed for at lave mad efter dine egne opskrifter. Andre nyttige muligheder inkluderer forsinket start, automatisk temperaturvedligeholdelse med en timer. Derfor vil enhver husmor blive glad for sådan en gave.

Køb en Moulinex multitrykkomfur

Yandex Station Mini

Smarthøjttalere — Dette er en relativt ny gadget, hvis fordele ikke alle kender til. Men dem, der allerede er bekendt med det, ved godt, hvor praktisk og nyttig denne enhed er. Denne station har en stemmeassistent Alice, takket være hvilken du kan styre den med stemmen.

Yandex Station Mini. Yandex smart højttaler med Alice. Foto.

Yandex-smarthøjttaler med Alice

Alice kan tænde musik, start vækkeuret, fortæl de seneste nyheder eller få dig til at grine med en joke. Hun vil heller ikke lade dig glemme vigtige ting. Du kan betale for smarthøjttaleren i én betaling eller i rater (ved abonnement).

Køb Yandex station Mini

LED-lampe «LOVE»

Stillig neon LED-lampe i form af påskriften «LOVE» kan være en god dekoration til en romantisk aften. Det vil dekorere rummet og oplyse rummet med blødt lys. Denne lampe kan gives til en pige.

LED-lampe «LOVE». Dekorativ neonlampe. Foto.

Dekorativ neonlampe

Lampen kan drives af tre 3 x AA-batterier eller fra en USB-kilde, for eksempel en oplader eller powerbank. Takket være dette kan den bruges, selv når der ikke er strøm.

Køb LED-lampe «LOVE»

Xiaomi Mijia-maskine

Hvis du vil have din gave til at være brugbar og praktisk, så vær opmærksom på Xiaomi Mijia-maskinen Dette er en innovativ enhed til at fjerne piller fra hverdagstøjet. Maskinen er udstyret med en kraftig motor og et sæt knive, der roterer med hastigheder på op til 7000 rpm. Takket være dette giver det dig mulighed for hurtigt at sætte dit tøj i orden. Samtidig er maskinen fuldstændig sikker for selve stoffet.

Xiaomi Mijia maskine. Xiaomi Mijia maskine til rengøring af tøj. Foto.

Xiaomi Mijia-maskine til rengøring af tøj

Efter behandling af Xiaomi Mijia tøj, det begynder at se ud som nyt. Enheden drives af et indbygget 1300 mAh batteri. En opladning er nok til 90 minutters kontinuerlig drift.

Køb en Xiaomi Mijia-maskine

Trådløs fototermisk printer

Kompakt termisk printer — en universel enhed, der kan være nødvendig i en række forskellige situationer. Du kan printe tekst, billeder, klistermærker, etiketter, fotos osv. på den. Det kan for eksempel bruges til at lave klistermærker til dekoration.

Trådløs termisk fotoprinter. Kompakt trådløs termisk printer. Foto.

Kompakt trådløs termisk printer

For at bruge printeren, du skal blot installere applikationen på en smartphone. Enheden har kompakte dimensioner. Printeren leveres med farvet og selvklæbende papir, samt et sæt tuschpenne.

Køb en trådløs termisk fotoprinter

Xiaomi Mijia Negative Ion Hårtørrer

God hårtørrer — Dette er en gave, som enhver kvinde vil være glad for at modtage. Derfor anbefaler vi at være opmærksom på Xiaomi Mijia Negative Ion Hair Dryer. Den har 2 hastigheder, har en luftioniseringsfunktion, og sikrer tørring af tørt eller fedtet hår uden risiko for skader.

Xiaomi Mijia Negative Ion hårtørrer. Let og effektiv Xiaomi Mijia Negative Ion hårtørrer. Foto.

Let og effektiv Xiaomi Mijia Negative Ion-hårtørrer

Takket være den lette vægt, trætter den ikke din hånd, selv efter længere tids tørring. Det sammenklappelige håndtag gør det nemt at opbevare og transportere. En kraftig motor kombineret med 6 vinger giver en kraftig luftstrøm, der giver dig mulighed for hurtigt at tørre dit hår.

Køb Xiaomi Mijia Negative Ion Hair Dryer

Til sidst bemærker vi, at du kan bestille alle disse gaver lige nu, og de vil blive leveret hurtigt. For at gøre dette skal du klikke på knappen “Køb” og afgive din ordre.


Date:

by